Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@20:48:47 GMT

مردم توان پرداخت هزینه های دندان پزشکی را ندارند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۰۹۲۷۳

 

محمد حسین قربانی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص ایجاد صندوق بیمه دندان پزشکی در شورای آموزش دندان پزشکی وزارت بهداشت، گفت: با توجه به اینکه در طرح تحول سلامت شعارهایی درخصوص پیشگیری و سلامت جامعه به ویژه درخصوص بهداشت دهان و دندان مطرح شد، باید درحوزه دندان پزشکی و ارایه خدمات بیمه ای آن اقدامات لازم انجام شود؛ یکی از مولفه های بخش بهداشت، سلامت دهان و دندان بوده و علت اصلی بسیاری از مشکلات جسمی مسائل دهان و دندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم آستانه اشرفیه درمجلس شورای اسلامی، با تاکید برگسترش خدمات بیمه ای دندان پزشکی و توجه به سلامت بهداشت دهان و دندان، افزود: درحوزه دندان پزشکی باید به شرایط خانه های بهداشت، رسیدگی درمدارس و ارایه خدمات به گروه های هدف ازجمله کودکان زیر6 و12 سال توجه کرد؛ همچنین ارایه خدمات بهتر دربخش دندان پزشکی درقالب بیمه های سلامت باید اولویت های دولت قرار گیرد.

وی با تاکید براینکه هزینه های بسیاربالای خدمات دندان پزشکی امکان رسیدگی به بهداشت دهان و دندان را از مردم سلب کرده است، تصریح کرد: بیمه های درمانی باید با جدیت به این حوزه ورود کرده و خدمات بیشتری توسط بیمه های پایه سلامت درحوزه دندان پزشکی باید به مردم ارایه شود، ضمن اینکه تمامی درمانگاه ها، دانشکده ها،بخش های دولتی و خصوصی باید مجاب شوند که درچارچوب های بیمه ای خدمات مورد نظر را دراختیار مردم قرار دهند؛ به طورحتم هزینه های بسیاردندان پزشکی توان درمان را از قاطبه مردم گرفته است.

قربانی با اشاره به اینکه سالانه افراد بسیاری به دلیل نداشتن هزینه کافی دندان های خود را از دست می دهند، گفت: کمیسیون بهداشت درآینده از مسئولان وزارت بهداشت درخصوص ارایه توضیحات لازم برای ایجاد صندوق بیمه دندان پزشکی دعوت خواهد کرد، اما قطعا هر اقدامی از سوی وزارت بهداشت باید به ارایه خدمات درمانی بهتر به مردم منجر شود.

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، افزود: منابع قابل قبولی برای بیمه ها درسال 97 پیش بینی شده است، همچنین ارایه خدمات دندان پزشکی از جمله مسائل موردتوجه درطرح تحول سلامت است؛ بنابراین نمی توان به یک موضوع توجه کرد و مسئله دیگری را مد نظر قرار نداد؛ به طور قطع ریخت و پاش های بسیاری در مواردی مانند تعویض پروتزهای زانو و لگن وجود دارد که می توان با مدیریت هزینه ها خدمات بهتری را درحوزه بهداشت و درمان ارایه داد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۰۹۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم