Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: ۱۷۰۰ هکتار باغ انجیر در شهرستان پلدختر به دلیل کمبود آب در حال خشک شدن است. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۷ استانها لرستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عبدالرضا بازدار ظهر امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: دستگاه‌های استان نباید وظایف خود را از دیگران انتظار داشته باشند بلکه سایر دستگاه‌ها می‌توانند به دستگاه مربوطه کمک کنند تا وظیفه خود را به‌درستی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای استفاده بهینه از منابع آبی استان وظیفه اصلی بر عهده وزارت نیرو است، در بحث آب باید هوشمندانه و هنرمندانه عمل کنیم چراکه محصولات آب‌دوست درآمد و نیازهای اقتصادی مردم است و کشاورزان نیز تخصیص در اختیاردارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان عنوان کرد: سال گذشته هفت هزار و 100 هکتار چغندر در لرستان کشت شد که امسال به چهار هزار هکتار کاهش‌یافته است، سیب‌زمینی از شش هزار و 800 هکتار امسال به چهار هزار و 500 هکتار کاهش‌یافته و برنج از هفت هزار هکتار، امسال به دو هزار و 500 هکتار کاهش پیداکرده است.

وی بیان کرد: در شهرستان پلدختر با این چالش مواجه هستیم که هزار و 700 هکتار باغ انجیر داریم که 500 الی 600 هکتار مجوز آب‌دارند و مابقی مجوز ندارند که در حال حاضر با کمبود آبی که در استان وجود دارد هم باغاتی که مجوز دارد و هم باغاتی که مجوز آب ندارد در حال خشک شدن است.

بازدار تصریح کرد: باید تخصیص آبی که به بهره‌برداران داده‌شده است را کنترل کنیم که با این اقدام هم الگوی کشت رعایت می‌شود و هم منابع آب استان رعایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کاشت محصولات آب‌دوست خلاف نیست ولی چون آب زیادی مصرف می‌کند باید میزان مصرف آب را کنترل کنیم، بنابراین با کنترل آب، کشاورزان غیربومی خودبه‌خود از استان خارج می‌شوند.

انتهای پیام/ ز

R41450/P41362/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان از ارائه مجوز برای راه‌اندازی بوم‌گردی گردشگری عشایری در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عطا حسن‌پور، ظهر امروز، در جلسه شورای عشایری بروجرد گفت: مناطق عشایری این شهرستان در توسعۀ گردشگری، درآمدزایی و گیاهان دارویی و صنایع دستی نقش مهمی دارند.

او بیان کرد: منطقۀ عشایری کولیدر در بروجرد منطقه‌ای بکر برای توجه به گردشگری عشایر است و چنین مناطقی قابلیت توسعه صنعت گردشگری را دارد.

116هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند

مدیرکل میرا‌ث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: مناطقی که محل زندگی عشایر کوچ‌رو است به‌دلیل روحیۀ مهمان‌نوازی این افراد می‌تواند از جاذبه‌های زیادی برای گردشگران باشد.

حسن‌پور بیان کرد: توسعه گردشگری عشایری می‌تواند ضمن توسعه اقتصادی به رفع مشکل بیکاری در جامعه عشایری کمک کند و جوانان عشایری می‌توانند برای فعالیت در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، گیاهان دارویی و سایر حوزه‌های مرتبط درخواست مجوز کنند.

او خاطرنشان کرد: ما مجوز راه‌اندازی خانۀ مسافر و بوم‌گردی گردشگری عشایری را در صورت تقاضا از سوی افراد علاقه‌مند ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • نامزدهای انتخابات را به رعایت قانون توصیه می‌کنم
  • ۶۰ هکتار به سرانه فضای سبز شهر سنندج افزوده می‌شود
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد