Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با تشریح ۳راهبرد جدید این سازمان برای افزایش اشتغال پذیری، از تدوین برنامه انطباق آموزش‌های مهارتی منطبق با نیاز بازار کار خبرداد.

سلیمان پاک سرشت با اشاره به تعریف ۳ راهبرد توسعه نظام آموزش‌های مهارتی با هدف اشتغالزایی در سال ۹۷ گفت: با توجه به اینکه مهارت آموزی و خلاء مهارت در جامعه همیشه یکی از مشکلات پیش روی نیروی انسانی بوده بنابراین یکی از اهداف ما این است که جامعه را در گام نخست با خلاء مهارتی آشنا کنیم که با همین رویکرد بخشی از فعالیت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این مسیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر،رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه باید آموزش‌های مهارتی به جوانان منطبق با نیاز و تقاضای بازار کار باشد، دومین راهبرد این سازمان را تدوین برنامه انطباق آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار عنوان کرد و افزود: هر زمان که مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار تعریف شود می‌توانیم مدعی باشیم موفق عمل کرده ایم. در این راستا باید از تمرکزگرایی برنامه‌های آموزشی به شکل یکپارچه فاصله بگیریم و آموزش‌های مهارتی را بر مبنای تقاضای محلی و استانی بومی سازی کنیم.

وی تاکید کرد: در واقع از این به بعد برنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای این خواهد بود که ادارات کل در استان‌ها باید پاسخگوی نیاز آموزش‌های مهارتی همان استان باشند که در بازه‌های زمانی ۶ ماهه یا یکساله بر این روند نظارت خواهد شد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در بودجه ۹۷ فرصت‌های سرمایه گذاری خوبی دیده شده است گفت: برنامه سازمان این است که در کنار این فرصت‌ها، به منظور افزایش سهم اشتغال پذیری نیروی کار، سیاست‌های آموزش‌های مهارتی را تقویت کند و فعالانه در این عرصه وارد شویم.

پاک سرشت، ارزشیابی جدی فعالیت‌های آموزشی را سومین راهبرد سازمان آموزش فنی و حرفه ای اعلام کرد و گفت: معتقدیم فعالیت‌های آموزشی باید اثربخش باشد به نحوی که اثر آموزش‌های مهارتی در جامعه مشخص و شفاف باشد؛ اگر فعالیت‌های آموزشی ما با هدف اشتغالزایی بوده است باید مورد پایش قرار گیرد که چقدر این آموزش‌ها منتهی به اشتغال شده است؛ ضمن اینکه باید به طور شفاف مشخص شود که چه میزان از اشتغال نیروی کار، پایدار است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه ۳ راهبرد مدکور در سال ۹۷ به طور جدی دنبال می شود گفت: اگر بتوانیم راهبرد تدوین شده را عملیاتی کنیم می توانیم آموزش‌های غیررسمی مهارتی را متحول کنیم و آن در مسیر اصلی هدایت کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اشتغال بازار کار مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۵۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است