Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > هنر - همشهری آنلاین:
خواننده ۳۰ ساله آمریکایی در شب اهدای جوایز پولیتزر نخستین رپر تاریخ لقب گرفت که در رشته موسیقی به سلطنت آثار کلاسیک و جز در این جایزه معتبر پایان می‌دهد.

به گزارش همشهري آنلاين به نقل از گاردين، در دوره‌اي كه مراسم اهداي پوليتزر تحت تاثير شيرين‌كاري‌هاي دونالد ترامپ در كاخ سفيد و رسوايي‌هاي جنسي هاروي واينستين در هاليوود بود، كندريك لامار به ستاره بخش موسيقي تبديل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او براي آلبوم «لعنت» جايزه‌اي را به دست آورد كه از سال 1943 تا همين سال گذشته هرگز به موسيقي پاپ نرسيده و هميشه سهم چهره‌هاي موسيقي كلاسيك و جاز بود.

جايزه بخش موسيقي آخرين جايزه‌اي بود كه شامگاه دوشنبه در مراسم پوليتزر در دانشگاه كلمبيا در نيويورك‌سيتي اهدا شد. براي خواندن نام برنده، دانا كندي روي صحنه آمد؛ مدير اجرايي پوليتزر و نخستين زن و چهره رنگين‌پوست كه جايزه را اهدا كرد. كندي هنگام گفتن نام لامار لبخندي به نشانه رضايت روي لب داشت. با انتشار خبر اهداي جايزه پوليتزر موسيقي به يك رپر، بسياري از كارشناسان از دلايل اين اقدام گذشتند و اين پرسش را مطرح كردند كه «چرا اينقدر دير؟»

تقريبا 60 سال از پيدايش موسيقي پاپ در آمريكا و دنيا مي‌گذرد و در تمام اين سال‌ها جوايز معتبر و رسمي همواره سعي براي ناديده گرفتن ارزش‌هاي هنري و اجتماعي آن به ويژه براي رنگين‌پوستان داشته‌اند. نكته اينجاست كه تا 1996 و برنده شدن جورج واكر، هرگز جايزه پوليتزر به يك چهره آفريقايي/آمريكايي اهدا نشده بود. در 2004 هم مديران پوليتزر تغييري كوچك در قوانين خود دادند تا موسيقي‌هاي غير از كلاسيك اروپايي هم بتوانند در آن رقابت كنند.

چهار سال پس از شورش‌هاي فرگوسن كه نتيجه قتل دلخراش مايكل براون سياهپوست به دست يك پليس سفيدپوست بود، اهداي جايزه پوليتزر به يك خواننده رپ رنگين‌پوست معنايي ديگرگون دارد. لامار اين روزها دوران اوج خود را مي‌گذراند و به نماد خشم مقدس و موسيقي سياسي سياهان تبديل شده است. دوستداران و كارشناسان موسيقي آنچه اين روزها در دنياي رنگين‌پوستان شنيده مي‌شود را به دوران طلايي موسيقي سول در دهه 1970 تشبيه مي‌كنند.

در همین زمینه: انتقاد خواننده پینک فلوید از کلاه‌سفیدهای سوریه توقف انتشار نسخه مکتوب هفته‌نامه موسیقایی پس از ۶۶ سال بازگشت رولینگ استونز به صحنه موسیقی بریتانیا پس از پنج سال انتصاب نخستین مدیر زن در دنیای مردانه موسیقی وین

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی کتی پری و ریانا را بدون دعوت به موزه متروپولیتن نیویورک برد

ایتنا - ​​​​​​​انتشار عکس‌های جعلی کتی پری و ریانا، دو ستاره موسیقی پاپ در شب‌نشینی مد موزه متروپولیتن نیویورک خبرساز شده است. 
انتشار عکس‌های جعلی کتی پری و ریانا، دو ستاره موسیقی پاپ در شب‌نشینی مد موزه متروپولیتن نیویورک خبرساز شده است. 

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، کتی پری، با بازنشر عکس‌ها در حساب اینستاگرام خود نوشت: «من کار می‌کردم و به برنامه نرفتم.» این ستاره موسیقی پاپ آمریکا می‌گوید حتی مادرش هم با دیدن تصاویر جعلی به اشتباه فکر کرده که دخترش در برنامه حضور داشته است. 

این عکس‌های جعلی که اتفاقا با توجه به موضوع و درونمایه برنامه دوشنبه شب، یعنی داستان «باغ زمان» جی‌جی بالارد، منطبق بودند، ابتدا در شبکه اجتماعی اکس منتشر شدند. به گزارش رسانه‌های آمریکایی دست‌کم ۱۳ میلیون نفر این تصاویر جعلی را دیده‌اند و طبیعتا بسیاری از آنان از ماجرای ساختگی بودن آن‌ها مطلع نبودند.

شماری از کارشناسان با اشاره به این ماجرا، درباره سوءاستفاده احتمالی از این فناوری در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا هشدار داده اند.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی کتی پری و ریانا را بدون دعوت به موزه متروپولیتن نیویورک برد
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • ببینید | این گل ستاره ایرانی نامزد دریافت جایزه پوشکاش است؛ عجب گلی!
  • «نیویورک تایمز» و «واشینگتن پست» برندگان پولیتزر/ خبرنگاران جان‌باخته در غزه تجلیل شدند
  • برندگان پولیتزر ۲۰۲۴ در بخش روزنامه‌نگاری و کتابمعرفی
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»/ هنوز برای ستاره شدن وقت هست