Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلدختر- سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان از احداث پل «دره خزینه» پلدختر با جاذبه‌های گردشگری بیشتر توسط مهندسان مجرب خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آریایی در جریان بازدید از پل «دره خزینه» پلدختر در سخنانی به خبرنگار مهر گفت: دو پل معلق «دره خزینه» در ۴۰ کیلومتری جنوب شهر پلدختر و درون‌شهری پلدختر اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احداث مجدد پل «دره خزینه» با جاذبه‌های گردشگری بیشتر

وی بیان داشت: پل معلق «دره خزینه» که از سمت استان ایلام چندی پیش تخریب شد تلاش می‌شود با جاذبه‌های گردشگری بیشتر و بهتر از گذشته با توجه به نظر مهندسان و مشاوران مجرب به‌طور مجدد احداث می‌شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان به وضعیت اسف‌بار کنونی کانکس‌ها و سوله‌های محل پل معلق «دره خزینه» پلدختر اشاره کرد و افزود: کانکس‌ها و سوله‌های موجود در محل  به‌عنوان کارگاه مورداستفاده مهندسان مشاور سد کرخه دو هنگام احداث این سد قرارگرفته که پس از تعطیل شدن بلاتکلیف مانده  و سرمایه کلانی است و به‌طورقطع در جریان ساخت مجدد پل مورداستفاده قرار خواهد گرفت.

آریایی گفت: ارزش ریالی امکانات این کارگاه حدود ۳۰ میلیارد ریال است که متولی احداث مجدد پل معلق «دره خزینه» با رعایت موازین  قانونی آن را در اختیار گرفته و از آن استفاده خواهد کرد.

احداث یک پل در شهر پلدختر

وی به احداث پل معلق پیشنهادی درون‌شهری پلدختر اشاره کرد و افزود: برای طراحی این پل که در محدوده شهری و در حوزه کاری شهرداری است ابتدا باید با  فراخوانی از مهندسان مشاور و حضور آن‌ها در محل طراحی‌های لازم انجام شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان گفت: احداث تله کابین در این محل امکان‌پذیر نیست زیرا تله کابین نیاز به پایه دارد و ارتفاع آن از حد مجازی بالاتر نمی‌رود.

آریایی افزود: بنابراین برای جذب گردشگر باید پل معلق احداث شود که می‌تواند بهترین جاذبه و بیشترین هیجان را داشته باشد و می‌توان برای تحقق این امر از صفحات شفاف برای کف سازی آن استفاده کرد که تاکنون چنین پروژه‌ای در کشور اجرانشده است.

وی خاطرنشان کرد: لرستان سرزمین کوهستانی است با ۷۵ درصد توپوگرافی ناهموار و با مناظر و مناطق زیبای طبیعی  است که می‌توان از این ظرفیت استفاده بهینه کرد.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان افزود: با توجه به اینکه زمین‌شناسی  پل‌دختر به شکلی است که  می‌توان در محدوده شهر و ۴۰ کیلومتر آن طرح زیبا و مناسب پل معلق به اجرا درآورد باید برای طراحی این دو پروژه از مهندسان مشاور مجرب فراخوان صادر شود.

تأمین منابع پل «دره خزینه» از محل اعتبارات دولتی

آریایی بابیان اینکه شهرداری و فرمانداری پلدختر مهندسان مشاوری را که در این زمینه می‌شناسند معرفی کنند گفت: تحقق این امر و اجرای این پروژه‌ها کار کوچکی نیست و نباید باعجله پیش رفت زیرا کار هیجانی به‌طورقطع خطا و اشتباه آن زیاد است و باید روی آن فکر شود که این امر مستلزم زمان زیادی است.

وی افزود: برای انجام  این کار نیاز به ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری زیاد است و این طرح‌ها با اعداد و ارقام کوچک قابل‌جمع شدن نیستند و چنانچه پیاده شود طرح زیبا و قشنگی است و اجرای آن از طراحی جای بحث بیشتر دارد و مهم‌تر است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان تصریح کرد: برای ورود به این کار باید  مشاور قوی طراح معماری ذهنیات را روی کاغذ ترسیم کند تا بتوان سازه زیبا و مقاوم از آن پیاده کرد.

آریایی افزود: این کار آغاز خواهد شد و پس از طراحی توسط مهندسان مشاور و برآورد ریالی آن تصمیم‌گیری نهایی صورت می‌گیرد که آیا بخش دولتی ورود پیدا کند یا اینکه نیاز به ورود بخش خصوصی است که مدیریت ارشد استان در این رابطه تصمیم جدی و نهایی را خواهد گرفت.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان گفت: این دو پروژه اگرچه طراحی و اجرای آن‌ها را یکی انجام دهد اما دو مقوله جدای از هم  هستند زیرا یکی از این دو پل در محدوده شهری و از وظایف شهرداری است و استانداری در این زمینه کمک مالی خواهد کرد.

آریایی افزود: پل «دره خزینه» در محدوده شهری نیست و تمام اعتبارات آن از طریق منابع دولتی تأمین می‌شود و اگر بخش خصوصی به آن ورود پیدا کند در صورت توافق امتیازات آن را خواهد گرفت که همه این‌ها به طراحی مشاور و برآورد ریالی برمی‌گردد و چنانچه هزینه آن زیاد باشد باید بخش خصوصی پای‌کار آید و تصمیم‌گیری مدیریتی در این رابطه در سطح استان انجام خواهد شد.

وی گفت: بنابراین ابتدا باید طرح موردنظر از طریق دعوت از  مشاوران و طراحان به‌طور مکتوب ارائه داده شود سپس در این رابطه تصمیم‌گیری لازم انجام شود.

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری لرستان پلدختر رضا آریایی گردشگری مجله ایران مهر کرمانشاه بوشهر گردشگری نوروز 97 نوروز سانحه تصادف شهرکرد مسافران نوروزی گرگان خرم آباد شیراز سال حمایت از کالای ایرانی آیین اعتکاف خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مهمترین موضوع در اجرای هر طرح صنعتی و تولیدی حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان مرکزی و حضور در سی و دومین همایش سالانه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک، اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت جامعه و مردم در موضوع آب و خاک و هوا که سه عنصر مهم سلامت انسان و زمین است در گرو فعالیت حفاظت محیط زیست است.

وی با بیان اینکه در صورتی که به این مهم متعهد نباشیم انسان الهی نیستیم، افزود: رفع مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای تولیدی و صنعتی در اولویت قرار دارد و مهندسان مکانیک کشور باید دو چالش مهم آب و هوای کشور را رفع کنند.

وزیر صمت با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالش‌های شهر اراک است، خاطرنشان کرد: مهندسان مکانیک در یک بازه زمانی اقدام به تأسیس یک نیروگاه برای تأمین برق کردند که این نیروگاه حتی اگر گاز مصرف و از مصرف مازوت خودداری کند، باز هم با پدیده اینورژن و گازهای گلخانه‌ای همراه است؛ بنابراین امروز این مهندسان برای رفع این آلودگی باید راهکار کاربردی و ایده ارائه دهند.

علی‌آبادی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا تمام اتوبوس‌ها و خودروها در اراک باید برقی شود، تصریح کرد: جهش تولید بدون مشارکت مردم و تولید جذاب محقق نمی‌شود، به همین دلیل باید تولید جذاب شود و بسیاری از اقدامات انجام و موانع پیش روی بخش تولید با ارائه راهکار مناسب رفع شود.

وی اضافه کرد: ایران اسلامی امروز صاحب فناوری در بخش‌های مختلف است و مهندسان مکانیک در بخش‌های مختلف درخشیده‌اند، اما انتقاداتی نیز وجود دارد.

وزیر صمت ادامه داد: مهندسی مکانیک امروز در ترکیب با سایر علوم جلوه‌های تازه‌ای از بیومکانیک، بی و مکاترونیک را خلق کرده‌اند، وقت آن رسیده است که یک گام به جلو حرکت کنیم چراکه دنیا در آستانه تحول تازه و حرکت به سمت هوشمندی است.

علی‌آبادی با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی طرحی ارزشمند و ابتکاری منطقی و ریشه‌ای است، تاکید کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبری شکل گرفته است و برای تأسیس نهاد مالی و منابع لازم برای اقدامات پیش‌بینی شده لازم است از تمام مردم استان مرکزی دعوت شود تا در آن عضو شوند.

وی گفت: افراد حتی با سرمایه‌های بسیار ناچیز نیز می‌توانند عضو این کنسرسیوم شوند و پروژه‌های بزرگی را انجام دهند.

وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه از شرکت‌هایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند همه جانبه حمایت می‌کند، افزود: تمام امکانات مادی و معنوی این وزارتخانه در اختیار صادرکنندگان است تا محصولات خود را بفروشند و صادر کند، البته ارز را باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان با تولید و صادرات خلق کنند.

کد خبر 751478

دیگر خبرها

  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • تالاب‌های پلدختر زیستگاه ۳۵ نوع پرنده مهاجر
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق