Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی گفت: یکی از سیاست‌های مورد پیگیری سال ۱۳۹۷ در حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم «ارتقای برنامه‌های مهارت‌افزایی دانشجویان» است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هم‌اندیشی و آشنایی با سامانه آموزش عالی (HES) که با حضور رؤسای گروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی درسی و گسترش آموزش عالی صبح امروز در وزارت علوم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 محمدرضا آهنچیان مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی در این نشست اظهار داشت: هدف، روش و چگونگی اجرای برنامه‌های درسی، از مهم‌ترین مباحثی است که در گروه‌های تخصصی برنامه ریزی درسی و گسترش آموزش عالی باید بر روی آن تمرکز شود.

وی بر ارزشیابی و نظارت بر اجرای برنامه‌های گروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی درسی و گسترش آموزش عالی تأکید و اظهار امیدواری کرد: گروه‌های تخصصی به صورت سالانه یا دوسالانه از لحاظ اقدام و سطح اقدام درخصوص بازنگری، تدوین برنامه‌ها و مأموریت‌هایی که بر عهده دارند مورد ارزشیابی قرار گیرند.

آهنچیان، تقویت گروه‌های تخصصی از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی و جزوات، سیاست ادغام بخش‌های پژوهش و فناوری در حوزه‌های برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی و ارتقای سطح اثربخشی گروه‌های تخصصی را به عنوان مأموریت‌های مطمع نظر دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی عنوان کرد.

وی با اشاره به شعار ملی سال مبنی بر «حمایت از کالای ایرانی» و سیاست‌های کلان کشور در افزایش تولید ملی و بحث توسعه از زاویه علم، خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم در سال ۱۳۹۷ دنبال می‌شود «ارتقای برنامه‌های مهارت‌افزایی دانشجویان» است.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی بر توجه به ارتقای مهارت‌افزایی در برنامه‌های درسی و چگونگی برنامه‌ریزی درسی در راستای افزایش تولید ناخالص ملی که منجر به ارتقای سطح اقتصاد ملی کشور می‌شود تأکید کرد.

وی به بهبود کیفیت تدریس و لزوم توانمندسازی اعضای هیات علمی با تأکید و تمرکز بر اعضای جوان‌تر و تازه استخدام شده اشاره کرد و گفت: درصدد هستیم مراکز توانمندسازی اعضای هیات علمی را در دانشگاه‌ها فعال کنیم تا بتوانیم از طریق اعضای هیات علمی که در مسیر توانمندسازی گام برمی‌دارند نسبت به ارتقای کیفیت آموزشی با همت جدی‌تری پیش رویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۹۴۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • هدف جشنواره سرود ارتقای کیفی آن است
  • جزئیات فعالیت ۴ کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان