Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر > محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
رئیس اداره بهداشت اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی از کاهش سه هزار زنبور عسل در استان خبر داد.

به گزارش مهر، قاسم عجم گفت: در حال حاضر ۳۴۲ زنبورستان با جمعیت ۱۷ هزار و ۵۴۵ کندو در خراسان جنوبی وجود دارد.

وی با بیان این که طی سال ۹۵ بیش از به ۲۰ هزار زنبور در خراسان جنوبی وجود داشت، اظهار کرد: این تعداد تاکنون قریب به سه هزار تا کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عجم خشکسالی را یکی از عوامل کاهش زنبور عسل در استان دانست و گفت: آفت‌کش‌هایی که از سوی کشاورزان برای مزرعه‌ها استفاده می‌شود، از دیگر عوامل کاهش زنبور عسل در استان است.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، آبزیان، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: زنبورداران باید در فصل بهار مراقب سم‌پاشی‌های کشاورزان باشند تا با کاهش تعداد زنبورها مواجه نباشیم.

وی با بیان این که این آفت‌کش‌ها باعث ضعیف شدن کندوها می‌شود، گفت: این امر زنبورهای کارگر را ضعیف کرده و به دنبال آن به بیماری‌ها حساس می‌شوند.

عجم بیان کرد: بیماری‌هایی مانند واروآ و نوزما به صورت کنترل شده در کندوها وجود دارد و تا زمانی که کندوها و زنبورها نیز قوی باشند این بیماری‌ها عوارضی ندارند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، آبزیان، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی از اجرای طرح پایش زنبور عسل در استان خبر داد و گفت: این طرح در دو مرحله بهاره و پاییزه اجرایی می‌شود.

وی با بیان این که فاز بهاره از این طرح آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: در راستای اجرای این طرح، ۳۴ واحد از زنبورستان انتخاب شده و برای چهار بیماری واروآ، نوزما، لوک و آکارین نمونه‌گیری می‌شوند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، آبزیان، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: از هر زنبورستان، ۱۰۰ زنبور نمونه‌گیری خواهند شد.

عجم با بیان این که این بیماری‌ها برای زنبور عسل آسیبی بسیار جدی بوده اما خطری برای انسان ندارند، اظهار کرد: هر کدام از این بیماری‌ها به تنهایی می‌تواند یک کندو را فلج کند.

وی با بیان این که این طرح طی سال گذشته در ۴۱ واحد اجرایی شد، افزود: از این تعداد سه واحد دچار بیماری واروآ شدید بودند که درمان شدند.

در همین زمینه: عکس روز: زنبوری درون گل زعفران تایید آسیب آفت‌کش‌ها بر زنبورها زنگ خطر کاهش جمعیت گونه‌ای از زنبورها بر اثر آفت‌کش‌ استفاده از سم زنبور برای حمل دارو به مغز انسان عوامل ویروسی کاهش جمعیت زنبور عسل در کلونی‌ها شناسایی شد انقراض گونه‌ای زنبور در آمریکا

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • سومین دور مسابقات کشتی با چوخه در شیروان برگزار شد
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد