Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز (شنبه) اعلام کرد عامل عصبی استفاده شده برای مسموم کردن سرگئی اسکریپال، مأمور سابق امنیتی روسیه و جاسوس انگلیس، در شهر سالزبری، نوعی ماده به نام «بی زد» بوده است. لاوروف تأکید کرد این ماده هرگز در روسیه تولید نشده و توسط سرویس های جاسوسی آمریکا، انگلیس و دیگر اعضای ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) مورد استفاده قرار می گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه گزارش راشا تودی به نقل از لاوروف آمده است اسکریپال و دخترش یولیا به وسیله عامل مخرب اعصاب به نام «3-کینو کلیدیلینیل بنزیلات» موسوم به «بی زد» مسموم شده اند. وزیر خارجه روسیه اعلام کرد یک آزمایشگاه شیمیایی متعلق به سوئیس با تجزیه نمونه هایی که انگلیس در اختیار سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی قرار داده بود، به این نتایج دست یافته است.

آزمایشگاه سوئیسی نتایج را در اختیار مقامات سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی قرار داده است. این در حالی است که طبق اظهارات لاوروف، دیده بان سلاح های شیمیایی سازمان ملل متحد در گزارش نهایی خود تنها به تأیید فرمول به کار رفته در مسمومیت اسکریپال بسنده و از اشاره به حقایق دیگری که در گزارش آزمایشگاه سوئیسی آمده بود، خودداری کرد. لاوروف در ادامه افزود مسکو از سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی درباره این موضوع توضیح خواهد خواست.

گزارش راشا تودی می افزاید آزمایشگاهی که بر روی عامل مسموم کننده اسکریپال و دخترش تحقیق کرده، تحت نظارت دفتر حفاظت مدنی فدرال سوئیس است و کاملا توسط وزارت دفاع این کشور مدیریت می شود. این آزمایشگاه همچنین در سطح بین الملل در زمینه حفاظت هسته ای، بیولوژیک و شیمیایی مشهور است و یکی از مراکز مورد تأیید سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی به شمار می رود.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین در ادامه گفت لندن تاکنون، از پاسخگویی به ده ها پرسش مسکو درخصوص ماجرای سالزبری و همچنین ارائه مدارک و شواهد برای روشن شدن موضوع، خودداری کرده است. لاوروف همچنین خاطرنشان کرد لندن تنها خواستار آن است که روسیه مسئولیت انتقال این ماده به انگلیس را بر عهده بگیرد.

روابط نه چندان حسنه میان کشورهای غربی و روسیه اوایل ماه مارس پس از آنکه سرگئی اسکریپال، جاسوس دوجانبه روس تبار و دخترش در حالی که بیهوش شده بودند و در شرایط وخیمی به سر می بردند در شهر سالزبری پیدا شدند. مقامات انگلیسی بی درنگ روسیه را به مسموم کردن این جاسوس دوجانبه متهم کردند.

مقامات مسکو معتقدند که انگلیس برای شفاف سازی درخصوص این ماجرا تلاشی نمی کند و اصولاً علاقه ای به انجام تحقیقات مستقل در این باره ندارد. «الکساندر یاکونکو»، سفیر روسیه در انگلیس، روز جمعه در یک نشست خبری تصریح کرد به نظر می رسد دولت انگلیس عمدا در پی سیاست نابودی شواهد احتمالی درخصوص این ماجراست و با مانع تراشی، انجام تحقیقات شفاف را غیرممکن می کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی با روسیه آماده نیستند
  • لاوروف: غرب و اوکراین برای مذاکره جدی آماده نیستند
  • برخورد یک شراره خورشیدی به زمین چقدر خطرناک است؟
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!