Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرخانه شورای‌عالی هماهنگی ترابری کشور از پیشنهاد راه‌آهن برای حمل محموله‌های تراریخته و غلات خبر داد و اعلام کرد: جابه‌جایی مسافر در ایام نوروز ۹۷ نسبت به مدت مشابه سال گذشته از طریق حمل‌ونقل جاده‌ای و هوایی هرکدام ۶درصد کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، طبق اعلام دبیرخانه شورای‌عالی هماهنگی ترابری کشور روز یک‌شنبه 26 فروردین 1397، دویست‌ویکمین نشست این شورا به‌ریاست عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی و با حضور و مشارکت اعضا برگزار شد و پس از بحث و بررسی پیرامون دستورکار، جمع‌بندی‌های زیر حاصل شد؛

1 ــ گزارش اجمالی عملکرد جابه‌جایی مسافر در طرح نوروزی 1397 ارایه و روند تغییرات آن نسبت به مدت زمان پیشین برای بخش جاده‌ای 6 درصد کاهش، ریلی 10 درصد افزایش، هوایی 6درصد کاهش و بخش دریایی 10 درصد رشد عنوان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به افزایش نرخ تردد 13.8درصدی راه‌ها و کاهش جابه‌جایی مسافر با ناوگان عمومی همچون سال گذشته، کشور خودرومحورتر شده است.

همچنین تغییرات عملکرد حمل‌ونقل کالا در سال 96 نسبت به سال 95 برای بخش جاده‌ای 10 درصد، ریلی 11درصد و عملیات تخلیه و بارگیری بنادر با 8 درصد رشد و تغییرات جابه‌جایی مسافر در بازه زمانی اشاره‌شده برای بخش جاده‌ای 7درصد کاهش و در شیوه‌های ریلی، هوایی و دریایی به‌ترتیب 6، 7 و 8 درصد رشد اعلام شد.

2 ــ انجام ترانزیت سوخت به افغانستان از قلمروی کشور مجدداً مطرح و با تأیید انجام موضوع به‌صورت روان و بدون محدودیت در راستای قوانین، مقررات و کنوانسیون‌های بین‌المللی مرتبط، مقرر شد مکاتبات لازم توسط معاونت حمل‌ونقل به‌عمل آید.

3 ــ طرح پیشنهادی شرکت راه‌آهن برای حمل محمولات تراریخته و غلات مطرح و تصمیم بر آن شد که طرح با مشارکت شرکت بازرگانی دولتی و انجام مطالعات مبدأ و مقصد این محمولات و با رعایت اصول بازرگانی توسط شرکت راه‌آهن نهایی و مجدداً به شورا ارائه شود.

4 ــ در مورد روند اجرای تبصره 2 قانون مقررات تردد وسایل نقلیه خارجی، با توجه به وجود برخی الزامات قانونی برای تعیین نرخ عرف کرایه حمل کالا و با نظر مقام عالی وزارت، مقرر شد با هدف سوق به بازار رقابتی و کاهش تأثیر ذی‌نفعان در تعیین نرخ، مراتب در مجمع عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تصمیم‌گیری شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان

تین نیوز

سفیر جمهوری ازبکستان در تهران طی دیداری با مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به گفت و گو در زمینه تسهیل مناسبات حمل و نقلی پرداخت و در این جلسه راهکارهای رفع موانع موجود در مسیر تحقق این امر بررسی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در راستای ارتقای سطح مناسبات حمل و نقل بین المللی جاده ای و ترانزیتی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان، فریدالدین نصری اف، سفیر این کشور در تهران با جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای دیدار کرد در این جلسه راهکارهای رفع موانع موجود در مسیر تسهیل مناسبات حمل و نقلی مورد بررسی قرار گرفت.

جواد هدایتی، مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، در جریان این دیدار با اشاره به اهمیت راهبردی قلمرو و پیشینه دو کشور در منطقه و با تأکید بر ضرورت تولید داده های صحیح جهت اتخاذ تصمیمات اثربخش، بر آمادگی بخش حمل ونقل بین المللی ایران بر توسعه مناسبات با کلیه کشورهای آسیای مرکزی و جایگاه مهم ازبکستان به عنوان پرجمعیت ترین کشور منطقه، تأکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی بنادر جنوبی ایران برای انتقال کالاهای کشورهای آسیای مرکزی و دسترسی به کشورهای حوزه خلیج فارس و اقیانوس هند، افزود: برای تجاری سازی این مسیر، آماده اجرای برنامه حمل آزمایشی ناوگان دو کشور در شرایط استاندارد قرار داریم تا قلمرو ایران به ویژه متعاقب رویدادهای منطقه ای، بهترین مسیر ممکن برای تامین دسترسی ناوگان کشورهای آسیای میانه باشد.

هدایتی با اشاره به سوابق مذاکرات دوجانبه و چندجانبه با طرف ازبک و با هدف رفع موانع موجود و افزایش حجم تردد ناوگان کشورها به مقاصد و عبوری از قلمرو یکدیگر، بر آمادگی سازمان برای تقلیل متقابل عوارض و افزایش تسهیلات لازم تأکید کرد.

نصری اف سفیر ازبکستان نیز با تأکید بر ضرورت توسعه راهگذرهای ترانزیتی در منطقه بر اهمیت استفاده از قلمرو ایران برای دولت ازبکستان، اظهار کرد: دولت متبوع نیز در زمینه توسعه همکاری جدی بوده و برای بررسی و تدوین برنامه عملیاتی، افزایش ارتباط و برگزاری نشست های فنی بین نهادهای تخصصی دو کشور را پیشنهاد کردند.

شایان ذکر است در این دیدار، جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل ونقل بین المللی افزود: قطعاً حمل ونقل نقش ویژه ای در توسعه مناسبات تجاری در همه زمینه ها دارد.

وی به تشریح آخرین وضعیت مسیرهای عبوری دسترسی ناوگان ازبک به ایران و هزینه های مترتب بر آن پرداخت و بر اهمیت تقویت ترانزیت منطقه ای بر پایه مزیت های چندجانبه تأکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب