Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان-رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: نصب نشانگر سلامت روی ۹۰ درصد مواد غذایی تولیدشده در استان گیلان اعمال می‌شود.

به گزارش قدس انلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،‌ شاهرخ یوسف‌زاده چابک اظهار داشت:‌ دانشگاه علوم پزشکی گیلان فعالیت‌های خوبی را در سطح ۲۶ بیمارستان دولتی استان آغاز کرده است به‌طوری‌که هم‌اکنون سیستم تصفیه فاضلاب در بسیاری از بیمارستان‌های دولتی آن نصب شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد:‌ متولی محیط زیست و جامعه سالم تنها ارگانی مانند سازمان محیط زیست نیست بلکه همه باید در راستای حفظ و نگهداری این میراث ارزشمندی که از گذشته‌های دور به ودیعه گذاشته شده است نقش‌آفرینی مطلوب و مؤثری از خود بروز دهند.

یوسف‌زاده چابک با تأکید بر استقرار سیستم تصفیه فاضلاب در مابقی بیمارستان‌های گیلان افزود:‌ سعی داریم در طول امسال با برنامه‌ریزی‌هایی که از قبل انجام شده است نسبت به تجهیز و استقرار تجهیزات تصفیه فاضلاب بیمارستانی در دیگر بیمارستان‌های استان گیلان نیز اقدام کنیم.

وی به بحث زباله‌های عفونی و راهکارهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان در امحاء آن‌ها اشاره کرد و بیان داشت:‌ در سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی گیلان توانست در راستای برنامه‌های هدف‌دار خود هزار تن انواع زباله‌های عفونی را که از سال‌های قبل در محلی دپو شده بودند با موفقیت امحاء کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه در حال حاضر هیچ زباله عفونی از بیمارستان‌های استان خارج نمی‌شود گفت:‌ تمام بیمارستان‌های استان گیلان به سیستم امحاء زباله‌های عفونی مجهز شده‌اند به طوری که هم‌اکنون با اجرای این عملیات هیچ زباله عفونی از بیمارستان‌های گیلان خارج نمی‌شود.

یوسف‌زاده چابک با اشاره به نقش رژیم غذایی و میزان فعالیت‌های بدنی در سلامت انسان نیز تصریح کرد:‌ در حال حاضر یکی از مهم‌ترین معضلات مردم استان گیلان با توجه به نوع رژیم غذایی مردم این خطه مشکل چاقی است و این عامل می‌تواند به تنهایی زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌های دیگر باشد.

وی ضمن اشاره به نحوه خاص مصرف مواد غذایی در گیلان خاطرنشان کرد:‌ بروز پدیده چاقی و عدم انجام ورزش و فعالیت‌های فیزیکی مناسب تهدید بزرگی بر میزان سلامت و طول عمر افراد یک جامعه دارد بنابراین باید برای مقابله با این معضل در استان گیلان برنامه‌های ویژه‌ای پیاده‌سازی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان استقرار دبیرخانه پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر را برشمرد و گفت:‌ این دبیرخانه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مستقر شده است و در حوزه‌های مختلفی مانند آموزش،‌ مراقبت از مواد غذایی و ضرورت نصب نشانگرهای سلامت روی مواد غذایی تولیدشده فعالیت می‌کند.

یوسف‌زاده چابک با اعلام این خبر که هم‌ اکنون نصب نشانگر سلامت روی ۹۰ درصد مواد غذایی تولید شده در گیلان اعمال می‌شود بیان داشت:‌ افرادی که دچار بیماری‌هایی نظیر دیابت،‌ فشارخون بالا و امثالهم هستند می‌توانند با مطالعه این نشانگرهای سلامت نسبت به نوع ماده غذایی اطلاعات کسب کنند.

وی با بیان اینکه ذائقه مردم گیلان به‌سمت غذاهای پرکالری گرایش پیدا کرده است خاطرنشان کرد:‌ دانشگاه علوم پزشکی گیلان قصد دارد با آموزش همگانی و اجرای سلسله برنامه‌هایی ویژه نسبت به آگاهی‌بخشی به مردم در مورد خطرات چاقی اقدام کرده و راهکارهای خود را جهت کنترل آن به اجرا درآورد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)، امیر سرتیپ دوم ستاد علی خلیل آبادی در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه، اظهار کرد: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق بهورزان را رکن اصلی شبکه های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی تصریح کرد: بهورزان از شریف ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

خلیل آبادی با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس نمایند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با اشاره به زحمات کادر درمان و پرستاران در ایام شیوع بیماری کرونا خاطرنشان کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا پرستاران سراسر کشور صبر، حوصله، فداکاری، از خود گذشتگی و ایثار را به نمایش گذاشتند و با جانفشانی در کنار مردم و بیماران بودند که تقدیر از آنان شاید بخش کوچکی از زحمات این عزیزان را جبران کند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از  ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تقدیر به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری