Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@23:48:19 GMT

حاضرم شلاق بخورم ولی از حقوق ملت دفاع کنم

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۱۰۴۵

حاضرم شلاق بخورم ولی از حقوق ملت دفاع کنم

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم ارومیه با بیان اینکه کالای پزشکی پسته و بادام نیست، گفت: حاضرم شلاق بخورم ولی از حقوق ملت دفاع کنم.

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نادر قاضی پور، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه 28 فروردین و در طرح سوال خود از وزیر بهداشت در مورد اینکه چرا با وجود تولید صافی دیالیز در کشور مجوز صادرات وارد می شود، گفت: حرف های آقای وزیر کذب محض است صحبت های وی مستند نیست واردات صافی دیالیز توسط دولت خیانت به تولید کشور است چرا که تولید ناموس کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت: متاسفانه اقدامات مسئولان وزارت بهداشت ضد این شعار است آنها نابودی و حذف تولید داخل را می خواهند این در حالی است که خط قرمز ما حمایت از تولید داخلی است.

 

قاضی پور با بیان اینکه هیچ حمایتی از تولیدکنندگان داخل نمی شود، بیان داشت: این روند باعث از بین رفتن اشتغال، تولید و سرمایه ملی می شود.

 

وی اضافه کرد: صافی دیالیز از مواد اولیه اروپایی و آلمانی و با رعایت استانداردهای اروپا در داخل تولید می شود و ما طی 4 سال گذشته در این زمینه به خودکفایی رسیدیم و صادرات این محصول به کشورهای منطقه را داشتیم و در حال حاضر نیز صادرات به کشورهای تولیدکننده این محصول را نیز آغاز کردیم ولی متاسفانه از تولیدکنندگان این محصول هیچ حمایتی در داخل صورت نمی گیرد.

 

وی با بیان اینکه مردم باید بدانند کالای پزشکی، پسته، بادام و پفک نیست، گفت: مردم می دانند صادرات کالای پزشکی ایران به آلمان یعنی چه و چقدر سخت است تا به این مرحله برسیم چه رانتی پشت این خیانت هاست که حمایتی از تولیدکنندگان این بخش صورت نمی گیرد.

 

وی گفت: وزیر وارداتی نباید به فکر تولید باشد وزیری که افتخار می کند پورشه سوار می شود قطعا دغدغه تولید ایرانی و کارگر ایرانی در چشمانش بی ارزش است.

 

وی خطاب به وزیر بهداشت گفت: شما هر جا نشسته اید گفته اید که تولید به شما ربطی ندارد مشاور شما مجوز واردات یک میلیون صافی دیالیز چینی را صادر کرده است این صافی ها به بیماران آسیب جدی رسانده اند این در حالی است که بیماران دیالیزی با گوشت و پوست باید هزینه این خیانت ها را بدهند.

 

وی در بخش دوم سخنان خود گفت: هر کسی بخواهد به کارگران بگوید دزد من می گویم خودش شاه دزد است آیا نباید در وزارتخانه ای به عریضی و طویلی وزارت بهداشت حمایتی از تولیدکنندگان برای صادرات شود.

 

وی خاطرنشان کرد: فراکسیون کارگری مجلس امکان ندارد از این موضوع به راحتی بگذرد ما از هزاران کارگان شاغل در کارخانجات تولید این محصول حمایت می کنیم و  اجازه نمی دهیم بیکار شوند.

 

وی خطاب به وزیر بهداشت گفت: مرا از شکایت به قوه قضاییه نترسانید قبل از شما نیز همکاران شما از من شکایت کرده اند و به جایی نرسیده اند من حاضرم به خاطر تولید ملی و کارگر ایرانی اعدام شوم تا این نظام پایدار بماند، حاضرم شلاق بخورم ولی از حق و حقوق ملت دفاع کنم.

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی شهید مدافع حرم مجلس خبرگزاری شبستان انقلاب اسلامی آذربایجان غربی شهید دولت بسیج آمریکا نادر قاضی پور وزیر بهداشت مجلس کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۱۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • ترکیه به توقف تجارت با اسرائیل تا زمان آتش بس دائمی غزه ادامه می‌دهد
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار