Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: تنها در حد یک «ستاد» به موضوع شهر هوشمند در اصفهان پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز ارباب شیرانی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار داشت: مسئله اقتصاد مقاومتی را در دستور کار خود قرار دادیم و به طور خاص در معاونت عمرانی تاکید شده است که از کالای ایرانی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: الزام پیمانکاران به استفاده از محصولات ایرانی در پروژه‌ها، آموزش و فرهنگسازی برای تشویق مردم جهت استفاده از کالای ایرانی، اولویت به کارگیری پیمانکاران داخلی در اولویت برنامه‌های شهرداری قرار دارد.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان با اشاره به نامگذاری امسال تحت عنوان حمایت از خرید کالای ایرانی گفت: یکی از محورهای اقتصاد مقاومتی ممنوعیت خرید کالاهای خارجی مشابه داخلی است.

وی توجه به مناطق محروم شهر را از  اولویت‌های این معاونت برشمرد و تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده توسعه مراکز فرهنگی در مناطق محروم و احداث مراکز تفریحی در مناطق شمال شهر در راستای محرومیت زدایی پیش بینی شده است.

ارباب شیرانی در پاسخ به این سوال که شهر هوشمند که یکی از اهداف شهرداری بوده است، تاکنون چه اقداماتی در این حوزه صورت گرفته است، ادامه داد: تاکنون ساختار مشخصی برای شهر هوشمند اجرایی نشده و این در حالی است که برای رسیدن به شهر هوشمند باید در تمام ارکان شهرداری از جمله فناوری اطلاعات، ابزار و غیره نگاه هوشمند وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه تنها در حد یک ستاد، به موضوع «شهر هوشمند» پرداخته شده است، گفت: شاخص های شهر هوشمند از یکسال گذشته در سطح ملی تعریف شده است و کتابی نیز در این ارتباط به چاپ رسیده اما اینکه مقایسه ای داشته باشیم اصفهان با سایر استان ها مثل تهران و قم که تا چه اندازه توانسته شهر هوشمند را عملیاتی کند، چیزی در دست نداریم.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان ادامه داد: پروژه شهر هوشمند زیر مجموعه معاونت مالی شهرداری قرار گرفت و یکسری فعالیت هایی از جمله اصفهان کارت انجام گرفت. هر چند در این حوزه هم با چالش های مواجه بودیم که تدابیری اندیشیده شده که استفاده بهتری داشته باشیم.

وی اعلام کرد: در حال حاضر شاهد پرت انرژی‌ هستیم و صرفه جویی نمی شود و باید در قالب شهر هوشمند بتوانیم جلوی این پرت گرفته شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن

تین نیوز

بنادر نسل سوم یا بنادر نوین از اهمیت بالایی برخوردار هستند و می توانند به طور موثر در توسعه حمل و نقل دریایی و تجارت بین المللی کشورها کمک کنند. در ایران، توجه به توسعه بنادر نسل سوم در سال های اخیر افزایش یافته است اما هنوز به سمت ایجاد و یا اصلاح این بنادر نیستیم.

باید به سمت ایجاد بنادر «نسل سوم» برویم


به گزارش تین نیوز به نقل از سی نیوز، بنابر تحلیل های صورت گرفته، بازار حمل و نقل دریایی جهانی به سمت رونق و توسعه پیش می رود و کشورهای رقیب در حمل و نقل دریایی از فناوری های مدرن بهره می برند. از این رو، ایران به منظور حفظ و افزایش رقابت پذیری در این حوزه، نیازمند به سرمایه گذاری در بنادر نسل سوم است.
این بنادر معمولاً دارای تجهیزات پیشرفته تری هستند و امکانات بارگیری و تخلیه بهینه تری را فراهم می کنند.

در اینجا چند نکته مهم در مورد بنادر نوین که باید روی آنها بسیار کار کرد مطرح می کنم:

 پهلوگاه های عمیق تر و اسکله های پیشرفته: بنادر نسل سوم دارای پهلوگاه های عمیق تر و اسکله های با تجهیزات پیشرفته تری هستند که به کشتی های بزرگتر اجازه می دهند در آنها وارد شوند. این امکانات باعث افزایش کارایی و کاهش هزینه های حمل و نقل می شوند.

 تسهیلات بارگیری و تخلیه مدرن: بنادر نسل سوم دارای تسهیلات بارگیری و تخلیه با فناوری های پیشرفته مانند جرثقیل های بارگیری اتوماتیک و سیستم های کنترل بارندگی هستند که عملیات حمل و نقل را سریع تر و کارآمدتر می کنند.

توسعه بنادر مخصوص صادرات و واردات: این بنادر به توسعه تجارت بین المللی کمک می کنند و نقش مهمی در رشد اقتصادی کشور ایفا می کنند.

توسعه بنادر با رویکرد بین المللی:  این بنادر از استانداردها و قوانین بین المللی استفاده می کنند و به عنوان گره های حمل و نقل بین المللی عمل می کنند.

بنادر دیجیتالی:

سیستم های هوشمند و اتوماسیون: بنادر دیجیتالی از سیستم های هوشمند و اتوماسیون استفاده می کنند که به طور خودکار فرآیندهای مختلف مانند بارگیری، تخلیه، و کنترل ترافیک کشتی ها را مدیریت می کنند. این سیستم ها باعث بهبود کارایی و افزایش امنیت و دقت عملیات می شوند.

ارتباطات مبتنی بر داده: بنادر دیجیتالی از ارتباطات مبتنی بر داده استفاده می کنند که امکان انتقال اطلاعات به صورت سریع و دقیق بین مختلف قسمت های بندر، کشتی ها، و مراکز مختلف مانند گمرک و پلیس دریایی را فراهم می کنند.

پایگاه داده های ترافیک دریایی: بنادر دیجیتالی از پایگاه داده های ترافیک دریایی استفاده می کنند که به مدیران بنادر اطلاعات دقیقی در مورد ترافیک کشتی ها، بارگیری و تخلیه، و وضعیت دیگر عملیات بندری را ارائه می دهند. این اطلاعات به مدیران کمک می کنند تا تصمیمات بهتری در مورد مدیریت بندر بگیرند.

پلتفرم های اینترنت اشیا (IoT): بنادر دیجیتالی از پلتفرم های اینترنت اشیا استفاده می کنند که به آنها امکان می دهد تا از راه دور دستگاه ها و تجهیزات مختلف بندر را مدیریت و کنترل کنند، مانند سیستم های نورپردازی، دوربین های مداربسته، و تجهیزات امنیتی.

نقش بنادر دیجیتالی در توسعه حمل و نقل دریایی:

افزایش کارایی و کاهش هزینه ها: بنادر دیجیتالی با بهبود عملکرد و کارایی عملیات بندری، به کاهش هزینه ها و زمان های انتظار برای کشتی ها و کاهش هزینه های ناشی از تأخیرها کمک می کنند.

افزایش امنیت: با استفاده از سیستم های هوشمند و ارتباطات مبتنی بر داده، بنادر دیجیتالی امکانات امنیتی بهتری را فراهم می کنند که به حفظ امنیت عملیات بندری کمک می کنند.

تسهیلات بیشتر برای کاربران: بنادر دیجیتالی با فراهم کردن سیستم های هوشمند و خدمات آنلاین، تسهیلات بیشتری برای کشتی ها، مسافران، و مشتریان بندر فراهم می کنند.دولت و مسئولان باید با تمرکز بر توسعه بنادر نسل سوم، اقدامات لازم را برای ایجاد بنادر هوشمند و مدرن در سراسر کشور به عمل آورند تا ایران به یکی از قطب های مهم حمل و نقل دریایی در منطقه تبدیل شود. این توسعه ها نه تنها به رشد اقتصادی کشور کمک می کنند بلکه به افزایش امنیت دریایی، حفظ محیط زیست دریاها و کاهش ترافیک و آلودگی هوا نیز کمک خواهند کرد. بنابراین، توسعه بنادر نسل سوم نه تنها به منافع اقتصادی بلکه به بهبود کیفیت زندگی مردم نیز می تواند کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری