Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@19:24:52 GMT

اتحاد جهان اسلام؛ راه مقابله با جاهلیت مدرن

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۴۷۴۰۱

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در همایش بزرگ سفیر هدایت که صبح امروز، ۲۳ فروردین‌ماه در تالار ابن‌هیثم دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام کاظم(ع) عنوان کرد: بعثت نبی مکرم اسلام(ص) از مهم ترین جلوه‌های حضرت حق است.
وی با بیان اینکه این تعبیر در رابطه با هیچ حادثه‌ای وجود ندارد، ابراز کرد: انسان‌ها، پیشوایان و امامان جلوه عظیم پروردگار هستند و آنچه که درباره بعثت آمده تجلی اعظم در وجود پیامبر(ص) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه همه به توحید خالقی معتقدند اما در عصر حاضر سخن از توحید ربوبی مطرح است، تشریح کرد: در توحید ربوبی سخن از رب، مربی و تربیت انسان است که تربیت انسان موضوع و محور مهم بعثت است.
تولیت آستان قدس رضوی تربیت را احیای تمایلات عالی نفسانی انسان دانست و افزود: این احیای تمایلات عالی در زندگی انسان چگونه صورت می‌گیرد؟ بحث مهمی که در اتباط با شریعت وجود دارد، این است که ما در آن اهداف و غایاتی داریم و احیای تمایلات عالی در زندگی با بنا شدن جامعه‌ای بر پایه شریعت تحقق می‌یابد.
وی با بیان اینکه احکام شریعت، زکات، نماز، اطاعت از خدا و ... است، ابراز کرد: نظامی که غایت شریعت را تحقق بخشد، جامعه‌ای است که به کمال می‌رسد.
حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه در عصر حاضر سکولاریسم از نوع الحادی نگاه دانشمندان، حوزه علمیه، اهل علم و علما را تهدید می‌کند، تشریح کرد: اساس مراکز دینی ما بر توحید قرار دارد و آنچه که تهدیدی برای حوزه‌های دینی، افکار و اندیشه‌های دینی ما است سکولاریسم از نوع معنوی هم نیست.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه سکولاریسم نوع سوم تهدیدکننده جامعه دینی است، تصریح کرد: نگاه این نوع سکولاریسم این است که دین یک نگاه شخصی و فردی است و نمی‌تواند در عرصه زندگی معاصر امروز نقش آفرینی کند، این امر تهدیدی برای نگاه به دین و کارآمدی آن است.
بعثت پیامبر(ص)، نیاز انسان معاصر است
وی با اشاره به اینکه حتی برخی از افراد در کسوت روحانی قلم می‌زنند که دین چگونه می‌تواند پاسخگوی نیاز امروز انسان باشد؟، اظهار کرد: سکولاریسم اجتماعی یعنی اینکه آیا دین ظرفیت دارد تا برای تمام لایه‌های اجتماعی انسان معاصر پاسخی داشته باشد؟ پاسخ سؤال این است که بعثت پیامبر(ص) نیاز انسان معاصر است.
حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه سخن پیامبر(ص) برای سامان دادن زندگی، فکر، اندیشه و اخلاق انسان است، تصریح کرد: در عصر حاضر همچنان بعثت وجود دارد و این امر در هر عصر برای بشریت ضروری است، همین امروز، بعثت پیامبر(ص) انسان‌ها را به خداپرستی، خداگرایی و دوری از هرگونه آلودگی دعوت می‌کند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه امروز جامعه بشری بیش از هر زمانی نیاز به بعثت دارد، تشریح کرد: همانطور که در مقابل پیامبر(ص) دشمنان صف آرایی کردند امروز نیز مستکبران در مقابل انسان معاصر صف کشیدند، زیرا نمی‌خواهند پیام حیاط‌بخش به جامعه بشری برسد.
وی با اشاره به اینکه ما در جهان امروز با جاهلیت از نوع مدرن روبه‌رو هستیم، ابراز کرد: این نوع جاهلیت مجهز به علم، فناوری و توانایی بالای رسانه‌ای است، پس امروز بیش از هر زمانی نیازمند اتحاد، وحدت، بصیرت افزایی و ... هستیم.
وحدت مسلمانان، خاری در چشم دشمنان
حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه وحدت مسلمانان باید خاری در چشم دشمنان باشد، عنوان کرد: امروز آمریکایی‌‎ها به این فکر افتادند که در جریان استکباری، نگذارند آب خوش از گلوی عراق و سوریه پایین برود و مسئله شیمیایی را بهانه‌ای برای این حمله وحشیانه قرار داده‌اند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه جبهه متحد مسلمانان، اقلیم نمی‌شناسد، تشریح کرد: امروز تمام ملت‌های مسلمان در مقابل جریان تکفیری دست ساخته نظام آمریکایی و صهیونیسم، ایستاده‌اند و چون می‌دانند در مقابل آنان دژ محکمی از نوع اتحاد قرار دارد، متأثر شده‌اند.
وی با بیان اینکه این نشست‌های مبارک، خوار چشمی برای مستکبران است، ابراز کرد: دین، آموزه‌های دینی و بعثت، نجات‌بخش جهان است و می‌تواند زندگی انسان معاصر را بدون نیاز به نسخه‌های شرقی و غربی تأمین کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان

ایتنا - محققان در ایالات متحده اولین پوست الکترونیکی قابل کشش جهان را ساختند.
بر اساس گزارشی که وب‌سایت Tech Explore منتشر کرده، این نوآوری، نوید عصر جدیدی است، جایی که ربات‌ها می‌توانند همان دقت لمسی پوست انسان را داشته باشند.

این وب‌سایت خاطرنشان کرد که این نوآوری، امکان‌های بی‌سابقه‌ای را ایجاد می‌کند و به ربات‌ها کمک می‌کند تا کارهایی را انجام دهند که به دقت و کنترل دقیق نیاز دارند.

به گزارش ایتنا، این نوآوری که توسط پروفسور نانشو لو از گروه مهندسی هوافضا و مکانیک مهندسی دانشگاه تگزاس در دانشکده مهندسی کاکرل تگزاس رهبری می‌شود، بر یک مانع حیاتی در زمینه فناوری پوست الکترونیکی غلبه می‌کند.

برخلاف مدل‌های قبلی، این پوست الکترونیکی جدید دقت حسی خود را حتی در صورت کشش قابل توجه حفظ می‌کند. که نشان دهنده توانایی پوست انسان برای سازگاری و پاسخ به حرکت است.

این نوآوری همچنین نشان‌دهنده نقطه عطفی در همگرایی رباتیک و مراقبت انسان محور است، زیرا استفاده از پوست الکترونیکی قابل کشش در دست روبات‌ها به آنها حساسیت و مهارتی شبیه انسان می‌دهد.

چنین پیشرفت‌هایی در زمینه‌هایی مانند مراقبت‌های پزشکی، جایی که ربات‌ها می‌توانند به طور مستقل علائم حیاتی را نظارت کنند، ماساژهای ملایم انجام دهند یا به سالمندان کمک کنند، پتانسیل زیادی دارد.

 

لو خاطرنشان کرد: "با افزایش سن جمعیت جهان، تقاضا برای راه‌حل‌های مراقبتی موثر و دقیق، در حال افزایش است. ربات‌های مجهز به پوست الکترونیکی قابل کشش راه حلی متحول کننده برای مقابله با این بحران قریب‌الوقوع ارائه می‌دهند."

فراتر از مسائل پزشکی، کاربرد ربات‌های انسان‌نما به واکنش در برابر اتفاقات خطرناک نیز گسترش می‌یابد، ربات‌هایی که به پوست الکترونیکی قابل کشش مجهز شده‌اند، می‌توانند در محیط‌ های خطرناک حرکت کنند، افراد آسیب دیده را شناسایی کرده و به آنها کمک کنند، و وظایف حساسی مانند انجام CPR را با دقت و مراقبت انجام دهند.

به گزارش ایتنا، فناوری پوست الکترونیکی بر حسگر فشار برای تشخیص میزان مناسب نیروی مورد نیاز برای فعل و انفعالات مختلف، مانند گرفتن اجسام یا لمس سطوح، متکی است.

پوست الکترونیکی سنتی هنگام کشیده شدن دچار لغزش می‌شود. این امر منجر به عدم دقت می‌شود که بر عملکرد سنسور تأثیر می‌گذارد.

این تیم تحقیقاتی، با توسعه یک سنسور فشار، واکنش هیبریدی که عناصر قدرت خازنی و مقاومتی را ترکیب می کند، بر این محدودیت غلبه کرد. این رویکرد نوآورانه، همراه با مواد قابل کشش برای عایق و الکترودها، از عملکرد بی‌نظیر پوست الکترونیکی قابل کشش پشتیبانی می‌کند.

نمایش‌های این فناوری تطبیق‌پذیری و کارایی آن را نشان می‌دهد، سنسورها و دسته‌های بادی با پوست الکترونیکی قابل کشش که به راحتی با اشکال و بافت‌های مختلف سازگار می‌شوند، علائم حیاتی مانند امواج پالس را به دقت دریافت می‌کنند و اشیا را با دقت و بدون ایجاد آسیب لمس می‌کنند.

با نگاهی به آینده، پروفسور نانشو لو و تیمش در حال بررسی برنامه های کاربردی و مشارکت‌های بالقوه برای تحقق این فناوری تحول آفرین هستند.

به گزارش ایتنا، هدف آنها همکاری با متخصصان رباتیک و علوم کامپیوتر، ادغام پوست الکترونیکی قابل کشش در سیستم‌های رباتیک است. این اتفاق، راه را برای نسل جدیدی از ربات‌ها با حساسیت و واکنش شبیه انسان هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است
  • آغاز نشست سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول با حضور امیرعبداللهیان
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • اولین پوست الکترونیکی قابل کشش در جهان