Web Analytics Made Easy - Statcounter

روحیه روشنگری و مبارزه امام موسی کاظم(ع) که اولین مبارزه مستقیم پس از امام حسین(ع) و واقعه عاشورا را انجام دادند سبب ترس حکومت عباسی و سپس 14 سال زندان و تبعید پیاپی و در نهایت به شهادت رساندن ایشان شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده، رییس حوزه های علمیه خواهران استان هرمزگان، در گفتگو با خبرنگار هرمز ضمن اشاره بر تفاوت دوران امام موسی کاظم (ع) با دوره های ما قبل ایشان گفت: از زمان امام حسین(ع) که رویارویی مستقیم با دشمنان اهل بیت در واقعه عاشورا صورت گرفت مسیر مبارزات به سمت مبارزه در خفا و از طریق روشنگری و تبیین دایره المعارف شیعه انجام میشد اما اولین مبارزه مستقیم پس از امام حسین(ع) در زمان امام موسی کاظم و بنابر شرایط آن دوره و تاکتیک مبارزه ایشان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبادی زاده با بیان رنج و آزار و اذیتی که حکومت عباسی در طی 14 سال زندان به امام موسی کاظم تحمیل کردند، افزود: روحیه روشنگری و حق گویی ایشان در هر شرایط و موقعیتی سبب ترس حکومت عباسی و سپس زندان و تبعید پیاپی و در نهایت به شهادت رساندن ایشان شد.

وی با تاکید بر سازماندهی و قدرت گیری گروه های متعدد مبارزاتی شیعه و فشار بی امان این گروه ها به حکومت عباسی  در زمان امام موسی کاظم، اظهار کرد: این استقامت و مبارزه بود که سبب تغییر شیوه برخورد حکومت عباسی با امام رضا (ع) و ولایت عهدی ایشان در این حکومت شد.

حجت الاسلام عبادی زاده با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم (ع) که درپاسخ به سوال هارون مبنی بر خواسته امام از حکومت عباسی فرموده بودند فدک و حدود آن را میخواهیم،  افزود: امام با ترسیم حدود فدک به کل حکومت عباسی به هارون فهماند که حکومت عباسی غصبی و حکومت آن ها حق تشیع و معصومین است و این رفتار امام حاکی از هوشیاری و استفاده امام از هر موقعیتی جهت روشنگری و تبیین حق بود که سبب ترس بیشتر حکومت عباسی از ایشان شد.

رییس حوزه علمیه خواهران ضمن بیان  تثبیت و حفظ موقعیت شیعه در جهان  در زمان امام رضا (ع) افزود: امام رضا (ع) به پشتوانه سابقه مبارزاتی پدر عظیم الشان خود توانست در شرایطی قرار بگیرد که با تاکتیک  و قالب متفاوت مبارزه خود زمینه گسترش و تثبیت موقعیت شیعه را ایجاد کند.

حجت الاسلام عبادی زاده با تاکید بر اینکه تمام ائمه معصومین (ع) استراتژی مبارزه را دنبال می کردند، خاطر نشان کرد: معصومین(ع) تاکتیک ها و قالب های مبارزه را با توجه به شرایط زمانی خود طراحی، سازماندهی و اجرا می کردند؛ حتی ایجاد دانشگاه و نهضت بزرگ علمی در زمان  امام صادق(ع) و امام باقر (ع) نیز سبک نوین مبارزه بود که توسط این امامان در راستای مبارزات امامان پیش از خود و در قالب علمی طراحی و اجرا شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است

سفیر و نماینده ویژه ایران در افغانستان با اظهار اینکه تروریسم تهدیدی مشترک برای دو کشور است، تصریح کرد افغانستان را شریک ایران در مبارزه با تروریسم می‌دانیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در افغانستان در پیامی در «ایکس» نوشت: تروریسم و مشخصاً داعش خراسان یک تهدید مشترک برون پایه برای ایران، افغانستان و کشورهای منطقه است.

وی با تأکید بر اینکه طالبان شریک ایران در مبارزه با تهدید داعش است، افزود: ما افغانستان را شریک خود در مبارزه با این تهدید مشترک می‌دانیم و همکاری در این حوزه از اولویت‌ها خواهد بود.

کاظمی قمی پیش از این نیز تاکید کرده بود افغانستان مستقل ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد.

کاظمی قمی: کشورهای منطقه برابر تروریسم متحدانه عمل کنندصلاحیت‌های نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان مشخص باشدافغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد

 نماینده ویژه ایران در افغانستان چندی قبل در واکنش به حمله تروریستی در مسکو نیز گفته بود کشورهای منطقه باید برابر تروریسم با منشأ خارجی متحدانه عمل کنند.

پیش‌تر سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل در بیانیه‌ای ضمن محکومیت حمله تروریستی به نمازگزاران در هرات تصریح کرده بود: ایران آمادگی خود را جهت تقویت همکاری با حکومت سرپرست افغانستان جهت مبارزه با تروریسم اعلام می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • سازمان همکاری اسلامی حمله تروریستی به مسجدی در هرات را محکوم کرد
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • نور محبوسی که خاموش نشد