Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:08:32 GMT

بخش عمده ای از منابع فدراسیون کشتی غیرنقدی بوده است

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۱۳۴۱

بخش عمده ای از منابع فدراسیون کشتی غیرنقدی بوده است

نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت:خش عمده ای از منابعی که فدراسیون کشتی برای انجام بودجه مصوب سالانه خود تامین کرده، غیرنقدی بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بنی تمیم بابیان اینکه بخش عمده ای از منابع فدراسیون برای انجام بودجه مصوب سالانه، غیرنقدی بوده گفا: این منابع بطور مستقیم از سوی حمایت کننده مالی جهت انجام فعالیت یا برنامه مورد نظر در کشتی کشور هزینه می شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: یعنی مدیریت فدراسیون، با جلب اعتماد و نظر حمایت کنندگان مالی، از منابع مالی در اختیار اسپانسر، بدون اینکه به حساب فدراسیون واریز شود، استفاده می کرده و بخش عمده ای از هزینه های فعالیتهای کشتی کشور را تامین کرده است. در واقع اسپانسر در هر فعالیتی، بطور مستقیم و بدون اینکه به فدراسیون چیزی پرداخت کند، هزینه فعالیت مورد نظر فدراسیون را پرداخت کرده است.

نایب رئیس فدراسیون کشتی در مورد سهم قابل توجه منابع غیرنقدی آورده شده از سوی فدراسیون در عملکرد هزینه ای- درآمدی چهارسال گذشته اظهار داشت:  منابع غیر نقدی در عملکرد هزینه ای - در آمدی فدراسیون کشتی، منابع مالی هستند که بدون اینکه بطور مستقیم به حساب های بانکی فدراسیون واریز شود و  یا به صورت نقدی در اختیار فدراسیون قرار بگیرد، با پیگیری، هماهنگی و تلاش مدیریتی فدراسیون، از طریق نهادهای عمومی، غیر دولتی و اشخاص حقیقی و حقوقی علاقمند و واجد شرایط، برای انجام برنامه‌ها و فعالیت‌های اجرایی و فنی کشتی در این چهارسال هزینه شده است.

بنی تمیم تاکید کرد: با توجه به اینکه منابع نقدی تامین شده و در اختیار فدراسیون، به هیچ وجه کفاف انجام فعالیت ها و برنامه های کشتی را نمی داد،  فدراسیون در ۴ سال گذشته تلاش کرد با استفاده از جایگاه کشتی بعنوان ورزش ملی و نیز ارتباطات مدیریتی فدراسیون، شرایطی را فراهم کند تا سایر نهادهای و اشخاص علاقمند به این ورزش کهن و پر افتخار، بخش زیادی از هزینه های اجرای برنامه های داخلی و بین المللی کشتی را بردوش بگیرند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: در واقع کشتی کشور با ارتباطات سازمان مدیریت خود بخش زیادی از هزینه های اجرای فعالیت و برنامه ها را بدون اینکه دریافت نقدی داشته باشد، از طریق پرداخت مستقیم هزینه هایی چون؛ تامین هزینه های اقامت تیم های خارجی وداخلی، تامین هزینه های برگزاری مسابقات، اعزام تیم های به مسابقات بین المللی، برگزاری اردوها و... از سوی دیگران انجام داده است.این شیوه جذب منابع برای تامین کسری بودجه فدراسیون، توانست بخش قابل توجهی از هزینه های سالانه فدراسیون را تامین کند و فعالیت های فدراسیون کشتی را به جلو ببرد. اعتبار کشتی و تلاش شبانه روزی مدیریت فدراسیون کشتی، عمده ترین عامل امکان تامین هزینه های غیرنقدی و افزایش سقف بودجه فدراسیون کشتی تا به این حد بوده است.

منبع: مهر

کلیدواژه: بودجه 96 حمید بنی تمیم فدراسیون کشتی تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تیم ملی فوتبال ایران تیم فوتبال مشکی پوشان دیار خراسان برانکو ایوانکوویچ وینفرد شفر کارلوس کی روش تکواندو لیگ قهرمانی فوتبال آسیا الریان قطر تیم فوتبال نفت تهران کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن یزدانی بحران ملی نیست

روزنامه شرق نوشت: حسن یزدانی، قهرمان پرآوازه کشتی ایران، تبدیل به سوژه داغی برای فضای ورزشی این روز‌های ایران شده است. دلیلش بازگشت او به تشک کشتی و ارائه فیلمی چندثانیه‌ای از تمرینش با کشتی‌گیری به مراتب سبک‌وزن‌تر از خودش است. او نشان داده بعد از عمل سنگینی که روی کتفش داشته، برگشته و مهیا است تا در المپیک پاریس به میدان برود.

یزدانی پیش‌ازاین در تلویزیون وعده‌ای با این مضمون داده بود که در پاریس، هم تیلور را می‌برد و هم طلا می‌گیرد. باوجوداین اتفاقاتی رخ داده که شاید با چنین شفافیتی نتوان درباره ادعای حسن یزدانی صحبت کرد. اولین آن‌ها غیبت دیوید تیلور، رقیب همیشگی یزدانی در پاریس است. او در یک شگفتی بزرگ در مسابقات انتخابی تیم ملی آمریکا، مبارزه‌اش را به آرون بروکس ۲۳ ساله باخت و به همین سادگی از تیم ملی بیرون ماند.

داستان اول برای حسن یزدانی شیرین است. تیلور در سال‌های اخیر به‌خوبی نشان داده بود راه بردن یزدانی را فراگرفته و حتی او را در آخرین جدال، ضربه فنی هم کرد. آمار تقابل‌های این دو هم به‌خوبی گواه برتری تیلور در تقابل‌های رودررو است. حالا که جادوگر آمریکایی در پاریس غایب است، این بهترین فرصت برای حسن یزدانی است تا یک مدال دیگر المپیک به ویترین پررنگ و لعابش اضافه کند؛ ولی این‌ها همگی در گرو محقق‌شدن داستان دوم است که تلخ و دارک نشان می‌دهد.

یزدانی کتفش را به تیغ جراحان سپرده و به‌تازگی به تشک برگشته. او آن‌قدر درگیر فیزیوتراپی و آماده‌سازی است که حتی فرصت حضور در اردوی اول تیم ملی را از دست داده است. از آنجا که کمتر از سه ماه به بازی‌های المپیک مانده، این نگرانی وجود دارد که نکند به لحاظ جسمی و ریکاوری، در موعد مقرر آماده نشود و نتواند در المپیک کاری از پیش ببرد؛ به‌ویژه اینکه پیش‌تر علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی هم ابراز نگرانی کرده و از این گفته که در ایران هر کشتی‌گیری که کتفش را عمل کرده، دیگر آن کشتی‌گیر سابق نشده است. پس، اتفاق بدتر برای حسن یزدانی، تصور این سناریو است که او نه‌تن‌ها شانسی برای گرفتن مدال در المپیک نداشته باشد؛ بلکه اصلا نتواند به این بازی‌ها اعزام شود.

در چنین فضایی است که فدراسیون کشتی تصمیم مهمی گرفته و به این نتیجه رسیده که یزدانی را در فاصله ۵۰ روز مانده به بازی‌های المپیک، به رقابت‌های کشتی مجارستان اعزام کند تا میزان آمادگی او و پاسخ‌دهی کتفش به عمل جراحی را بسنجد. تا به اینجا همه چیز منطقی به نظر می‌رسد؛ ولی در یکی، دو روز گذشته، چنین تصمیمی بخشی از جامعه کشتی را آشفته کرده و فریاد وا اسفا سر داده‌اند که حرمت قهرمان حفظ نشده است.

اینجا روایت‌ها کمی متفاوت است؛ مثلا خبرگزاری‌های نزدیک به دولت از این شایعه نوشته‌اند که یزدانی از مسئولان فدراسیون کشتی درخواست کرده بدون حضور در مسابقه‌ای، به پاریس اعزام شود که با پاسخ منفی اهالی فدراسیون مواجه شده است. پاره‌ای دیگر هم از این می‌گویند که رقابت‌های مجارستان برای حسن یزدانی سنگین است و نباید او را به چنین تورنمنتی اعزام کرد؛ به‌ویژه اینکه ممکن است آرون بروکس هم در مجارستان باشد و کار را برای حسن یزدانی سخت کند. چ

نین تحلیل‌هایی باعث دوپاره شدن نظریات علاقه‌مندان به کشتی شده و حالا با حسن یزدانی به گونه‌ای رفتار می‌شود که گویی قرار است تبدیل به یک بحران ملی شود. در اینکه حسن یزدانی پرافتخارترین کشتی‌گیر ایران است، تردیدی وجود ندارد؛ در اینکه شأن او باید حفظ شود، هم شکی وجود ندارد؛ ولی مشخص نیست اعزام او به یک تورنمنت خارجی چطور می‌تواند موارد بالا را نقض کند. چنین تفکراتی اهمیت بازی‌های المپیک و کسب افتخار را قربانی یک اسم می‌کنند؛ البته اسم حسن یزدانی اعتباری برای کشتی ایران است؛ ولی فرض محال، اگر یزدانی با ناآمادگی و بدون محک‌خوردن به المپیک برود و آنجا حتی قبل از رسیدن به فینال با نتیجه‌ای اسف‌بار به کارش در پاریس پایان دهد، آیا حرمتش حفظ شده است؟

ضمن اینکه چنین جریانی باید پاسخ‌گوی این پرسش مهم هم باشند که چرا حسن یزدانی حاضر نشد کتفش را زودتر عمل کند تا به‌موقع برای پاریس مهیا باشد؟ چرا یزدانی اجازه داد شایعاتی که می‌گفتند او برای رسیدن به پاداش بازی‌های آسیایی، جراحی‌اش را به بعد از هانگژو موکول کرد، شکل بگیرد؟ حالا آن‌ها باید پاسخ دهند که اگر المپیک برای یزدانی و اعتبار کشتی ایران اهمیت وافری داشت، چرا او کتف آسیب‌دیده‌اش را زودتر به تیغ جراحان نسپرد؟

این‌ها البته بخشی از این دوپارگی موجود است؛ چراکه باید آن روی سکه؛ یعنی کادر فنی را هم دید. حسن قرار است در فاصله ۵۰ روز مانده به المپیک به مسابقه‌ای خارجی اعزام شود؛ اگر او بدرخشد که حرف و حدیثی نیست و با شایستگی راهی پاریس می‌شود و بسیاری را امیدوار می‌کند که مدال دیگری برای کاروان ایران بگیرد؛ اما اگر حسن ناآماده باشد، آیا ۵۰ روز، زمان کافی برای مهیاکردن یک کشتی‌گیر دیگر برای اعزام به پاریس خواهد بود؟

بدیهی است که این دوگانگی نیاز به ظرافت خاصی دارد که بدون دخیل‌شدن احساسات باید درباره‌اش تصمیم‌گیری شود. حسن هم تا رقابت‌های مجارستان به قدر کافی فرصت دارد تا توان از دست رفته‌اش را بازیابد و خودش را در غیاب گربه‌سیاه آمریکایی‌اش محکی جدی بزند. محکی که سربلند بیرون‌آمدن از آن می‌تواند تکلیفی جدی برایش قلمداد شود. یزدانی حمایت فدراسیون را دارد؛ ولی بعید است این فدراسیون هم حاضر شود چشم‌بسته روی کتف آسیب‌دیده حسن قمار کند.

دیگر خبرها

  • محاسبه هزینه حمل بار بین المللی
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • سرگیجه در کشتی؛ محمدعلی گرایی به تیم ملی دعوت شد
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست
  • گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی دعوت شد
  • دعوت از گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • محمدعلی گرایی به اردوی تیم ملی کشتی فرنگی دعوت شد
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها