Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@03:36:53 GMT

الگو و سطح زیر کشت اراضی زراعی استان بوشهر ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۲۶۶۳۱

الگو و سطح زیر کشت اراضی زراعی استان بوشهر ابلاغ شد

بوشهر - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با کار مشترک جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای، برنامه الگوی کشت و سطح زیر کشت سال زراعی ۹۸-۹۷ در استان بوشهر ابلاغ شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی منوچهری صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به ابلاغ الگوی کشت اراضی زراعی استان بوشهر، رعایت الگوی تعیین شده برای هر شهرستان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برنامه کشت سال زراعی ۹۸-۹۷ در راستای ساماندهی سطح زیر کشت محصولات زراعی در چارچوب یک نظام کشاورزی با مزیت اقتصادی پایدار مبتنی بر سیاست‌های کلان کشور و حفظ منابع پایه ای و محیط زیست ابلاغ شده است.

منوچهری بیان داشت: اجرای برنامه الگوی کشت، کار مشترک بین شرکت سهامی آب منطقه ای و سازمان جهاد کشاورزی است و همه ادارات ذیربط شهرستانی موظف به همکاری بدون قید و شرط در این زمینه می باشند.

وی اظهار داشت: خرید و فروش و هرگونه انتقال آب خارج از پروانه بهره برداری آب ممنوع می باشد و در صورت مشاهده برخورد قانونی برای پلمب چاه به عمل خواهد آمد.

انعقاد تفاهم با کشاورزان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: تفاهم نامه با کشاورزانی منعقد می‌شود که دارای پروانه بهره برداری از آب چاه باشند و مبنای تاریخ تمدید پروانه بهره برداری آب چاه اول فرودین سال ۱۳۹۱ و قبل از آن است که با استعلام و تایید اداره امور آب شهرستان ظرف مدت ۷ روز صورت می گیرد.

وی بیان کرد: سطح زیر کشت هر کشاورز برای انعقاد تفاهم نامه با ارائه پروانه بهره برداری و هیدرومدل ۰.۶ لیتر در ثانیه مشخص و اجاره کنندگان اراضی زراعی به ویژه کشاورزان غیر بومی، ملزم به انعقاد تفاهم نامه کشت می باشند و کشاورزانی که اقدام به انعقاد تفاهم نامه سه جانبه نکنند از ارائه هر گونه خدمات نظیر تسهیلات بانکی، بیمه محصول، سهمیه کود، خرید توافقی محصول در صورت افت قیمت و ... محروم خواهند شد.

منوچهری گفت: رعایت الگوی تعیین شده برای هر شهرستان از ضروریات این ابلاغیه بوده و هرگونه تغییر در آن باید با هماهنگی معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان اصلاح و مجددا ابلاغ شود.

برگزاری جلسات توجیهی

وی خاطرنشان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی هر شهرستان سهم کشت محصولات مختلف را برای هر مرکز جهاد کشاورزی مشخص و ابلاغ می‌کند و رونوشت توزیع سطح را به معاونت بهبود تولیدات گیاهی ارسال می‌کند.

وی افزود: مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها موظفند نسبت به برگزاری جلسات توجیهی با ائمه جمعه، فرمانداران، بخشداران، دهیاران، کشاورزان پیشرو و مددکاران ترویجی اقدام کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: مبحث اصلاح الگوی کشت در همه جلسات، بازدیدها، کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی و ترویجی در سطوح مرکز استان، مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و مراکز جهاد کشاورزی به نحو شایسته مطرح و گزارش سطح قرارداد با کشاورزان به تفکیک محصول به صورت ماهیانه به معاونت بهبود تولیدات گیاهی ارسال شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ۲ شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌‌زاده ظهر امروز در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد