Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، معترضان سیستم انتخاباتی مجارستان را غیرمنصفانه می دانند. حزب فیدز به رهبری ویکتور اوربان در انتخابات یکشنبه گذشته با کسب نیمی از آرا، اکثریت دو سومی خود در پارلمان را حفظ کرد.

 

تظاهرات روز شنبه (۱۴ آوریل) در شبکه فیس بوک و توسط گروه "ما اکثریت هستیم" سازماندهی شد؛ رهبران معترضان خواهان ادامه برگزاری تجمعات در تعطیلات آخر هفته در ماه های آینده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش بی بی سی، معترضان، اوربان را به تقلب انتخاباتی، فساد و سواستفاده از قدرت متهم می کنند. طرفداران اوربان هم ماه گذشته تجمعی در حمایت از وی برگزار کرده بودند.

 

 

ویکتور اوربان، ۵۴ ساله، برای سومین دوره نخست وزیر شده است.

 

اوربان در جریان مبارزات انتخاباتی از مناظره با مخالفانش یا صحبت با رسانه های مستقل خودداری کرد و فقط در تجمع های هوادارانش سخنرانی کرد.

 

این سخنرانی ها بر یک سیاست محوری متمرکز بود: متوقف کردن ورود مهاجران. در دوران زمامداری اوربان، مجارستان در سال ۲۰۱۵ حصاری در طول مرزهایش با صربستان و کرواسی ایجاد کرد تا مانع ورود مهاجران غیرقانونی شود.

 

 

سیاست های ضدمهاجرتی او و شعارهای تند او باعث نزاع با اتحادیه اروپا شده است.

 

به گزارش دویچه وله، اوربان با بدبینی به اتحادیه اروپا می نگرد و مخالف ادغام بیشتر مجارستان در آن است. او از جمله از شرکت در برنامه اتحادیه اروپا برای اسکان مجدد پناهجویان خودداری کرد.

 

او قول داد در صورت پیروزی مجدد از مالیات ها بکاهد و سیاست هایی برای رشد اقتصادی در پیش گیرد. اقتصاد مجارستان در دوره نخست وزیری او شاهد رشدی قوی بوده است.

 

106

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: فیس بوک ویکتور اوربان مجارستان اروپا جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد

آلمان و جمهوری چک روز جمعه، روسیه را مسئول یک سلسله حملات سایبری اخیر دانستند که باعث شد اتحادیه اروپا نسبت به عواقب ناشی از این رفتار بدخواهانه در فضای سایبری، به مسکو هشدار دهد.

به گزارش ایسنا، این اتهامات در شرایطی مطرح می شود که روابط بین مسکو و غرب، پس از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ و حمایت اتحادیه اروپا از کی‌یف، تیره شده است.

 آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان گفت: تحقیقات جدید دولت نشان داده که گروهی به نام APT۲۸، اعضای حزب سوسیال دموکرات را هدف حمله سایبری قرار داده است.

وزیر خارجه آلمان در سفر به استرالیا، به خبرنگاران گفت: این گروه هکری توسط سرویس اطلاعات نظامی روسیه، هدایت می شود. به عبارت دیگر، این یک حمله سایبری روسیه به آلمان بوده و کاملا غیرقابل تحمل و غیرقابل قبول است و تبعاتی در پی خواهد داشت.

گروه APT۲۸ که به Fancy Bear هم معروف است، متهم است دهها حمله سایبری در کشورهای سراسر جهان انجام  داده است. اما روسیه منکر دست داشتن در چنین اقداماتی شده است.

حمله هک به حزب اولاف شولتز، صدراعظم آلمان، سال گذشته افشا شد. طبق اعلام برلین، هکرها از آسیب پذیری شناخته شده در اوت لوک مایکروسافت استفاده کرده بودند تا به حسابهای ایمیل رخنه کنند.

برلین روز جمعه، کاردار سفارت روسیه را به خاطر این واقعه، احضار کرد. سفارت روسیه در آلمان اعلام کرد  نماینده این کشور قاطعانه اتهامات مربوط به دست داشتن ساختارهای دولتی روسیه در این واقعه را رد کرد و آن را غیرمستند و بی اساس دانست.

نانسی فیزر، وزیر کشور آلمان گفت: این عملیات سایبری توسط سرویس اطلاعات نظامی روسیه، سازماندهی شده بود و در سال ۲۰۲۲ آغاز شد و شرکت های آلمانی در بخش های تسلیحاتی و هوافضا را هم هدف قرار داد.

او در کنفرانس خبری مشترک در پراگ با ویت راکوسان، همتای چک خود گفت: چنین حملات سایبری، تهدیدی برای دموکراسی، امنیت ملی و جوامع آزاد ما هستند. فیزر افزود: ما دوباره از روسیه می خواهیم که این فعالیت ها را متوقف کند.

مقامات دولت چک هم اعلام کردند شماری از موسسات دولتی این کشور هم با بهره برداری از آسیب پذیری اوت لوک مایکروسافت، در سال ۲۰۲۳، هدف حملات سایبری قرار گرفته اند که APT۲۸  عامل آنها بوده است.

وزیر کشور جمهوری چک گفت: زیرساخت های کشورش اخیرا ده ها مورد از این حملات را تجربه کرده است.

جوزپ بورل، مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا گفت: اتحادیه اروپا از طیف کامل اقدامات برای جلوگیری، بازدارندگی و واکنش به رفتار بدخواهانه روسیه در فضای سایبری استفاده خواهد کرد. وی افزود: نهادها، آژانس ها و نهادهای دولتی در سایر کشورهای عضو از جمله در لهستان، لیتوانی، اسلواکی و سوئد در گذشته، هدف حمله APT۲۸ قرار گرفته اند.

یکی از برجسته ترین حملاتی که به گروه APT۲۸ نسبت داده شده است، حمله سایبری سال ۲۰۱۵ به پارلمان آلمان (بوندس تاگ) بود که شبکه رایانه ای آن را فلج کرد و رفع آن روزها به طول انجامید.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ تحریم هایی را علیه افراد و نهادهای مرتبط با گروه APT۲۸ به دلیل این واقعه، اعمال کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | اسکورت سنگین محمود احمدی‌نژاد به محض ورود به بوداپست مجارستان
  • احمدی نژاد به مجارستان رفت + عکس
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • حسن یزدانی پیش از بوداپست به اردوی تیم ملی اضافه می‌شود؟
  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد