Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛چرا فردی که حامیانش ادعای این را دارند که برای نجات ایران و حل بحران آب از انگلیس آمده بود؛ ظرف کمتر از دوسال به همراه خانواده‌اش از کشور فرار می‌کند؟

 از روز گذشته اخباری مبنی بر خروج کاوه مدنی یکی از معاونان سازمان محیط‌زیست در رسانه‌های منتشرشده است، خبری که کاملاً عجیب و با روال اداری و سیاسی ایران، نامأنوس بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مقام دولتی بدون هیچ اطلاع و زمینه قبلی، از کشور خارج و در خارج از کشور، استعفایش را اعلام کرد.

ماجرای استعفای کاوه مدنی تا امروز صبح در هاله‌ای از ابهام بود که بعد از توییت مدنی، مشخص شد که معاون رئیس سازمان محیط‌زیست به‌واقع به همراه خانواده‌اش از کشور فرار کرده - یا فراری داده شده است - و دیگر به کشور بازنمی‌گردد.

کاوه مدنی در توییتی که روز سه‌شنبه منتشر کرد، ایران را سرزمینی دانسته است که «جاهلان مجازی» در آن علم و دانش و تخصص را پس می‌زنند و با «توهم توطئه» در جستجوی محکومی هستند تا همه مشکلات را به گردن بگیرد.

با کمی تأمل مدنی و توییتری که وی منتشر شد، می‌توانیم موارد زیر بیان کنیم.

۱. مدنی به فرار خود از کشور اذعان کرده است و همین مسئله باعث می‌شود که به دیگر اظهارات مدنی مشکوک شویم و این سؤال به ذهن متبادر شود که مگر مدنی چه کرده است که از ترس برملاشدنش، از کشور گریخته است؟

۲. مدنی اگر مدعی است که هیچ مشکل امنیتی و سیاسی ندارد، چرا فرار خود و خانواده‌اش را بر قرار ترجیح داد؟

۳. مدنی می‌گوید، در ایران پیدا کردن مقصر، جاسوس و دشمن از مشارکت و مسئولیت‌پذیری آسان‌تر است، حال باید از مدنی بپرسیم که وی کدام نقش را در ایران ایفا می‌کرده است؟ دشمن، جاسوس و یا مقصر؟

۴. کاوه مدنی که پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات سال گذشته از انگلیس به کشور بازگشت، از سوی رسانه‌های اصلاح طلب با عناوینی، چون "بزرگترین تئوریسین در حوزه آب" در کشور معرفی شده است (روزنامه کارگزاران - شماره ۳۷ به تاریخ ۲۸ فروردین ۹۷ - صفحه ۳۲). باید از حامیان کاوه مدنی پرسید که او در زمان مسئولیتش کدام اقدام مؤثر را در حوزه آب، بویژه در بخش انتقال بین حوضه‌ای انجام داد و چرا مسؤول شبکه‌سازی و تشکیل کمپین و چالش‌هایی نظیر چالش "بی زباله" شد؟ کدام عقل سلیمی باور می‌کند جایگاه کسی که از او با عناوینی، چون "نخبه محیط زیست" و "بزرگترین تئوریسین حوزه آب" یاد می‌کنند، در حد یک مسوول روابط عمومی تقلیل پیدا کرد و ناگهان این "نخبه" بی بدیل، فرار را بر قرار ترجیح داد؟

۵. مدنی همواره از دغدغه‌اش نسبت به محیط‌زیست ایران سخن می‌گفت؛ چگونه ممکن است که یک نخبه ایرانی و وطن‌دوست که به ادعای خود و حامیانش برای نجات محیط زیست و بحران آب از انگلیس به ایران آمده است، ظرف کمتر از دوسال و پس از کشف شبکه نفوذ در این سازمان، از کشور فرار کند؟

۶. اصلاح‌طلبان و برخی جریانات ضدانقلاب حامی کاوه مدنی، نظام و جریان انقلابی را مقصر فرار کاوه مدنی و در مقایسی وسیع‌تر؛ "نخبگان" می‌دانند؛ ولی هیچ اشاره‌ای به این مسئله نمی‌کنند که نخبگان داخلی همانند کاوه مدنی توسط رسانه‌های زنجیره‌ای حلوا حلوا نمی‌شوند و همانند نظرکرده‌های انگلیسی، شانس ورود به مناصب ارشد دولتی را پیدا نمی‌کنند و حتی گاه برای ثبت و تجاری سازی یک اختراع یا اجرای یک طرح، سال‌ها پشت در می‌مانند - نمونه‌های بسیاری در همین سازمان محیط زیست وجود دارد - آنگاه بخشی از آنان بدلیل بی توجهی مسوولان مجبور به ترک وطن می‌شوند.

۷. اصلاح‌طلبان و حامیان مدنی هیچ‌کدام به این موضوع مهم اشاره که چه مسئله‌ای باعث شده است که کاوه مدنی تصور کند که در آینده به وی می‌گویند جاسوس و دشمن! وی در کدام پروژه‌ها فعال بوده که بیم آن داشته روزی به اتهام جاسوسی مورد بازخواست قرار گیرد؟

مسئله دیگری که حائز اهمیت است پاسخ به این سؤال است که آیا نخبگان وطن‌دوست از ایران فرار می‌کنند یا برای پیشرفت و اعتلای کشور، با همه سختی‌ها مبارزه می‌کنند؟

منبع:مشرق

انتهای پیام/

فرار به جلو با نخبه‌سازی از یک چهره مشکوک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حاشیه های سیاسی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۲۷۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تن‌هاخ:آژاکس؟دوست دارم برگردم اما فصل بعد هم با ‌‌یونایتدم

سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد می‌گوید آمادگی بازگشت به نیمکت تیم سابقش را دارد، اما فصل آینده هم هدایت شیاطین سرخ را برعهده خواهد داشت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یکی از مربیان شاغل در لیگ برتر فوتبال انگلیس که متزلزل‌ترین جایگاه را دارد و مشخص نیست که فصل آینده هم به کارش ادامه خواهد داد یا نه، اریک تن‌هاخ سرمربی هلندی منچستریونایتد است. تیم او از کورس کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا جا مانده است و تنها هدفی که برایش باقی مانده شکست دادن رقیب همشهری، منچسترسیتی در فینال جام حذفی انگلیس است. یونایتد در جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس نیز با تنها یک امتیاز برتری نسبت به نیوکاسل در رده ششم ایستاده است و هیچ بعید نیست که این جایگاه را هم از دست بدهد. طبق گزارش نشریه سان، اگر یونایتد لیگ برتر را در جایگاهی ضعیف‌تر به پایان برساند و در فینال جام حذفی نیز به من‌سیتی ببازد، دوران مربیگری تن‌هاخ در اولدترافورد به پایان خواهد رسید. گمانه‌زنی درباره خروج تن‌هاخ از میان شیاطین سرخ اما از مدت‌ها قبل آغاز و بازگشت به آژاکس هم به‌عنوان یکی از گزینه‌های او مطرح شده است، گزینه‌ای که خودش نسبت به آن بی‌میل نیست.

تن‌هاخ به سایت ViaPlay گفت: تماس با آژاکس؟ خیر. در آینده؟ چرا که نه. آژاکس باشگاه جذابی است و من در آنجا اوقات خوبی را سپری کردم.

سرمربی من‌یونایتد اما انتظار ندارد خروجش از این تیم در آینده‌ای نزدیک رخ دهد. وی افزود: تصور می‌کنم که فصل آینده هم سرمربی منچستریونایتد خواهم بود. با آگاهی کامل با این باشگاه یک قرارداد طولانی‌مدت امضا کرده‌ام و اهل جا زدن هم نیستم.

منچستریونایتد با دو مدیرش قطع همکاری کرد

 

از قرارداد فعلی تن‌هاخ با منچستریونایتد 12 ماه دیگر باقی مانده است، اما با توجه به برنامه‌هایی که جیم رتکلیف سهامدار و مدیر فوتبالی جدید باشگاه برای متحول کردن شیاطین سرخ در سر دارد، مشخص نیست که سرمربی هلندی در اولدترفاورد دوام خواهد آورد یا خیر.

در همین حال نشریه سان نوشته است که گراهام پاتر سرمربی سابق تیم‌های برایتون و چلسی به همراه گرت ساوت‌گیت سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس و توماس توخل سرمربی فعلی بایرن مونیخ گزینه‌های جانشینی تن‌هاخ هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • کاوه: برخی‌ها دوست ندارند کشتی موفق باشد/ بروکس حریف آسانی نیست +فیلم
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • تن‌هاخ:آژاکس؟دوست دارم برگردم اما فصل بعد هم با ‌‌یونایتدم