Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-28@22:35:39 GMT

تعدیل سود تجارت الکترونیک پارسیان

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۷۵۶۷۱

تعدیل سود تجارت الکترونیک پارسیان

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، اطلاعات صورت مالی سود و زیان شرکت تجارت الکترونیک پارسیان که با نماد «رتاپ» در بازار اول «تابلوی فرعی» بورس فعال است، به صورت حسابرسی نشده برای دوره ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ماه ۹۶ در سامانه کدال منتشر شده حاکی از آن است که سرمایه این شرکت نسبت به دوره مشابه سال قبل یعنی ۹ ماه منتهی به ۳۰ آذر ماه ۹۵ از ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸۲۱.۷۰۴ میلیون ریال با ۵۰ درصد افزایش به ۲.۷۳۲.۵۵۶ میلیون ریال رسیده است اما در عین حال سود و زیان خالص هر سهم با (۱۴) درصد افت از ۳۲۷ ریال به ۲۸۱ ریال در صورت های مالی شرکت درج شده است.
 
درآمدهای عملیاتی
 
بر اساس اطلاعات مندرج در صورت سود و زیان «رتاپ» درآمدهای عملیاتی این شرکت با ۴۴ درصد رشد از ۳.۸۴۷.۰۷۱ میلیون ریال به ۵.۵۵۶.۲۶۵ میلیون ریال در پایان دوره مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۹۶ رسیده است اما در مقابل بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی با ۵۶ درصد افزایش از (۲.۹۴۸.۵۲۶) میلیون ریال به (۴.۵۸۹.۶۸۷) میلیون ریال رسیده است.
 
سود (زیان) ناخالص
 
افزون بر این سود (زیان) ناخالص شرکت تجارت الکترونیک پارسیان در این دوره مالی با ۸ درصد رشد از ۸۹۸.۵۴۵ میلیون ریال به ۹۶۶.۵۴۸ میلیون ریال در صورت سود و زیان منتشر شده ثبت شده است.
 
این گزارش می افزاید در صورت مالی حسابرسی نشده «رتاپ» سود سهام مصوب دوره مالی ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ماه ۹۶ از (۸۵۶.۲۰۱) میلیون ریال به (۱.۰۹۳.۰۲۲) رسیده که ۲۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
آخرین وضعیت نماد معاملاتی
 
این گزارش می افزاید: بر اساس اطلاعات تارنمای TSETMC در حال حاضر نماد معاملاتی شرکت تجارت الکترونیک پارسیان که با نماد «رتاپ» و سرمایه اسمی ۲.۷۳۲.۵۵۶ میلیارد تومانی در بازار اول «تابلوی فرعی» بورس فعالیت دارد، باز است و خرید و فروش به روی سهم این شرکت بدون هیچ گونه گره معاملاتی در جریان است.
 
همچنین آخرین وضعیت این شرکت در بازار سهام نیز نشان می دهد «P/E» سهام این شرکت، ۶.۶۷ مرتبه و «EPS» آن نیز ۴۰۵ ریال درج شده است.
 
سهامداران عمده
 
بنا به این گزارش، پنج سهامدارعمده شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، شامل «گروه داده پردازی بانک پارسیان با ۵۳.۵۴۰ درصد، بانک تجارت با ۱۳.۴۱۰ درصد، سرمایه گذاری آتیه پارسیس پارس با ۹.۲۱۰ درصد، گروه مالی بانک پارسیان با ۱.۷۰۰ درصد و تجارت الکترونیک پارسیان کیش با ۱.۵۴۰ درصد» است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با آغاز عملیاتی شدن برات الکترونیک این بانک به عنوان نخستین برات الکترونیک شبکه بانکی کشور، برای تامین مالی غیرنقدی بخش تولید از طریق ابزارهای نوین زنجیره تأمین اعلام آمادگی کرد. - اخبار بازار -

محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • رشد ۷۰ درصدی کشور در تجارت الکترونیک طی سال گذشته
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد