Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه توطئه‌های دشمنان همواره با ایستادگی ملت ایران خنثی شده است، تاکید کرد: حامی ملتهای مظلوم هستیم و خواهیم ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز شنبه در مراسم دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید سعید مبعث، ضمن تبریک این عید به حضار، ملت شریف ایران و رهبر معظم انقلاب، گفت: بعثت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) درخشش نور ایمان و هدایت، جوشش سرچشمه‌های فضایل اخلاقی، علم و حکمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با بیان اینکه بعثت، هجرت و زندگی پیامبر اسلام(ص) تنها برگزیده شدن یک انسان برای انجام یک مأموریت سخت نبود، افزود: بعثت برانگیخته شدن کل انسان و نوع بشر بود که قرن‌ها و سال‌ها در انتظار آن بشارت مسیحایی قرار داشت.

روحانی با اشاره به اینکه برای رخداد چنین واقعه‌ای، جامعه انسانی نیاز به بلوغی داشت که تنها برای دیدن معجزه در طبیعت نباشد و مردم به دنبال عصا و یدبیضاء و دم مسیحایی که مرده زنده کند، ‌نگردند؛ اظهار داشت: بشر می‌بایست به رشدی می‌رسید که معجزه در تفکر، اندیشه، تکوین قرآن و اعجاز در سخن و کلام بوقوع می‌پیوست و از سوی دیگر بعثت نیاز به سینه فراخی داشت که بار سنگین رسالت و پیام الهی را دریافت کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه در زمان بعثت اشتیاق مردم حجاز و سراسر جهان به اوج خود رسیده بود و پیامبر(ص) به عنوان بزرگمرد تاریخ به سن ۴۰ سالگی رسیده و آماده شنیدن پیام الهی بود، خاطر نشان کرد: پیامی که برای پیامبر(ص) آمد از رحمانیت و رحمت الهی، آغاز شده و از قرائت، خواندن، خلقت انسان، قلم و علم و دانش سخن می‌گوید و همین آغاز پیام الهی روشن است که این دین، دین سلم و رحمت برای عالمیان است.

روحانی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام(ص) در زادگاه نبوت یعنی مکه، همه تلاش خود را برای هدایت مردمان بکار گرفت، گفت: پیامبر(ص) در ادامه مسیر خود به زمانی رسید که علاوه بر هدایت، نیاز به تشکیل جامعه و امت اسلامی بود و هجرت در این زمان در کنار بعثت قرار گرفت تا رسالت را به سمت امامت برده و زمینه را برای تحقق همه اهدافی که مد نظر حق بود، فراهم کند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پیامبر اسلام(ص) در مدینه دولت، رهبری و قانونی که باید در جامعه حاکم باشد را بنیان نهاد، خاطر نشان کرد: اخلاق و سیره پیامبر(ص)، قرآن و دولت اسلامی و مدینه از معجزات پیامبر اسلام(ص) بود. پیامبر(ص) در مدینه‌ای که در ابتدا همه نامسلمان بودند، توانست جامعه‌ای امن را ایجاد کند و این با برج و بارو و قلعه به دست نیامد، چرا که پیامبر نیاز به قلعه نداشت و حصن حصین او، ایمان مردم و اخلاق نیکوی پیامبر(ص) بود.

روحانی ادامه داد: پیامبر(ص) برای انجام رسالت خود، نیاز به گروه‌های تبلیغاتی نداشت، چرا که بهترین تبلیغ برای او اخلاق نیکو و شیوه حکومتش بود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پیامبر(ص) کسی بود که در سخت‌ترین مواقع و شرایط جنگ یاران به پناه او می‌رفتند، اظهار داشت: او بالاترین مقام در علم، دانش، عبادت و رحمت و جود را داشت و مهربان‌ترین با مردم بود.

روحانی با بیان اینکه قرآن همواره بر وحدت دنیای اسلام و قدرت حکومت اسلامی تأکید دارد، گفت:‌ براساس آیات قرآن، سخن نرم و اخلاق پیامبر(ص) باعث جذب مردم به اسلام شد.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت پیامبر(ص) بر مشورت با مردم، خاطر نشان کرد: پیامبر اسلام(ص) اینکه مردم بتوانند نظر خود را بگویند و پاسخ آن را بشنوند و در محضر او سوال کنند را حق مردم می‌دانست و هنگامی که حتی گاهی سخن‌ها بلند و ناروا بود، پیامبر(ص) آنها را تحمل می‌کرد. پیامبر(ص) حتی تهمت، افترا و استهزاء را تحمل می‌کرد،‌ اما با روی گشاده با مردم سخن می‌گفت و با آنها مشورت می‌کرد.

روحانی با بیان اینکه پیامبر(ص) با وجود آنکه از درون افراد آگاهی داشت، اما اسرار مردم را حفظ می‌کرد، افزود: پیامبر(ص)، ورود به اسلام را آنقدر سهل کرده بود که هر کس با گفتن کلمه «لا اله الا الله» مسلمان می‌شد و با وجود آنکه نسبت به برخی از افراد می‌دانست که در آینده چه اقداماتی نسبت به او و خاندان و اهل بیت پیامبر(ص) انجام می‌دهند، اما قصاص قبل از جنایت نکرد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه پیامبر اسلام(ص) با اخلاق توانست جامعه و امت اسلامی را بسازد، تأکید کرد: اگر در جمهوری اسلامی ایران بتوانیم همه اهداف استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و احکام خدا را پیاده کنیم، اما خدای ناکرده دل‌های ما نسبت به هم مهربان نبوده، برادری از جامعه رخت بسته و کلام ما نسبت به هم همراه با تحقیر دیگران باشد به هدف جامعه اسلامی دست نخواهیم یافت؛ و در این راستا همه باید تلاش کنیم.

روحانی با بیان اینکه جهان امروز و منطقه از نبود اخلاق در رنج است، گفت: همه بحران‌های سیاسی و نظامی در جهان ریشه در مسأله اخلاق دارد و گرنه چگونه همه اصول بین‌المللی زیرپا گذاشته می‌شود و بدون مصوبه سازمان ملل متحد و زمانی که گروهی از سوی این سازمان مأمور می‌شوند تا موضوع بکار بردن سلاح شیمیایی در سوریه را بررسی کنند، عده‌ای به بهانه‌های واهی به کشوری مستقل که دارای حکومت و مردمی آزاد است، حمله می‌کنند.

رئیس جمهور با طرح این سوال که آیا آمریکا، رژیم صهیونیستی و حامیان آنها بویژه انگلیس و فرانسه از حوادث ۱۷ سال گذشته در منطقه درس نگرفتند، گفت: تجاوزهای آمریکا در منطقه ثمری جز نابودی و ویرانی به دنبال نخواهد داشت و آنها می‌خواهند با این تجاوزها حضورشان در منطقه را توجیه کنند.

روحانی تأکید کرد: آنها امروز از اینکه تروریست‌های تحت حمایت‌شان در غوطه شرقی شکست خورده‌اند، عصبانی هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم سوریه سال‌ها در برابر تجاوز بیگانگان ایستاده و باز هم مقاومت خواهند کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره حامی ملت‌های مظلوم منطقه و جهان بوده و خواهد بود و به درخواست کمک دولت‌های منطقه برای مبارزه با تروریسم، پاسخ مثبت داده و حمایت خود را دنبال می‌کند.

روحانی با بیان اینکه توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران همواره با ایستادگی و هوشیاری مردم خنثی شده است، افزود: اینبار دشمنان قصد داشتند تا با توطئه اقتصادی در کشور اخلال ایجاد کنند، اما نتوانستند به اهداف خود برسند و بنده از وحدت و یگانگی همه قوا، نهادها و رسانه‌ها در مقابله با توطئه اخیر و تلاش در راستای ساماندهی اقتصاد کشور تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور اظهار داشت: بی‌شک حمایت های رهبر معظم انقلاب و هدایت‌ها و ارشادات ایشان مددکار دولت بوده و خواهد بود.

روحانی با اشاره به اینکه دشمنان چشم طمع به برهم زدن اوضاع اقتصادی در کشور داشتند و ما در بهترین شرایط دست به اقدامی زدیم تا دشمنان را مأیوس کنیم، گفت: امروز نظام و دولت جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمان دیگر در زمینه اقتصادی، سیاسی، دیپلماسی و فعالیت‌های هسته‌ای آماده‌تر بوده و هر توطئه دشمن را در نطفه خفه خواهد کرد.

منبع: مهر

کلیدواژه: حسن روحانی دیدار با رهبر معظم انقلاب رئیس جمهور اسلامی ایران سوریه مجلس شورای اسلامی ایران محمد جواد ظریف وزارت امور خارجه ایران حسن روحانی علی لاریجانی سوریه روسیه سال حمایت از کالای ایرانی سپاه پاسداران رهبری ارتش جمهوری اسلامی ایران امیر حاتمی شهید صیاد شیرازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)

به گزارش صدای ایران از ایرنا، سفر ۲ روزه آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در حوزه جنوب آسیا که دارای روابط دیرینه فرهنگی، تاریخی و تمدنی با ایران اسلامی است، نقطه عطف گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای دو کشور به شمار می‌رود.

در سفر رئیس جمهور به پاکستان که به شهر‌های اسلام‌آباد پایتخت، لاهور شهر فرهنگ و تاریخ و همچنین کراچی قطب اقتصادی این کشور انجام شد، جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی نیز وی را همراهی می‌کرد تا بخشی از رایزنی و مراودات فرهنگی با هدایت و حضور این استاد دانشگاه و عضو هیات علمی شهید بهشتی تهران هدایت و برنامه‌ریزی شود.



جمیله علم‌الهدی همسر رئیس‌جمهور اسلامی ایران که به همراهی هیات ایرانی به پاکستان سفر کرده بود، در بدو ورود به اسلام‌آباد مورد استقبال خانم «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور و برخی دیگر از مقامات این کشور قرار گرفت و سپس در ادامه با برنامه‌های متعدد و فشرده در حوزه‌های گوناگون اعم از علمی و دانشگاهی، امور اجتماعی و خیریه، گفتگو‌های رسانه‌ای، دیدار با نخبگان، دیدار با بانوان تاثیرگذار پاکستانی، شرکت در همایش اشک مریم و فلسطین و دیدار با مقامات پاکستانی و در نهایت در نشست با فعالان قرآنی پیگیری شد.

دریافت نشان دکتری افتخاری از دانشگاه نومل

جمیله علم‌الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران با دعوت رسمی دانشگاه نومل از معتبرترین دانشگاه‌های اسلام آباد در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی، در این دانشگاه حاضر شد و نشان دکتری افتخاری این دانشگاه را دریافت کرد.

وی همچنین نمایشگاه فرهنگی بین‌المللی که با حضور برخی از سفرای مقیم اسلام‌آباد برگزار شده بود را افتتاح و ضمن ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، به موضوع نقش و جایگاه زنان ایران در توسعه کشور پرداخت و حضور جدی زنان در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری، دانشگاهی و جامعه را از بنیان‌های توسعه اجتماعی و سیاسی ایران برشمرد.

دیدار صمیمی ۲ ساعته با بانوان نخبه پاکستانی

از دیگر برنامه‌های حضور جمیله علم‌الهدی استاد دانشگاه شهید بهشتی حضور در جمع بیش از یک هزار نفر از بانوان نخبه پاکستان بود.

وی در سخنرانی خود در جمع پرشور بانوان نخبه پاکستانی که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، ضمن قدردانی از ابراز احساسات و جو صمیمی بانوان تاثیرگذار پاکستانی، گفت: صمیمیت و برادری بین ملت ایران و پاکستان و احساس نزدیکی که با شما دارم، احساس حضور در کشور خودم را برای من ایجاد کرده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع خانواده و نقش محوری زنان در حفظ و انسجام بنیان‌های خانواده اشاره کرد و مساله فلسطین و مردم غزه را از موضوعات مهم و مشترک بین نخبگان ایران و پاکستان دانست.

در این برنامه همسر رئیس‌جمهور میزبانی از ۳۰۰ نفر از بانوان مسئول، مقامات و نمایندگان پارلمان پاکستان را برعهده داشت و در این جلسه بانوان نخبه پاکستانی نقطه نظرات خود در حوزه‌های مختلف و در ارتباط با همکاری‌های ایران و پاکستان عنوان کردند.

همچنین در جلسه‌ای جداگانه که با حضور یک هزار نفر از بانوان شاخص و تاثیرگذار و ساختارساز در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای، فعالان قرآنی، اساتید و نخبگان برگزار شد، علم‌الهدی با همراهی «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور پاکستان حاضر شد و پای صحبت‌های پرشور زنان نخبه پاکستان درباره قدرت منطقه‌ای ایران، جایگاه زنان و ضرورت توسعه همکاری‌های فی‌مابین نشست.

گفتگو با رسانه‌های پاکستانی

از دیگر برنامه‌های مهم سفر همسر رئیس‌جمهور به پاکستان، انجام ۲ مصاحبه اختصاصی با رسانه‌های پاکستانی در اسلام آباد بود که در آن به جایگاه والای زنان ایران در حوزه علم و فناوری، همکاری‌های بین دو کشور و برنامه‌های ایران برای ارتقای بیش از پیش جایگاه زنان، همچنین به مساله فلسطین و لزوم اتحاد ملت‌های مسلمان برای مقابله با تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی تاکید شد.

همسر رئیس‌جمهور با همراهی خانم عاصفه زرداری دختر نخست وزیر این کشور، همچنین در راستای فعالیت‌های اجتماعی خود در موسسه خیریه «سوییت هوم» که در زمینه نگهداری و آموزش و توانمندسازی ایتام در اسلام‌آباد فعالیت می‌کند حاضر شد و در جریان فعالیت‌های این خیریه قرار گرفت.

سفر به قلب فرهنگی پاکستان؛ رونمایی از نسخه اردوی «هنر زنانه زیستن»

روز دوم سفر آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان با سفر به شهر لاهور پایتخت فرهنگ و تمدن این کشور همراه بود. همسر رئیس‌جمهور در بدو ورود به کراچی مورد استقبال «مریم نواز شریف» سروزیر ایالت پنجاب قرار گرفت و سپس با همراهی وی در نشست فعالان قرآنی این شهر شرکت کرد. دیدار با فعالان و نخبگان علمی، اجتماعی و دینی لاهور و همچنین حضور در دانشگاه

اقتصاد لاهور و سخنرانی با موضوع سبک زندگی اسلامی و هنر زنانه زیستن از جمله برنامه‌های حضور چند ساعته این استاد دانشگاه در شهر لاهور بود.

علم‌الهدی با همراهی «مریم نواز شریف» و نوه اقبال لاهوری در دانشگاه اقتصاد لاهور حاضر شد و نمایشگاه فرهنگی هنری این دانشگاه را افتتاح کرد و در جریان برنامه‌های علمی، فرهنگی و هنری این دانشگاه قرار گرفت.

وی سپس در برنامه ویژه‌ای که به معرفی کتاب «هنر زنانه زیستن» اختصاص داشت حضور به هم رسانید.

در پایان سفر به لاهور، جمیله علی‌الهدی با حضور در خانه فرهنگ ایران در پایتخت فرهنگ و ادب پاکستان حاضر شد و در جمع پرشور فعالان دینی و فرهنگی و اجتماعی این شهر در حالی حاضر شد که شرکت‌کنندگان در این مراسم با شعار‌های حمایتی از حضور وی استقبال پرشوری به عمل آوردند.

تربیت مقدم و ارجح بر ارتقا و پیشرفت

همسر رئیس‌جمهور پس از انجام برنامه‌های فشرده در لاهور که شامل پنج برنامه اصلی بود، این شهر را به مقصد کراچی ترک کرد و در این شهر نیز مورد استقبال «عاصفه زرداری» دختر رئیس‌جمهور قرار گرفت.

وی در کراچی در همایش اشک مریم و ویژه برنامه‌های فلسطین در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد. حضور در این همایش در حالی انجام شد که علی رغم شرایط خاص امنیتی حدود ۶۰۰ نفر از نخبگان و فعالان حوزه دفاع از حقوق فلسطین این شهر در همایش حضور یافتند. در این همایش خانم «صابر ابومریم» دبیرکل بنیاد فلسطین پاکستان و استاد دانشگاه نومل، خانم «سنا خان» استاد دانشگاه حقوق کراچی و فعال حقوق بین‌الملل در موضوع فلسطین نیز حضور داشتند.



جمیله علم‌الهدی ضمن سخنرانی در این نشست، کسب آموزش و ارتقا برای بانوان را بسیار مهم ارزیابی کرد، اما تربیت را دارای اهمیت بسیار بالاتری ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد: بانوان و مادران در جامعه می‌توانند با تعلیم و تربیت جامعه خوب و مترقی را پرورش دهند.

همسر رئیس‌جمهور در این همایش همچنین به موضوعات مربوط به حقوق حقه ملت مظلوم و مقتدر فلسطین و نسبت به موضوعات فرهنگی و اجتماعی و تهدیداتی که غرب نسبت به جوامع اسلامی دارد، هشدار داد.

قرن، قرن سیطره اسلام است

از دیگر برنامه‌هایی که همسر رئیس‌جمهور در آن حضور به هم رسانید، شرکت در سمینار «نقش زنان مسلمان در فرهنگ و تمدن اسلامی» بود که به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت گسترده اساتید و نخبگان علمی دانشگاه دولتی کراچی برگزار شد. در این همایش از ترجمه اردوی کتاب «هنر زنانه زیستن» این استاد دانشگاه رونمایی شد؛ این در حالی است که این کتاب هم اکنون به زبان‌های انگلیسی، عربی، روسی، اردو و برخی زبان‌های دیگر نیز ترجمه شده است.

علم‌الهدی در این نشست با اشاره به اینکه زنان در ایران در همه عرصه‌های زندگی و اجتماع فعال هستند تاکید کرد: زنان ایرانی نقش مهمی در نهاد‌های آموزشی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، عرصه‌های سیاسی و فرهنگی دارند.

وی افزود: نقش آفرینی پررنگ زنان ایران به پشتونه حمایت و همراهی مردان صورت گرفته است.

این استاد دانشگاه بهشتی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی متولی فرهنگ و تمدن اسلامی است و احترام به زن در فرهنگ ما همراه با ارزش‌های اخلاقی و اسلامی است؛ تصریح کرد: در جامعه ما عفاف، حجاب و حیا به عنوان بخشی از هویت زنان مورد احترام و توجه ویژه قرار دارد.

علم‌الهدی نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن در جوامع اسلامی و ضرورت هوشیاری مسلمانان هشدار داد و تاکید کرد: اینکه استعمار غرب از یک سو مدعی آزادی بیان است و از سوی دیگر رسانه‌ها را از پخش سخنان رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای منع می‌کند، نشان از دورویی و دوگانگی غرب در بحث آزادی بیان دارد.

همسر رئیس‌جمهور با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، قرن آتی را قرن سیطره اسلام خواند.

دیگر خبرها

  • اگر جامعه فرهنگی آگاه باشد آن جامعه به پیروزی می‌رسد
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد