Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
یک شرکت ژاپنی در نظر دارد برای نخستین بار، برای تشخیص ساده و کم‌هزینه سرطان از آزمایش ادرار استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال‌اکسپرس، یک شرکت ژاپنی قصد دارد نخستین آزمایش جهان را برای تشخیص سرطان از طریق نمونه ادرار انجام دهد که در صورت اثبات، کمک بزرگی برای بررسی این بیماری کشنده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مهنسی و فناوری اطلاعات هیتاچی (Hitachi) در ژاپن، دو سال پیش، این فناوری اساسی را برای تشخیص سرطان سینه و روده از طریق نمونه‌های ادرار، ابداع کرد.

چیهارو اودایارا (Chiharu Odaira)، سخنگوی این شرکت گفت: اکنون شرکت هیتاچی، این روش را با استفاده از 250 نمونه ادرار آغاز کرده است تا مشخص کند که آیا امکان بررسی نمونه‌ها در دمای اتاق وجود دارد یا نه.

اگر این روش عملی شود، آزمایش سرطان برای مردم بسیار ساده‌تر خواهد شد زیرا دیگر نیازی نیست برای انجام آزمایش خون، به سازمان‌های پزشکی بروند.

این روش، در تشخیص سرطان‌های مربوط به کودکان نیز موثر خواهد بود.

به گفته اودایارا، این روش، به‌خصوص برای آزمایش کودکانی که سن کمی دارند و اغلب از سوزن می‌ترسند، مفید است.

این پژوهش که در اوایل سال جاری به چاپ رسید، نشان داد که یک نمونه خونی جدید، برای تشخیص هشت نوع گوناگون از سرطان، پیش از گسترش آنها در بدن، امیدوارکننده بوده است.

روش‌های معمول تشخیص سرطان سینه، در صورت شناسایی خطر، ماموگرافی و بافت‌برداری بعد از آن است.

برای سرطان روده در بیمارانی که در سطح بالایی از خطر قرار دارند، معمولا بررسی از طریق آزمایش مدفوع و کولونوسکوپی انجام می‌شود.

شرکت هیتاچی در بیانیه‌ای گفت: فناوری این شرکت، بر تشخیص مواد زائد داخل نمونه ادرار تمرکز دارد که عملکردشان مانند یک نشانگر زیستی - ماده‌ای طبیعی که می‌تواند یک بیماری خاص را شناسایی کند - است.

هدف این روش، بهبود تشخیص ابتدایی سرطان ، نجات زندگی افراد و کاهش هزینه پزشکی و اجتماعی در کشور است.

اودایارا افزود: این آزمایش که قرار است با همکاری دانشگاه ناگویا (Nagoya University) در ژاپن انجام شود، از ماه جاری آغاز خواهد شد و تا ماه سپتامبر ادامه خواهد یافت. با این که استفاده از این فناوری، به موضوعاتی مانند گرفتن تایید مقامات بستگی دارد، هدف ما این است که تا سال 2020 در دسترس قرار گیرد.

در همین زمینه: راه‌اندازی "مراکز متمرکز" برای تشخیص سریع سرطان در انگلیس

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۱۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است

مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در دیدار با رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام با معرفی دستاورد‌ها و سامانه‌های این پژوهشگاه به‌ویژه سامانه و برنامه موبایلی پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوای کشور، عنوان‌کرد: این نرم‌افزار پارامتر‌های مختلف هواشناسی نظیر دمای کمینه، دمای بیشینه، سمت و سرعت باد، بارش، فشار هوا و ... را به کاربران ارائه می‌کند.

وی گفت: از لحاظ ارائه پیش‌بینی‌های درست، سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا با نمونه‌های خارجی خود قابل رقابت است که می‌تواند به‌عنوان سامانه بومی مورد استفاده قرار بگیرد.

رهنما در ادامه به پروژه‌های انجام شده این پژوهشگاه در سطح ملی و بین‌المللی همچون طراحی و راه‌اندازی سامانه هشدار و پیش‌بینی سیل، سامانه هشدار و پیش‌بینی گردوخاک برای ۲۵ کشور منطقه، سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا برای ایستگاه‌های تقلیل فشار شرکت ملی گاز ایران، سامانه پیش‌بینی و هشدار آتش سوزی برای عرصه‌های طبیعی کشور و پروژه در دست اقدام هواشناسی جاده‌ای هوشمند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اشاره و توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه این نشست «محمدرضا مجیدی» رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: یکی از موضوعات مهم نظام مسائل کشور، موضوع زیست‌محیطی و تغییرات اقلیمی است.

وی با عنوان این موضوع که باید دهه آینده را به نام دهه بسیج زیست‌محیطی نام‌گذاری و ابراز امیدواری کرد در آینده بتوان همکاری‌ها و تعاملات خوبی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور درباره موضوعات تغییر اقلیمی و محیط زیستی داشته باشیم.

وی ادامه‌داد: در موضوع کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین موضوعات جامعه نخبگانی می‌توانیم از ظرفیت‌های کارشناسی و تخصصی این پژوهشگاه به نحو شایسته‌ای بهره‌مند شویم.

رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: مجموعه ما یک مجموعه گفتمان ساز است به همین دلیل می‌توانیم درباره گفتمان‌سازی پژوهشی با محوریت هواشناسی و اقلیم‌شناسی همکاری خوبی با پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور داشته باشیم.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون (فیلم)
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد