Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@23:20:17 GMT

تغییر لوگوی گوگل برای تولد «عمر شریف»

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۱۵۸۳۹

تغییر لوگوی گوگل برای تولد «عمر شریف»

موتور جستجوی گوگل لوگوی ویژه‌ای را به مناسبت هشتادوششمین سالگرد تولد «عمر شریف» بازیگر نامدار سینمای مصر طراحی کرد. آفتاب‌‌نیوز : دهم آوریل مصادف با هشتادوششمین سالروز تولد «عمر شریف» بازیگر نامزد اسکار مصری است که در در طول بیش از ۶۰ سال فعالیت تحسین‌شده و حرفه‌ای‌اش در عرصه سینما در نقش‌های مختلفی از جمله شخصیت شریف علی در فیلم معروف «لورنس عربستان»، نقش چنگیزخان مغول‌ و همچنین چه‌گوارا رهبر انقلابی کوبا بازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«عمر شریف» در دهم آوریل ۱۹۳۲ با نام «مایکل دیمیتری شلهوب» در خانواده‌ای مسیحی با اصالت سوری - لبنانی و در شهر اسکندریه چشم به جهان گشود، پدرش «جوزف شلهوب» یک تاجر ثروتمند خوب بود و مادرش در دربار پادشاه مصر کار می‌کرد.
او در جوانی در کالج ویکتوریا در شهر اسکندریه تحصیل خود را آغاز کرد و در رشته ریاضی و فیزیک فارغ‌التحصیل شد و پیش از این‌که به تحصیل در رشته بازیگری در آکادمی سلطنتی هنرهای نمایشی در لندن بپردازد، چند سالی را در کسب و کار پدرش و همچنین تجارت سپری کرد.
وی در سال ۱۹۵۵ مسلمان شد و با «فاتن حمامه» بازیگر سرشناس سینمای مصر ازدواج کرد که حاصل این ازدواج «طارق شریف» تنها فرزند آن‌هاست.
«شریف» حرفه بازیگری خود را در سال ۱۹۵۴ و با بازی در فیلم مصری «شیطان صحرا» آغاز کرد و در همان سال در فیلم دیگری نیز با عنوان «جدال در دره» مقابل دوربین رفت و به‌زودی با بازی در تولیدات مصری مانند «بی‌خواب» (۱۹۵۸)، «بانوی قصر» (۱۹۵۹) و فیلم اقتباسی «رودخانه عشق» براساس رمان «آناکارنینا» در سال ۱۹۶۱ به ستاره سینمای مصر تبدیل شد و همراه همسرش «فاتن حمامه» در چند فیلم همکاری کرد.
«عمر شریف» در سال ۱۹۶۲ و پس از بازی در ۲۵ فیلم مصری، در اولین فیلم انگلیسی‌زبان خود به نام «لورنس عربستان» به کارگردانی «دیوید لین» و در نقش «شریف علی» به ایفای نقش پرداخت، فیلمی که نامزدی اسکار و جایزه گلدن بهترین بازیگر مرد را برای او به ارمغان آورد و او را به‌عنوان یک چهره سرشناس به مخاطبان بین‌المللی معرفی کرد.

منتقدان سینمایی نقش او در فیلم «لورنس عربستان» را به‌عنوان یکی از دشوارترین نقش‌های مکمل در تاریخ هالیوود معرفی کرده‌اند.
توانایی صحبت کردن به زبان‌های فرانسوی‌، یونانی‌، ایتالیایی و عربی، او را قادر ساخت که در طول ۶۰ سال فعالیت هنری‌اش در نقش افرادی با ملیت‌های گوناگون به ایفای نقش بپردازد و همین امر از مهم‌ترین عوامل موفقیت او در هالیوود بود.
این بازیگر مصری در سال ۱۹۶۴ در فیلم «اسب کهر را بنگر» به کارگردانی «فرد زینه‌مان» بازی کرد، نقشی که «دیوید لین» به «زنیه‌مان» پیشنهاد کرده بود و پس از آن نیز در آثاری مانند «رولز رویس زرد» (۱۹۶۴) در نقش یک میهن‌پرست جنگجو، «چنگیزخان» (۱۹۶۵) در نقش چنگیزخان مغول‌، «شب ژنرال‌ها» (۱۹۶۵) در نقش یک افسر آلمانی و همچنین نقش «چه‌گوارا» در فیلم «چ» به ایفای نقش پرداخت.


در سال ۱۹۶۵ بود که «شریف» دوباره با «دیوید لین» و این‌بار در فیلم «دکتر ژیواگو» براساس رمان نوشته «بوریس پاسترناک» همکاری کرد و در این فیلم در نقش‌ «یوری ژیواگو» یک شاعر پزشک بازی کرد، نقشی که دومین جایزه بهترین بازیگر مرد گلدن گلوب را برای او به ارمغان ‌آورد و خود فیلم نیز در پنج شاخه نامزد جایزه اسکار شد.
یکی دیگر از فیلم‌های تحسین‌شده «شریف» فیلم «دختر شوخ» محصول سال ۱۹۶۸ میلادی است که در آن در نقش همسر «فنی برایس» با بازی «باربارا استریساند» مقابل دوربین رفت؛ اما بازی او در این فیلم با خشم دولت مصر همراه بود، چراکه «استرایساند» یکی از حامیان اسراییل بود و به همین دلیل فیلم در مصر و بسیاری از کشورهای دیگر عربی به سرعت ممنوع اعلام شد؛ اما «شریف» در دنباله این فیلم در سال ۱۹۱۵ نیز بازی کرد.
از دیگر فیلم‌های «شریف» می‌توان به وسترن «طلای ماکنا» (۱۹۶۹) در نقش یک یاغی در مقابل «جورج پک»، تریلر هیجانی «نیروی عظیم» (۱۹۷۴) و «پلنگ صورتی دوباره ضربه می زند» (۱۹۷۶) هر دو به کارگردانی «بلیک ادواردز» و همچنین فیلم جاسوسی «راز برتر» (۱۹۸۴) اشاره کرد.
این بازیگر فقید سینمای جهان در سال ۲۰۰۳ و برای بازی در فیلم فرانسوی «مومسیو ابراهیم» مورد تحسین قرار گرفت و توانست جایزه سزار بهترین بازیگر مرد را کسب کند.
وی در سال ۲۰۰۵ به پاس نقش قابل ملاحظه در عرصه سینما و تنوع فرهنگی موفق به کسب مدال «سرگئی آیزنشاین» از یونسکو شد که تا کنون فقط به ۲۵ نفر اعطا شده است و در سال ۲۰۰۳ نیز شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز را برای یک عمر دستاورد هنری گرفت.
«عمر شریف» در سال‌های آخر زندگی‌اش از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و سرانجام کمتر از شش‌ماه پس از مرگ همسر سابقش «فاتن حمامه» در دهم جولای ۲۰۱۵ در سن ۸۳ سالگی درگذشت.

منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد

امیر جدیدی در فیلم بیوگرافی «منصور» در نقش منصور بهرامی تنیسور مشهور ایرانی ایفای نقش می‌کند.

به گزارش ایسنا، کمپانی فرانس تی‌وی حق پخش جهانی فیلم بیوگرافی «منصور» به کارگردانی «رومالد بولانژه» را در اختیار گرفته که روایتی از زندگی منصور بهرامی تنیسور مشهور از ایرانی و مهاجرت او به فرانسه، دست و پنجه نرم کردن با فقر و سپس به شهرت رسیدن در فضای بین المللی است.

امیر جدیدی بازیگر ایرانی که بیشتر برای بازی در فیلم «قهرمان» برنده جایزه بزرگ کن ۲۰۲۱ به کارگردانی اصغر فرهادی در سطح بین المللی شناخته می‌شود، نقش منصور بهرامی را بازی خواهد کرد.

این فیلم محصول مشترک فرانسه و بریتانیاست و «داون مک دانیل» با همکاری «فیلیپ دی لیون» نگارش فیلمنامه این فیلم را بر عهده داشته‌اند.

منصور بهرامی تنیسور ۶۸ ساله متولد ایران، به دلیل سبک بازی سرگرم کننده و داستان زندگی خارق العاده اش، چهره‌ای محبوب در مسابقات بین المللی تنیس است.

او که در دهه ۱۹۵۰ در ایران به دنیا آمد، با استفاده از ماهیتابه به عنوان راکت شروع به یاد گرفتن تنیس کرد و از استخر به عنوان زمین بازی استفاده می‌کرد. او پس از انقلاب به فرانسه رفت و با فقر و بی‌خانمانی رو به رو شد و شبانه در خیابان‌های پاریس پرسه می‌زد و روز‌ها در رختکن استادیوم رولان گاروس می‌خوابید، اما هرگز امید خود را از دست نداد.

این فیلم نشان می‌دهد که چگونه بهرامی از طریق اراده قوی و تیز هوشی، پیچیدگی‌های زندگی را به‌عنوان یک مهاجر غیرقانونی طی می‌کند، در حالی که پیوند‌های پایداری با نماد‌های تنیس که استعداد او را می‌شناختند، ایجاد می‌کند تا رویای دوران کودکی‌اش را برای بازی در رولان گاروس محقق کند.

بهرامی همچنین به نشریه ددلاین گفت: در طول سال‌ها خیلی‌ها به من گفته‌اند که داستان من برای اکران در سینما ساخته شده است، و بسیار مفتخرم که فیلمی بلند از زندگی من ساخته می‌شود و بسیار خوشحالم که رومالد بولانژه کارگردانی فیلم را بر عهده خواهد داشت. او نه تنها یک کارگردان هیجان انگیز است، بلکه مرد دوست داشتنی است. امیر جدیدی هم یک بازیگر استثنایی است و این واقعیت که او یک تنیس باز نیمه حرفه‌ای است یکی از آن شانس‌های بزرگ است. ممنون از داون مک دانیل برای نوشتن فیلمنامه زیبایی که همه ما به آن اعتقاد داریم. اگر داستان من بتواند الهام بخش مردم باشد و با آن لبخند بزند، مرد بسیار خوشبختی خواهم بود».

رومالد بولانژه نیز منصور بهرامی را یک قهرمان واقعی توصیف کرد که مقاومت و اشتیاق او الهام بخش افراد بی‌شماری بوده است و عنوان کرد که بسیار مفتخر است که سفر خارق‌العاده او را به پرده سینما می‌آورم.

فیلم «منصور» امسال در بازار جشنواره کن به خریداران بین‌المللی معرفی می‌شود.

دیگر خبرها

  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • حرکت باورنکردنی یک گوزن به سبک ژاپنی‌ها
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • تغییر چهره محسوس بازیگر زن ۵۴ ساله بعد از عمل زیبایی! | تصویر
  • تولد ستاره جدید رئال برابر بایرن!
  • کیلین مورفی با دنباله‌های «۲۸ روز بعد» همراه می‌شود
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس