Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه ۳۶ مرکز درمانی دامپزشکی در سطح استان فعال است گفت: ۵۰۰ پرونده تخلف در بازرسی‌از مواد خام دامی در همدان به مراجع قضائی ارجاع شد. ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۲ استانها همدان نظرات

محمود رضا رسولی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به رتبه بندی جمعیت دامی استان بین سایر استان‌های کشور اظهار داشت: رتبه 9 جمعیت  گاو گوساله در کشور، رتبه 11مراکز پرورش ماهیان گرم آبی، رتبه 14 جمعیت گوسفند و بره در کشور، رتبه 29جمعیت  بز و بزغاله در کشور و رتبه 14 مراکز پرورش ماهیان سردآبی را در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی در مورد رتبه بندی مراکز پرورش طیور و زنبور عسل استان بین سایر استان های کشور بیان کرد: رتبه 10  تعداد کندو در کشور، رتبه 12 ظرفیت مرغداری گوشتی در کشور، رتبه 12 ظرفیت مرغداری تخمگذاردر کشور، رتبه 10 ظرفیت پولت تخمگذاردر کشور، رتبه 12 تولید ماهیان سردابی در کشور تا قبل از بحران  VHS و رتبه  نخست  تولید تخم ماهی چشم زده  در کشورتا قبل از بحران  VHS را نیز در کشور کسب کرده‌ایم.

مدیر کل دامپزشکی استان همدان عنوان کرد: در رتبه بندی تولیدات دام ، طیور و زنبور عسل استان بین سایر استان های کشور؛ رتبه 10 تولید شیر در کشور و رتبه نهم تولید عسل در کشور را داریم.

وی با بیان اینکه در سطح استان 44 داروخانه دامپزشکی وجود دارد گفت: از نظر تعداد آزمایشگاه های دامپزشکی نیز با هفت مرکز رتبه 16 در کشور را داریم ضمن اینکه 36 مرکز درمانی دامپزشکی در سطح استان فعال است که در این بخش نیز رتبه 17 در کشور را از نظر تعداد داریم.

رسولی با اشاره به گزارش عملکرد این اداره  در سال 96 گفت: در بخش واکسیناسیون مایه کوبی هفت میلیون و 790 هزار و 208 نوبت سر دام علیه بیماری‌های واگیر دامی و بیماری‌های مشترک از جمله بیماری شاربن، لمپی اسکین، PPR و تیلریوز، تب برفکی، آبله، آنتروتوکسمی، قانقرایا، آگالاکسی وبروسلوز ( تب مالت) و همچنین واکسیناسیون هاری درسگ‌های گله و صاحب دار به تعداد 12 هزار و 669 قلاده انجام گرفته است.

مدیر کل دامپزشکی استان همدان با اشاره به عملیات خونگیری و توبرکولیناسیون علیه دوبیماری مهم سل وبروسلوز اعلام کرد:  در گاو، گوساله تا کنون به تعداد 14هزار و 841 رأس خونگیری انجام شده و در راستای مبارزه با سل گاوی  تعداد 42هزار و 964 دام تحت تست توبرکولین قرار گرفت است.

رسولی بیان کرد: در بخش کنترل و بازرسی بهداشتی لاشه های گوشت در کشتارگاههای استان تعداد 220هزار و 213 لاشه (9586 تن) بازدید شد که مقدار 87هزار و 829 کیلوگرم (88تن) از لاشه های بازدید شده ضبط و معدوم شده است.

وی عنوان کرد: در بخش کنترل و بازرسی از کشتارگاه‎های صنعتی طیوراستان نیز تعداد 14 هزار و 682 هزار قطعه به وزن 29 هزار و 365 تن  طیور بازرسی شد که تعداد 86 هزار و 835 قطعه به وزن 130 تن غیرقابل مصرف و ضبط شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان اعلام کرد: در مورد کنترل و بازرسی و نظارت برمواد خام دامی، بازرسی از واحدهای توزیع ، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی دراستان تعداد  108هزار و 109 مورد اماکن بازدید شده که میزان 204هزار و 527 کیلوگرم از فرآورده‌های بازرسی شده غیرقابل مصرف بوده و ضبط شد ضمن اینکه تعداد 500 مورد به مراجع قضائی ارجاع شد.

انتهای پیام/ح

R41405/P1357/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • ۴۸ محکوم متواری در فلاورجان دستگیر شدند
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی