Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: باید بررسی کرد و دید که چرا عمده جمعیت شهرستان اهر به شهرها و استان‌های دیگر مهاجرت کرده‌اند. ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، زاهد محمودی عصر امروز در دیدار تعدادی از مسئولان شورای اسلامی شهر و شهرستان اهر با معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: شهرستان اهر به دلیل ساختار جمعیتی خاص با سایر شهرستان‌های استان متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه 72 درصد از مردم شهرستان اهر در شهر اهر زندگی می‌کنند افزود: علی‌رغم وجود 204 روستا در شهرستان اهر، تنها 28 درصد از مردم شهرستان اهر در روستاها زندگی می‌کنند که این امر غیر از تلاش برای رفع مشکلات روستاها و روستانشینان برای بازگشت و ایجاد مهاجرت معکوس، ضرورت رفع مشکلات زندگی شهری را نیز گوشزد می‌کند.

فرماندار شهرستان اهر فعالیت‌های 8 ماه گذشته اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری را مثبت ارزیابی کرد و عنوان داشت: باوجود فعالیت‌های خوب اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری، مشکلاتی نیز وجود دارد که مجموعه مدیریت شهرستان دارد با تلاش شبانه‌روزی درصدد رفع آنان است.

 ساماندهی ورودی‌های شهر اهر در دست مطالعه است

صمد علی اکبرزاده اهری، رئیس شورای اسلامی شهر نیز در این دیدار ضمن تشکر از معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی به برخی مشکلات این شهر پرداخت و گفت: متأسفانه شهرستان اهر در سال‌های گذشته به جایگاهی که استحقاقش را داشته نرسیده و توسعه لازم را پیدا نکرده است.

وی با ذکر اینکه تکمیل بزرگراه اهر – تبریز یکی از دلایل عدم توسعه‌یافتگی شهرستان اهر است عنوان داشت: متأسفانه به دلیل عدم ملاحظات طرح جامع ورودی‌های شهر نیمه‌کاره مانده و هنوز تکمیل‌نشده است که در صورت کمک معاونت عمرانی استانداری این طرح نیز به سرانجام خواهد رسید.

اکبرزاده بابیان اینکه ساماندهی ورودی‌های شهر در دست مطالعه است ابراز کرد: متأسفانه بدهی‌های کلان شهرداری اهر از سال‌های قبل،عملاً فعالیت‌های این مجموعه را به‌شدت کند کرده است نبود اعتبارات لازم سبب شده تا شهرداری نتواند قیر موردنیاز خود را تأمین کرده و فعالیت‌های عمرانی لازم را انجام دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر اهر در پایان گفت: مشکل میدان دوآب نیز مانع دیگری درراه رشد فعالیت‌های شهرداری و تأمین درآمد آن است که تلاش خواهد شد به‌زودی حل‌وفصل شود.

بدهی‌های کلان شهرداری اهر را در تنگنا قرار می‌دهد

کمال امید نیز در این جلسه با اشاره به طرح جامع شهر اهر اظهار داشت: طرح جامع شهر اهر که در سال 84 در شورای عالی شهرسازی و سپس در شورای برنامه‌ریزی استان نیز تصویب‌شده، متأسفانه با عدم همکاری اداره مسکن و شهرسازی تاکنون اجرایی نشده است.

شهردار اهر با ذکر اینکه طرح جامع برای شهر اهر بسیار ضروری است گفت: متأسفانه باوجود کاهش مساحت طرح، شهرداری مصمم است تا آن را برای توسعه شهر اجرا کرده و برخی مشکلات موجود را حل‌وفصل نماید.

وی با اشاره به بدهی‌های کلان شهرداری اهر عنوان کرد: بدهی‌های کلان و مطالبات افراد حقیقی و حقوقی شهرداری اهر را در تنگنا قرار داده و اجازه نمی‌دهد این مجموعه امور روزمره و فعالیت‌های خود را در فصل عمرانی عملی سازد.

توسعه گردشگری، یکی از راه‌حل‌های توسعه شهرستان اهر است

محمدصادق پورمهدی نیز در دیدار با فرماندار، شهردار و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهرستان اهر اظهار داشت: در بحث توسعه شهرستان‌ها، باید با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هر منطقه، درصدد حل مشکلات آن برآمد.

وی با اشاره به اینکه باید عوامل سرعت بخشیدن به پیشرفت و توسعه شهرستان اهر را بررسی کنیم گفت: باید بررسی کرد و دید که چرا عمده جمعیت شهرستان اهر به شهرها و استان‌های دیگر مهاجرت کرده‌اند و اینکه چگونه این افراد می‌توانند با حضور در شهر و زادگاه خود به پیشرفت آن کمک نمایند.

پورمهدی با ذکر اینکه اهری‌های مقیم سایر شهرها و استان‌های کشور می‌توانند با سرمایه‌گذاری در زادگاه خود در رشد آن مؤثر باشند ابراز داشت: همه ما مسئولین وظیفه‌داریم تا با همکاری شهروندان اهری تا جایی که می‌توانیم در راستای ایجاد اشتغال و استفاده از نخبگان دارای ظرفیت اهری تلاش کنیم و موانع را از سر راه آن‌ها برداریم.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی «توسعه گردشگری» را یکی از راه‌حل‌های توسعه شهرستان اهر دانست و عنوان کرد: شهرستان اهر در تمامی بخش‌های فرهنگی و گردشگری دارای استعدادها و ظرفیت‌های بسیار بالقوه‌ای است که با استفاده از آنان می‌توان تحول چشمگیری را در آینده منطقه ایجاد نمود.

وی در پایان گفت: شهرستان اهر با وجود مناظر طبیعی، تاریخی و سایر توانمندی‌ها مانند صنایع‌دستی و آثار هنری، در کنار قرار گرفتن در شاهراه گردشگری استان، می‌تواند با جذب گردشگران از سراسر منطقه در ایجاد اشتغال تحول بزرگی ایجاد کند شورای اسلامی و شهرداری نیز باید در تمامی امور و فعالیت‌های خود مسائل و نیازهای گردشگری را مد نظر قرار دهد و همیشه در فکر یافتن راه‌های جدیدی برای توسعه این امور باشد.

انتهای پیام/ش

R7887/P1377/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • ایجاد استان تهران شرقی و غربی به منظور اداره بهتر انجام می شود
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز