Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:36:43 GMT

خرید کالای خارجی باید خط قرمز ایرانیان باشد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۹۸۶۹۲۳

خرید کالای خارجی باید خط قرمز ایرانیان باشد

ارومیه- ایرنا- سخنگوی کمیسیون حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت: خرید کالای خارجی باید به خط قرمز ایرانیان تبدیل شود زیرا خرید و مصرف آنها به معنی ایجاد اشتغال برای جوانان خارجی و بی توجهی به نیروی کار داخلی است.

نادر قاضی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، خرید کالای خارجی را موجب متضرر شدن اقتصاد کشور دانست و افزود: رشد نرخ بیکاری، پایین آمدن ضریب امنیت اقتصادی، بروز ناهنجاری‌های اخلاقی و رکود اقتصادی حاصل بی توجهی برخی از مردم به خرید کالای ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی وقتی مردم شاهد عرضه کالاهای باکیفیت داخلی در بازار هستند، نباید سراغ کالای خارجی بروند و بازار 80 میلیون نفری ایران را در اختیار کشورهای بیگانه قرار دهند.
وی ادامه داد: خرید و مصرف کالای ایرانی چرخ واحدهای تولیدی را به حرکت در می آورد و به ایجاد اشتغال، تولید ثروت، افزایش سرانه درآمد و رفاه بیشتر مردم منجر می شود.
نماینده مردم ارومیه در خانه ملت با تاکید بر اینکه تحقق شعار سال با کاهش آسیب های اجتماعی ارتباط مستقیم دارد، افزود: فرهنگ خرید کالای ایرانی باید به شکل های مختلف از سوی رسانه های ارتباط جمعی، نهادهای فرهنگی و اقشار مختلف جامعه اشاعه شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس به وظایف تولیدکنندگان در مسیر تحقق این شعار اشاره کرد و افزود: تولیدکنندگان باید از تولید کالای بی کیفیت خودداری کنند و توجه داشته باشند که ایرانی جنس بی کیفیت نخواهد خرید.
قاضی پور کاهش سود بانکی، کنترل واردات، مقابله با قاچاق، سرمایه‌گذاری در بخش‌های دارای مزیت و زیرساختی، افزایش کیفیت کالاهای تولید داخل و کاهش مالیات بر ارزش افزوده برای کالاهای ایرانی را بخشی از اقدامات مجلس شورای اسلامی در راستای حمایت از کالای ایرانی برشمرد.
نماینده مردم ارومیه در خانه ملت با تاکید بر احیای واحدهای تولیدی، اظهار کرد: حمایت از واحدهای تولیدی باید در اولویت قرار گیرد و تولیدکنندگان در دریافت و پرداخت تسهیلات دچار بروکراسی های اداری نشوند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس کنترل واردات و مقابله با قاچاق را از ابزارهای مهم برای حمایت از تولید داخلی عنوان کرد و گفت: مقابله با واردات بی رویه و قاچاق کالا باید در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.
قاضی پور، نابودی تولید داخلی، ایجاد اشتغال کاذب، ضعیف شدن انباشت کالا، ورشکستگی صنایع داخلی، گریز سرمایه‌های قابل بازده و از بین رفتن فرصت های شغلی را از جمله پیامدهای پدیده شوم قاچاق برشمرد و گفت: مقابله جدی با این پدیده گام موثری در رونق روزافزون تولید داخلی است.
به گزارش ایرنا ترغیب مردم به خرید کالاهای ایرانی علاوه بر نیاز به فرهنگ سازی با مولفه های مهم دیگری نظیر افزایش توان رقابت پذیری و سهم بازار این نوع از کالاها در ارتباط است که تحقق هر کدام مسیر موفقیت تولیدات داخلی را هموار می سازد.
پیام نوروزی مقام معظم رهبری و نامگذاری سال جاری به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی، انگیزه مضاعفی را در دست اندرکاران ایجاد کرده است که نتیجه آن نیز بهبود اقتصاد ملی، ایجاد فرصت های شغلی جدید، افزایش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد بود.
گرچه مردم در این موضوع نقش اساسی دارند و رفتار آنان و رویکردشان به خرید کالای تولید داخل می تواند این تحولات را ایجاد کند اما تغییر ذائقه مردم الزاماتی دارد و در این عرصه تولیدکنندگان و مسئولان ایفاگر نقش هایی هستند.
تولیدکنندگان داخلی برای موفقیت بیشتر در این عرصه نیازمند ارتقا رقابت پذیری کالاهای خود هستند و رقابت پذیر شدن محصولات نیز نیاز به عرضه محصول باکیفیت و با قیمت مناسب دارد.
3072/8135

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد حمايت از توليد ايراني كميسيون حمايت از توليد ملي مجلس شوراي اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۸۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها