Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-01@00:03:27 GMT

ابتلا به سرطان با اختلالات روانی

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۱۱۴۲۶

به گزارش خرداد :افرادی که به اختلالات روانی مبتلا هستند نسبت به دیگران بیشتر در معرض امراض سرطانی قرار دارند. به تازگی دکتر احمد جلیلی در زمینه ارتباط اختلالات روانپزشکی و سرطان در مبتلایان به یافته های جدیدی دست یافته است که در ادامه خواهید خواند.رئیس سابق انجمن علمی روانپزشکان ایران گفت: احتمال افزایش اختلالات روانی در فرد مبتلا به سرطان به دلیل دست و پنجه نرم کردن با این بیماری زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


احمد جلیلی، در آستانه برگزاری کنفرانس سرطان غرب آسیا در ارتباط با ارتباط اختلالات روانپزشکی و سرطان اظهارداشت: در سال‌های گذشته موضوع ارتباط اختلالات روانپزشکی و سرطان در دنیا مطرح شده است و امروز این موضوع به صورت جدی‌تری مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: عوامل متعددی در بروز سرطان و ایجاد آن در جوامع مختلف نقش دارد و بیماری‌های مربوط به روان و استرس نیز از جمله این موارد به شمار می‌رود.رئیس سابق انجمن علمی روانپزشکان ایران به موضوع بروز اختلالات روانپزشکی پس از ابتلا افراد به سرطان اشاره کرد و گفت: فرد مبتلا به سرطان و خانواده‌ آن نیز به دلیل بیماری سرطان به میزان زیادی احتمال اختلالات روانی در آنها وجود دارد بنابراین توجه به رفع مشکلات روانشناختی این افراد بسیار ضرورت دارد.
جلیلی اضافه کرد: در علم روانپزشکی اعتقاد بر اين است كه بين روان و جسم نوعی وحدت و ارتباط وجود دارد. بطـوری كـه عوامـل روانشناختی در پيدايش تمام بيماری‌های جسمی نقش بسزايی دارند. اين تاثير در ارتباط با انواع سرطان‌ها نيز تـا حـدودی مـد نظـر قرار دارد.
وی گفت: استرس‌‌‌‌‌‏ باعث افزایش ترشح استروئیدی به‌نام کورتیزول در بدن می‌شود البته کورتیزول در کوتاه مدت برای بدن مفید است اما بالا بودن میزان آن در دراز مدت به بدن آسیب می‌‌‌‌‌‏رساند و باعث سرکوب سیستم دفاعی بدن می‌شود.افزایش خطر ابتلا به سرطان با سرکوب سیستم دفاعی بدن
این روانپزشک تصریح کرد: سرکوب سیستم دفاعی بدن‌‌‌‌‌‏ موجب اختلال در نابودی سلول‌‌‌‌‌‏های سرطانی شده و خطر ابتلا به انواع سرطان‌‌‌‌‌‏ها را افزایش می‌‌‌‌‌‏دهد. بنابراین استرس سطح ایمنی بدن را برای ابتلا به انواع بیماری از جمله سرطان پایین می‌آورد.
جلیلی خاطرنشان کرد: آلودگی هوا، پارازیت، ورود مواد سرطانزا به محیط زیست نیز از دیگر عوامل ابتلا به سرطان به شمار می‌رود و برای کاهش سرطان در کشور باید همه این عوامل را مدنظر قرار داشت.
کنفرانس بین المللی سرطان غرب آسیا به مدت سه روز در روزهای 9 الی 11 آذرماه با هدف تبادل آخرین اطلاعات در مورد پیشگیری و درمان سرطان با محوریت پیشگیری، علوم پایه، مدیریت درمانگاه های سرطان و تشخیص اولیه در برنامه های مختلفی همچون پنل های تخصصی، کارگاه های آموزشی و سخنرانی های کلیدی از اساتید مطرح داخلی و خارجی در هتل ارم تهران برگزار می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان برچسب ها: سرطان ، اختلالات روانی ، سلامت

منبع: خرداد

کلیدواژه: سرطان اختلالات روانی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امکان استفاده از این وسیله از سوی خود بیمار و هزینه کمتر نسبت به غربالگری آزمایشگاه‌ها از ویژگی‌های این نشانگر تشخیص زود هنگام سرطان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟