Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@00:09:58 GMT

علی محبی مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۷۳۴۶

علی محبی مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، علی محبی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان  را به سمت «مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران» منصوب کرد.

در این حکم انتصاب خطاب به محبی آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و بر اساس اهداف و برنامه‌ها و خط‌مشی دولت تدبیر و امید و با بهره‌مندی از تجارب ارزنده اساتید، محققان، کارشناسان و همکاران متعدد و ایثارگران جامعه آموزش عالی کشور و مشارکت فعال دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر دستگاه‌ها در گسترش و تعمیق فرهنگ ایثارگران در وزارت، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و مؤسسات وابسته اعم از اعضای هیأت علمی، مدیران، کارکنان و دانشجویان شاهد و ایثارگر و جانباز، برنامه‌های مناسبی طراحی تا به لطف الهی و فعالیت اثربخش جناب‌عالی و همکاران روحیه و منزلت این عزیزان و خانواده‌هایمحترمشان بیش‌ازپیش تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی محبی عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی همدان و دارای مدرک دکترای حقوق جزا و جرم‌شناسی از دانشگاه آزاد تهران مرکزی، مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم‌شناسی از دانشگاه شهید بهشتی تهران  و مدرک کارشناسی حقوق از دانشگاه تهران است و در سوابق اجرایی خود، ریاست اسبق دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بهار به مدت 5 سال، معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همدان،  مدیر گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی اسبق دانشگاه آزاد اسلامی  همدان،  وکیل پایه‌یک دادگستری به مدت 15 سال که در حال حاضر نیز ادامه دارد، دادستان دادسرای کانون وکلای دادگستری همدان به مدت 4 سال، دادیار دادسرای کانون وکلای دادگستری به مدت سه سال، ریاست سابق شعبه اول دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری همدان را دارد.

مشاور وزیر علوم در امور ایثارگران به مدت 54 ماه سابقه اسارت در کشور عراق، 35 ‌درصد جانبازی و 11 ماه حضور در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل را دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر علوم ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد
  • امیرعبداللهیان: همه خدمه کشتیِ توقیف‌شده را با نگاه انسانی آزاد کرده‌ایم
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان