Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه نظام‌های درستی در پیشبرد برنامه‌های توسعه اتخاذ نکرده‌ایم، عنوان کرد: در کشور منابع بر ضد خود عمل کرده است و بخش قابل توجهی از مشکلاتی که امروز در جای جای کشور با آن مواجه هستیم، نتیجه پول‌هایی است که در سال‌های گذشته به درستی هزینه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، جمشید انصاری در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خوزستان که امروز، 23 فروردین ماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اصلی ترین مشکلات کشور این است که تصور می‌کنیم با منابع می‌توانیم همه برنامه‌های توسعه‌ای کشور را پیش ببریم. در این زمینه حتی منابع را نیز تامین می‌کنیم اما به دلایلی نمی‌توانیم برنامه‌ها را جلو ببریم.

وی افزود: برای مثال استان خوزستان اکنون با پدیده‌ای به نام ریزگردها مواجه است و برای آنکه بتوانیم مشکلی که در هوای این کشور به وجود آمده است را حل کنیم، غیر از منابع به برنامه ریزی، مدیریت صحیح تر، داده‌ها و نهاده‌ دیگر و زمان نیاز داریم و به تنهایی با منابع نمی‌توانیم این مشکل را حل کنیم.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: این تصور غالب که اگر منابع را تامین کنیم، مسایل و مشکلات حل می‌شود، لطمه‌های زیادی را به کشور وارد کرده است و توجه نکرده‌ایم که نظام‌های مدیریتی و ساز و کارهای پیشبرد برنامه‌های توسعه، مهم تر از منابع هستند تا شاهد انجام کارها و پیشبرد اهداف در کشور باشیم.

انصاری با بیان اینکه نظام‌های درستی در پیشبرد برنامه‌های توسعه اتخاذ نکرده‌ایم، عنوان کرد: به تعبیر "از قضا سرکنگبین صفرا فزود"، در کشور منابع بر ضد خود عمل کرده است و ما بخش قابل توجهی از مشکلاتی که امروز در جای جای کشور با آن مواجه هستیم، نتیجه پول‌هایی است که در سال‌های گذشته به درستی هزینه نشده است.

وی ادامه داد: اگر تصمیمات مدیریتی درست تری گرفته می‌شد شاید اکنون کشور بخش قابل توجهی از مشکلات را که اکنون با آن‌ها مواجه است، نداشت.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص بحث ایجاد اصلاحات در نظام اداری، گفت: این مساله در دستور کار دولت‌های مختلف قرار داشته است. بر اساس گزارش‌های تهیه شده، از برنامه اول توسعه احکام روشنی در رابطه با تحول نظام اداری در قوانین برنامه‌ای پیش بینی شده و هرچه به پیش رفته‌ایم این احکام قوی تر و برجسته تر از گذشته شده است.

انصاری ادامه داد: به دلایلی، خیلی در این حوزه موفق نبوده‌ایم و امروز همه ما قبول داریم که یک دستگاه بروکراسی بزرگ، تا حدودی تنبل و لخت و نابهره ور و با مشکلات خاص به ویژه در حوزه مفاسد در بخش‌هایی از نظام اداری وجود دارد. علی رغم کارهای صورت گرفته در این حوزه، نه توانسته‌ایم در کوچک سازی دولت خیلی موفق عمل کنیم و نه قدم‌های موثری در ارتقاء سلامت نظام اداری برداشته‌ایم.

وی عنوان کرد: همچنین در به‌کارگیری تکنولوژی‌ها و فناوری‌های جدید نتوانسته‌ایم به خوبی در کشور عمل کنیم و همه تقریبا قبول داریم که خیلی نتوانسته‌ایم در جهت بهبود وضعیت نظام اداری کشور قدم‌های موثری را برداریم.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه هرچه استان‌های کشور کوچک تر هستند، نسبت نیروی انسانی آنها به نسبت جمعیت بیشتر است، اظهار کرد: در استان آذربایجان شرقی نسبت جمعیت استان به جمعیت کل کشور 4.89 درصد است اما این استان 4درصد کارکنان کشور را به خود اختصاص داده است اما استان خوزستان که 5.89 درصد از جمعیت کشور را دارد، 6.59 درصد کارکنان کشور در آن مشغول به کار هستند.

انصاری گفت: اگر به نسبت استان‌های بزرگ تصمیم گیری می‌شد، باید استان خوزستان نیز جزو استان‌هایی می‌شد که حدود یک واحد درصد، نسبت کارکنان آن از نسبت جمعیت کمتر می‌شد اما اکنون نه تنها این جمعیت یک واحد کمتر نیست، بلکه حدود 1.7 واحد درصد این نسبت بالاتر است.

وی افزود: یکی از دلایل این مساله آن است که دولت وظایفی را به این استان داده است که در استان‌های دیگر وجود ندارد و برای این مساله می‌توان وجود صنعت نفت را در استان خوزستان مثال زد.

معاون رییس جمهور بیان کرد: برنامه مقابله با فساد و ارتقاء سلامت در نظام اداری یکی از برنامه‌هایی است که باید به آن توجه و اهتمام ویژه شود. بسیاری از برنامه‌ها مانند توسعه دولت الکترونیک در خدمت این برنامه قرار خواهند گرفت اما اینکه ما بتوانیم یک برنامه منظم و منسجمی در سطح استان‌ها برای ارتقاء سلامت نظام اداری و کاهش فساد داشته باشیم، باید توجه ویژه‌ای به آن شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • توضیحات لطیفی درباره برنامه‌های استخدامی دولت در سال جاری
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است
  • اعلام برنامه‌های عبور از اوج مصرف برق در تهران
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند