Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، «عباس آخوندی» در سومین روز سفر به پاکستان، از روند نوسازی و بازآفرینی بافت قدیمی شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب دیدن کرد.

وی در این سفر همچنین در دیدار با کامران لاشاری، مسئول میراث فرهنگی و مرمت بناهای تاریخی ایالت پنجاب پاکستان، در خصوص گسترش روابط دوجانبه برای نوسازی بافت های فرسوده با وی تبادل نظر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخوندی همچنین در دیدار از روند نوسازی بافت فرسوده شهر لاهور از نزدیک در جریان روند اجرای این طرح قرار گرفت.

آخوندی عصر شنبه نیز در دیدار با مرتضی جعفری، رییس دانشگاه ملی هنر و معماری لاهور، فضل احمد خالد، رییس دانشگاه مهندسی و فناوری لاهور و شهنواز زیدی رییس دانشکده معماری و طراحی دانشگاه تکنولوژی و فناوری اطلاعات لاهور با آنان در خصوص گسترش همکاری های دو جانبه برای تبادل دانشجو، رونق گردشگری فرهنگی و تبادل تجربیات تحقیقات و فناوری به تبادل نظر پرداخت.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان همچنین روز شنبه در سفر به لاهور پاکستان از چند مکان تاریخی این شهر نظیر قلعه شاهی، مسجد پادشاهی، حمام شاهی و مسجد وزیرخان این شهر واقع در بافت تاریخی شهر دیدن و با حضور در دبستان اقبال لاهوری، با نوادگان این شاعر بزرگ دیدار و گفت و گو کرد.

هیات ایرانی با حضور بر مزار علامه اقبال لاهور فیلسوف و شاعر شهیر پاکستان و ستاره بلند شرق، با اهدای تاج گل به وی ادای احترام کرد.

بر اساس این گزارش، آخوندی که به همراه هیات 20 نفره در حوزه‌های جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی به پاکستان سفر کرده است، روز پنجشنبه هفته گذشته 23 فروردین ماه در نخستین روز حضور خود در این کشور با میرحاصل خان بزنجو وزیر امور کشتیرانی و دریانوردی ، اکرم خان درانی وزیر کار و شهرسازی و سعد رفیق وزیر امور راه آهن پاکستان دیدار و گفت و گو کرد.

در دیدار آخوندی با وزیر امور کشتیرانی و دریانوردی پاکستان، بر راه اندازی خط کشتیرانی مسافری میان بنادر چابهار و کراچی برای رونق ترانزیت و گردشگری دو کشور تاکید شد.

وزیر راه و شهرسازی ایران در این دیدار گفت: همکاری‌ بین بنادر چابهار ایران و گوادر پاکستان باید بر اساس قرارداد خواهرخواندگی میان دو بندر افزایش یابد.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان روز جمعه از اسلام آباد راهی کراچی مرکز ایالت سند در جنوب پاکستان شد.

وی در بدو ورود به فرودگاه بین المللی جناح شهر کراچی از سوی احمد محمدی سرکنسول ایران در کراچی و جمعی از مقامات ارشد دولت ایالت سند مورد استقبال قرار گرفت.

آخوندی و اعضای هیات ایران از جمله مهدی هنردوست سفیر کشورمان در پاکستان پس از آن به آرامگاه بنیانگذار فقید پاکستان رفته و به محمدعلی جناح معروف به قائد اعظم ادای احترام کردند.

ایران و پاکستان با بیش از 900 کیلومتر مرز خاکی و آبی از ظرفیت بالای حمل و نقلی به ویژه در بخش ترانزیت برخواردارند، ظرفیتی که دو کشور می‌توانند با همکاری یکدیگر در مورد ترانزیت کالا در آب‌های آزاد و کشورهای آسیای میانه از آن استفاده کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران و پاکستان عباس آخوندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد

استاندار یزد با اشاره به اینکه بسته‌های تشویقی باید برای مردم جذابیت داشته باشند گفت: بسته‌های فعلی مشوق‌های بازآفرینی‌ بافت‌های فرسوده برای مردم جذابیت ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهران فاطمی با اشاره به اینکه در بحث بافت‌های فرسوده دچار مشکل هستیم اظهار داشت: مشوق‌هایی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده ولی باید توجه داشت که بسته‌های تشویقی برای مرکز استان با شهرستان‌ها باید متفاوت باشد چرا که بسته تشویقی فعلی جذابیتی برای مردم ندارد و به دلایل مختلف توسط مردم مورد استقبال قرار نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: مسئله نوسازی بافت‌های فرسوده با نگاه تولید مسکن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به ظرفیت موجود در این بخش باید از آن استفاده کرد.

فاطمی با بیان اینکه محدودیت‌هایی در این راستا وجود دارد که ممکن است در هرشهر و شهرستان متفاوت باشد گفت: ضرورت دارد که بسته تشویقی طراحی شده برای این امر چند ویژگی داشته باشد.

استاندار یزد بیان کرد: ویژگی نخست آن این است که جذابیت فوق العاده بالایی برای مردم داشته باشد و بدانیم که هر بسته‌ای که برای مردم جذابیت نداشته باشد، قطعا مورد توجه و استقبال مردم قرار نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه نکته بعدی این است که این بسته باید دو بخش عمومی و اختصاصی داشته باشد گفت: در این طرح و بسته، بخش عمومی مربوط به تمامی شهرستان‌‌ها و نقاط باشد و در تمامی نقاط اعمال شود.

فاطمی افزود: فاطمی با اشاره به اینکه موضوع بعدی مربوط به بسته‌های اختصاصی است که باید متناسب با مشکلات و محدودیت‌های هر شهر و منطقه، تدوین شود و نسبت به اجرای آن متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه استفاده شود.

شهرداری‌ها بسته‌های تشویقی بازآفرینی بافت‌های فرسوده را تدوین کنند

استاندار یزد مسئول تدوین بسته‌ها را شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها دانست و گفت: تمامی دستگاه‌ها باید به شهرداری‌ها در اجرای سریع این موضوع کمک کنند ولی محوریت کار با شهرداری‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: حداکثر دو هفته زمان در نظر می‌گیریم که هر شهرستان مشوق‌ها و برنامه‌هایی که دارد را اعلام کند تا در کمیسیون ماده پنج مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

فاطمی ادامه داد: بسته‌هایی هم که در این زمینه تدوین می‌شود باید به صورت کامل شفاف و دقیق آماده شود و به این صورت نباشد که چند خط به صورت گنگ مطرح شود که قابلیت اجرا هم نداشته باشد.

استاندار یزد با بیان اینکه یکی از محدودیت‌ها مربوط به مباحث میراثی است گفت: در این زمینه باید حتما حریم‌ها و مباحث مربوط به بافت‌های تاریخی هم دیده شود و البته میراث فرهنگی هم باید در امور مربوط به این موضوع تسریع داشته باشد.

وی ایجاد دفاتر تسهیل‌گری را برای اجرای سریع‌تر کار ضروری دانست و عنوان کرد: در این دفاتر می‌توان از ظرفیت مردم برای اجرای هرچه بهتر و بیشتر طرح استفاده کرد و به علاوه اینکه دفاتر کارگزاری شهرداری‌ها هم باید برای این منظور بیش از پیش فعالیت داشته باشند.

مدل‌های موفق بازآفرینی بافت‌های فرسوده در یزد اجرا شود

فاطمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این مدل‌های موفقی که در داخل استان و یا خارج استان اجرایی شده را هم باید در این طرح‌ها در نظر گرفت و در صورتی که مصوبه‌ای هم در این خصوص نیاز باشد انجام خواهیم داد.

استاندار یزد با بیان اینکه موضوع زمین‌های قول‌نامه‌ای باید هرچه سریعتر حل شود گفت: راهکار این موضوع هم باید در بسته‌های تدوینی در نظر گرفته شود چرا که مطئنا اگر کار مردم را راه نیاندازیم آنها به سمت ساخت به صورت غیرمجاز و بدون پروانه می‌روند.

وی افزود: موضوع بعدی مربوط به زمین‌های افتاده در بافت‌های فرسوده است که بر اساس گزارش‌ها بالغ بر 30 درصد زمین‌های محدوده‌ رها شده است و باید برای مالک این زمین‌ها زمانی در نظر گرفته شود که یا اقدام به ساخت کند و یا اینکه کاربری این زمین تغییر کند تا اینکه برخی افراد زمین‌های داخل شهر را برای سرمایه‌گذاری رها می‌کنند و فعالیتی ندارند را شاهد نباشیم.

بروکراسی‌های مانعی در مسیر رفع مشکلات مردم

فاطمی با تاکید بر اینکه بروکراسی‌های اداری نباید برای مردم مشکل‌ساز شود ادامه داد: یکی از مشکلاتی که متاسفانه در دستگاه‌های اداری وجود دارد این است که متاسفانه سخت‌گیری‌های ما برای مردم بسیار زیاد است و به نوعی کار راه‌انداز نیستیم و برای برخی کارکنان ادارات اصلا مهم نیست که مردم 10 بار برای یک کار بروند و بیایند.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: خیلی از مسائل را می‌توانیم با نگاه بلند به نفع مردم رفع کنیم و همیشه هم تاکید داشتیم که عبور از قانون را به هیچ عنوان قبول نداریم ولی می‌توانیم از انعطاف قانون به نفع مردم و برای رفع مشکل آنها استفاده کنیم.

وی گفت: در این زمینه خط قرمز ما نفع مردم است و به هیچ عنوان نباید تفسیر قانون به گونه‌ای باشد که برای عده‌ای خاص منفعت داشته باشد و برای عموم مردم مضر شود یا اینکه نفعی ایجاد نکند.

فاطمی افزود: کلید حل مسئله نوسازی بافت‌های فرسوده دست همین اعضایی است که پشت میزهای جلسات و ادارات نشسته‌آند و آنها می‌توانند با هم دلی و هم افزایی کار را انجام دهند و مشکل مردم را برطرف کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد