Web Analytics Made Easy - Statcounter

فروغ مرتضایی نژاد در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارکرد: به دلیل کمبود منابع آبی در طول سال‌های گذشته، تنش‌های کم آبی به درختان و فضای سبز رسیده و آفت آنها افزایش یافته است به طوری که برخی از آفات بر روی درختان غالب شهر از جمله درختان ناورن، چنار و دیگر درختان شهر بومی و نهادینه شده بنابراین سمپاشی درختان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در این دوره برای سمپاشی درختان شهر ۳۰ اکیپ در مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان فعال شده‌اند که بنا به گستردگی فضای سبز تعداد اکیپ ها در مناطق تفاوت دارد به عنوان مثال در منطقه چهار شهرداری اصفهان حدود چهار اکیپ برای سمپاشی در نظر گرفته شده است.

مرتضایی نژاد با بیان اینکه امسال سمپاشی درختان با استفاده از سمومی که عوارض جانبی کمتری برای محیط زیست و شهروندان دارد، انجام می شود، گفت: این سموم پایه گیاهی دارد و با دوز مناسب برای حفظ درختان بر روی تنه، شاخه های اصلی و تاج درختان پاشیده می‌شود تا آفت هایی همچون برگ‌خوار، شپشک خونی و سوسک چوب‌خوار نارون را از بین ببرد.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تاکید کرد: سموم مورد استفاده برای سمپاشی درختان شهر با غلظت های پایین و بر پایه گیاهی است از این رو شهرداری برای تهیه آن هزینه سنگینی را تقبل کرد تا آسیب کمتری به محیط زیست وارد شود.

وی با بیان اینکه در سمپاشی این دوره درختان شهر از دستگاه «تربولاینر» استفاده می‌شود تا سموم کمتر به اطراف سرایت کند، گفت: اطلاع رسانی در خصوص سمپاشی درختان معابر و خیابان‌ها با روش های مختلف از جمله از طریق برنامه اینجااصفهان و سایر رسانه‌ها انجام و بنرهای ویژه نیز در محل‌های مورد نظر برای سمپاشی نصب شده است.

مرتضایی نژاد از شهروندان درخواست کرد تا در دوره سمپاشی درختان با این سازمان همکاری لازم را داشته باشند و حتی الامکان سعی کنند از قرار دادن خودرو خود در مسیر سمپاشی خودداری کرده، از قرار دادن مواد غذایی در بالکن‌ها بپرهیزند و درب ها و پنجره های مشرف به مسیر سمپاشی را ببندند و چنانچه میز نانوایی ها در خیابان قرار گرفته باشد، ضروری است متصدیان نانوایی قبل از طبخ نان، میزها را شستشو دهند تا از بروز بیماری جلوگیری شود.

 وی با بیان اینکه برای انجام سمپاشی درختان پشت سر خودرو سمپاشی، خودروی راهنما حرکت می‌کند تا بتواند اطلاع رسانی و حرکت آهسته سمپاش را برای سایر خودروها، کسبه و عابران پیاده یادآوری کند، خاطرنشان کرد: برای انجام هر چه بهتر سمپاشی ها، یک نفر کارشناس فضای سبز به صورت فعال به عنوان ناظر بر کیفیت عملیات سمپاشی و رفع عیوب احتمالی در کنار پیمانکار سمپاشی موظف به حضور است و افرادی که سمپاشی را انجام می دهند نیز تجهیزات ایمنی از جمله ماسک، دستکش، عینک و دیگر لوازم مخصوص را استفاده می‌کنند.

مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با بیان اینکه علاوه بر آن کارشناس گیاه پزشکی نیز به روند سمپاشی‌ها نظارت دارد تا طبق جدول سازمان پارکها و در زمان مشخص انجام شود، یادآور شد: سمپاشی درختان ساعت ۱۱ شب به بعد انجام می‌شود تا کمترین تردد وجود داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان به هیچ عنوان نباید از توت درختان معابر و خیابان ها مصرف کنند، گفت: بعد از  گذشت ۱۵ روز از زمان سمپاشی شاید بتوان از توت درختان استفاده کرد، اما به عنوان استاد دانشگاه به شهروندان تاکید می‌کنم که هیچگاه توت درختان معابر و رفیوژ خیابان‌ها که به دلیل تردد خودروها حجم بالایی از آلایندگی هوا را جذب کرده اند، نخورند!

 

انتهای پیام/م

 

سمپاشی درختان در اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟

شهرداری منطقه ۷ تهران اعلام کرد که قطع برخی از درختان ضلع غربی باغ موزه قصر کنار دیوار نیروی انتظامی اجتناب ناپذیر بود که البته این اقدام بر اساس رای کمیسیون ماده ۷ و مستندات پزشک گیاهان صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام سایت شهر، طبق اعلام روابط عمومی منطقه ۷، اخیرا فیلمی در فضای مجازی به نمایش در آمده است که نشان می دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است. روابط عمومی منطقه ۷ تهران طی اطلاعیه‌ای در این باره اعلام کرد: «ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح گردید و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد. از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج  از داخل پوک می کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می زند.

در پایان اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟