Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@21:55:12 GMT

۵ اولویت توسعه کسب وکارهای فضاپایه مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۳۳۴۲۴

۵ اولویت توسعه کسب وکارهای فضاپایه مشخص شد

معاون سازمان فضایی ایران ۵ اولویت توسعه کسب و کارهای فضاپایه را در حوزه کشاورزی، خدمات شهری، هواشناسی، محیط زیست و مدیریت بحران عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی صادقی نائینی معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی در سمینار توسعه کسب وکارهای فضاپایه گفت: سازمان فضایی ایران در راستای توسعه کسب و کارهای فضاپایه و براساس نیازمندی های کشور، ۵ حوزه کشاورزی، خدمات شهری، هواشناسی، محیط زیست و مدیریت بحران را به عنوان محورهای دارای اولویت انتخاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در تلاشیم تا با حمایت از توسعه کسب و کارهای موجود و توسعه کسب و کارهای جدید بتوانیم علاوه بر رفع نیازهای اساسی کشور در این حوزه ها، با ایجاد بستر مناسب، ظرفیت نیروی انسانی تحصیل کرده و متخصص کشور را به سمت خلق ایده های نو و ایجاد کسب و کارهای فضاپایه هدایت کنیم.

در این زمینه در راستای بسترسازی برای توسعه کسب و کارهای نوین و شکل دهی زیست بوم کارآفرینی فضاپایه، اعضای کارگروه توسعه کسب و کارهای نوپای سازمان فضایی، در سفری به استان یزد، ضمن بازدید از پارک علم و فناوری یزد و توانمندی ها، زیرساخت ها و شرکت های فعال در این پارک، جلسه ای با حضور نمایندگان کسب و کارها، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه و شتاب دهنده های استان برگزار کردند.

در این زمینه جلسه‌ای نیز در استانداری استان یزد و با حضور دکتر زینی‌وند، معاون اقصادی استانداری یزد، اکرم فداکار، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد، اعضای کارگروه پژوهش، آموزش، نوآوری و فناوری این استان، مدیران کل دستگاه های اجرایی استانی و اعضای کارگروه توسعه کسب و کارهای نوپای سازمان فضایی ایران برگزار شد که به معرفی توانمندی ها و ظرفیت های موجود در سازمان فضایی ایران، سیاست ها و برنامه های این سازمان در توسعه کسب و کارهای فضاپایه پرداخته شد.

دکتر زینی وند، معاون اقتصادی استانداری یزد با اشاره به وجود ظرفیت ها و زیرساخت های مناسب در استان یزد افزود: امروز استان یزد در حوزه های محیط زیست، کشاورزی و تغییرات اقلیمی و... نیاز به کار دانشی و تخصصی دارد و از شکل گیری کسب و کارهای نوین در این حوزه ها استقبال می کند. این آمادگی وجود دارد تا با تشکیل کارگروه های تخصصی و بررسی های کارشناسی، نحوه شکل گیری و حمایت از کسب و کارهای نوین در جهت کمک به رفع نیازهای استان تدوین و به مرحله اجرا درآید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۳۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد