Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي سربيشه گفت: بيشترين سطح زيرکشت گل محمدي در استان خراسان جنوبي به اين شهرستان اختصاص دارد.

مريم جوادي بايگي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سطح زيرکشت گل محمدي در شهرستان سربيشه 35 هکتار است که از اين سطح 25 هکتار بارور و 10هکتار غيربارور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: امسال برداشت محصول گل محمدي با توجه به گرم شدن هوا از اوايل فروردين آغاز شد و تا پايان ارديبهشت ماه ادامه دارد.
وي با پيش بيني برداشت 24 تن گل خشک در سال جاري گفت: بيش از 30 بهره‌بردار در توليد اين محصول در شهرستان سربيشه فعاليت دارند که از محل برداشت آن درآمدي بالغ بر 720 ميليون تومان نصيب آنان مي شود.
مدير جهاد کشاورزي سربيشه ادامه داد: کشاورزان سربيشه اي پس از برداشت و چيدن گل هاي محمدي آن را به کارگاه هاي سنتي و صنعتي گلاب گيري منطقه مي فروشند.
وي نياز آبي بسيار کم، قابليت کشت ديم، سازگار به شرايط آب و هوايي منطقه و مقاومت به تنش هاي محيطي موجود، قابليت نگهداري پس از برداشت، فاقد آفت و بيماري خاص و قابليت کشت در زمين هاي فقير و سنگلاخي را از مزاياي کاشت اين محصول ذکر کرد.
جوادي بايگي گفت: با توجه به مزاياي کاشت گل محمدي سال گذشته 6 هکتار مزارع جديد در سطح شهرستان احداث شد و کشاورزان از کاشت اين محصول استقبال خوبي داشته اند.
وي با بيان اينکه با توجه به خشکسالي هاي اخير و کم شدن منابع آب، تغيير الگوي کشت ضروري است و بايد ترويج کشت محصولات کم آب بر و مناسب شرايط اقليمي منطقه در دستور کار قرار گيرد.
وي بيان کرد: گل محمدي يکي از محصولات باغي است که نسبت به ميزان آب مصرف شده عملکرد مناسبي دارد و با شرايط آب و هوايي سربيشه نيز سازگاري دارد.
شهر سربيشه به مرکزيت شهرستان سربيشه با هشت هزار و 251 کيلومتر مربع وسعت در فاصله 66 کيلومتري جنوب بيرجند مرکز خراسان جنوبي قرار دارد.
7556*3028
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۶۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید نبی پور ظهر امروز یکشنبه در بازدید از یکی از مراکز خرید گندم در شهرستان حمیدیه با بیان اینکه امسال ۷۵۴ هزار هکتار از مزارع خوزستان زیر کشت گندم رفت، به ورود سامانه بارشی در مرحله برداشت گندم به استان اشاره کرد و افزود: ۸۶۴ هزار تن گندم از مزارع استان پیش از آغاز بارش‌ها برداشت شده بود که از این میزان ۵۶۰ هزار تن گندم در مراکز خرید روباز انبار و بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم به سیلوها منتقل شده بود.

نبی پور اضافه کرد: با توجه به هشدارهایی که صادر شده بود، جلسه‌های متعددی با ارگان‌های مربوطه از جمله استانداری، جهاد کشاورزی، اداره کل غله و بازرگانی، تعاون روستایی برگزار شد و با همکاری گمرک نیز کامیون‌های حمل کالا به سمت حمل محصول گندم برای انتقال از مراکز روباز به مراکز مسقف سوق داده شد.

وی با بیان اینکه در کمتر از یک هفته ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف استان خوزستان انتقال داده شد، تصریح کرد: مرکز خرید حمیدیه یکی از مراکز مهمی است که حدود ۱۶ هزار تن گندم در آن انبار شده است؛ همچنین کمتر از ۵ درصد از گندم‌های خریداری شده در مراکز خرید روباز باقی مانده که در مدت امروز تا فردا به مراکز مسقف انتقال داده خواهد شد.

وی ادامه داد: در طول سه روز بارندگی با استفاده از پوشش‌های پلاستیکی و برزنتی گندم موجود در مراکز خرید روباز پوشانده شد و از این رو مردم نگران وارد شدن خسارت به محصول گندم موجود در مراکز خرید نباشند.

نبی پور افزود: به حدود ۱۰۰ هزار هکتار از مزارعی که برداشت گندم در آنها صورت نگرفته بود، خسارت بین ۲۰ تا ۷۰ درصدی با میانگین ۴۰ درصد ناشی از ناشی از تگرگ، آب‌گرفتگی و… وارد شده است.

وی تصریح کرد: در روزهای آینده برآورد خسارات مزارع برداشت نشده که ۵۰ درصد از کل مزارع گندم را تشکیل می‌دهد، انجام خواهد شد.

نبی پور اظهار کرد: حدود ۲ هزار و ۸۰۰ کمباین در سال جاری برای برداشت محصول گندم در خوزستان به کار گرفته شد که این میزان در سال گذشته ۲ هزار و۲۰۰ دستگاه بود؛ همچنین سرعت برداشت نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد بیشتر بود که در نتیجه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵۰ هزار تن محصول بیشتر برداشت شده است.

کد خبر 6097334

دیگر خبرها

  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • (تصاویر) برداشت گل محمدی در میمند فارس
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • آغاز برداشت گل محمدی در شهرستان سبزوار
  • ثبت بیشترین بارندگی در ایستگاه حصار دار خوسف با ۵۵ میلی متر
  • برداشت گل محمدی از گلستان های کاشان
  • برداشت گل محمدی از گلستان‌های کاشان + تصاویر