Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - نشست کشورهای قاره آمریکا روزهای جمعه و شنبه گذشته (پریروز و دیروز) در حالی در پرو برگزار شد که تقابل میان برخی کشورهای چپ گرای این قاره با آمریکا و هم پیمانانش موج می زد و فضایی دوقطبی ایجاد کرده بود.

خبرگزاری «پرنسا لاتینا»ی کوبا گزارش داد: برخی از کشورهای شرکت کننده در نشست پرتنش کشورهای آمریکایی درباره سیاستهای واشنگتن در منطقه آمریکای لاتین هشدار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سوی دیگر آمریکا نیز با همراهی برخی هم پیمانانش اعمال فشار بیشتر را به ونزوئلا وعده دادند.
شرکت کنندگان در این نشست همچنین مهمترین مسائل این قاره را بررسی و به تشریح سیاستهای موردنظرشان برای اجرا پرداختند.
خبرگزاری کوبایی ادامه داد: برونو رودریگز وزیر امور خارجه کوبا در این نشست درباره خطر بازگشت استفاده از اهرم زور به دلیل گسترش سیاستهای متجاوزانه آمریکا هشدار داد.
وی به برخی اقدامات یک جانبه علیه یکسری کشورای مسقل آمریکای لاتین به عنوان تهدیدی علیه امنیت ملی آمریکای لاتین اشاره کرد.
رودریگز ضمن اشاره به چالش فساد مالی در میان مقامات آمریکی لاتین، درباره استفاده از این پدیده به عنوان ابزاری برای تسویه حساب سیاسی هشدار داد و از برخی از سیاستهای تبعیض آمیز در قاره آمریکا، سیاستهای ضد مهاجرتی دولت ترامپ و ایجاد دیوار میان آمریکا و مکزیک انتقاد کرد.

* انتقاد رئیس جمهوری بولیوی از حمله آمریکا به سوریه
شبکه تله سور نیز گزارش داد: اوو مورالس رئیس جمهوری بولیوی در نشست کشورهای قاره آمریکا گفت که ایالات متحده آمریکا بزرگترین تهدید علیه آزادی، دمکراسی، کره زمین و چندجانبه گرایی در جامعه جهانی است.
مورالس در واکنش به حمله اخیر تحت هدایت آمریکا به سوریه افزود: من از گفتن اینکه آمریکا تهدیدی علیه دمکراسی و جامعه جهانی است، هراسی ندارم. واشنگتن آزادانه صدها هزار دلار در تسلیحات کشتار جمعی هزینه می کند.
این مقام ارشد بولیوی همچنین از سکوت لوئیس آلماگرو دبیر کل سازمان کشورهای آمریکای در مورد حملات تحت امر آمریکا به سوریه انتقاد کرد.
در سوی دیگر آمریکا و هم پیمانانش در این نشست تلاش کردند بار دیگر فشارها را علیه دولت ونزوئلا تشدید کنند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی عنوان کرد: مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا در این نشست اعلام کرد که رهبران این قاره باید اقدامات بیشتری برای منزوی کردن نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا انجام دهند و واشنگتن درباره مسئله سقوط ونزوئلا سکوت نمی کند.
پنس از مادورو خواست تا اجازه دهد کمک های انسانی وارد ونزوئلایی شود که با بحران کمبود مواد غذایی و دارو دست و پنجه نرم می کند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش دیگری نوشت: رهبران کشورهای قاره آمریکا در نشست لیما قول دادند با چالش نظام مند فساد مالی از طریق بهبود شفاف سازی و تقویت نهادهای مدنی بطور جدی مقابله کنند.
برخی از رهبران شرکت کننده در این نشست شماری از رهبران قاره آمریکا از نیکلاس مادورو خواستند تا اجازه دهد کمک های انسان دوستانه وارد ونزوئلا شود و اعلام کردند نتایج انتخابات آتی ونزوئلا را به رسمیت نخواهند شناخت.
اروپام**9234**1479

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا نشست كشورهاي قاره آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین

پلیس آلمان به دنبال سرایت خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی به این کشور به تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه هامبولت حمله کرده و چند تن از تظاهرکنندگانی که دست به تحصن زده بودند را بازداشت کرد.

به گزارش ایسنا، حامیان فلسطین با برپایی تحصن در مقابل ساختمان اصلی دانشگاه هامبولت در مرکز شهر برلین حمایت آلمان از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را محکوم کرده و خواستار پایان فروش تسلیحات به این رژیم شدند.

دانشجویان شرکت کننده در تحصن اعتراضی در مقابل ساختمان اصلی دانشگاه هامبولت شعارهایی در حمایت از فلسطین و محکومیت رژیم صهیونیستی از جمله «غزه را آزاد کنید» و «اسرائیل فاشیست است» را سر دادند. آنها همچنین خطاب به دولت آلمان شعارهایی برای مطالبه توقف فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی سر دادند.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» چندین نفر از تظاهرکنندگان به نشانه همبستگی با فلسطینی‌ها چفیه پوشیده و علامت‌هایی حمل می‌کردند که رویشان نوشته شده بود: «وقتی بی‌عدالتی قانونی می‌شود، مقاومت وظیفه می‌شود».

ماموران امنیتی و پلیس آلمان بعد از دادن هشدارهایی به تظاهرکنندگان به منظور متفرق شدن، به خشونت و زور علیه آنها متوسل شده و ده ها نفر از آنها را بازداشت کردند.

گروه‌های دانشجویی حامی فلسطین در آلمان همراستا با جنبش‌های دانشجویان حامیان فلسطین در دیگر کشورهای غربی با صدور فراخوان‌هایی خواستار برپایی تحصن‌های اعتراضی در محوطه‌های دانشگاه‌ها به منظور اعتراض به حمایت‌های آنها از رژیم صهیونیستی درجنگ علیه نوار غزه شده‌اند.

آنها همچنین از مقام‌های آلمانی خواستند به سرکوب حامیان فلسطین و معترضان ضد رژیم صهیونیستی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی خاتمه دهند.

از ۱۷ آوریل تا کنون موج فزاینده تظاهرات و تحصن دانشجویان حامی فلسطین که ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و ییل در آمریکا آغاز شده و در ادامه به دانشگاه‌های دیگر ایالات متحده و کشورهای غربی سرایت کرده ادامه یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • حمله پلیس آلمان به دانشجویان حامی فلسطین
  • روسیه: رزمایش ناتو برای تقابل با ماست؛ ادعای حمله ترکیبی دروغ است