Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@23:28:40 GMT

امروز آخرین مهلت طرح ریجستری

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۴۰۸۳۳

حمیدرضا دهقانی نیا مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سخنگوی طرح رجیستری عصر امروز ( ۲۹ فروردین ماه) در نشستی با اصحاب رسانه اظهار کرد: تمام نشان های تجاری موجود در بازار ،مشمول طرح رجیستری شده و دارندگان دستگاه هایی همانند سامسونگ که نام شرکت سازنده آن پیش از این برای تکمیل فرآیند های مربوط به این طرح اعلام نشده بود، باید تا قبل از فرارسیدن اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:در غیر این صورت بعد از انقضای این تاریخ به مدت یک ماه به عنوان گوشی همراه مسافر تلقی شده و بعد از اتمام مهلت یعنی تا پایان اردیبهشت ماه از ارائه خدمات شبکه به این گوشی‌ها خودداری می‌شود.

دهقانی نیا ادامه داد: شهروندان باید با تبلت و یا تلفن های همراه خود ( با هر نشان تجاری) تماسی را حاصل کنند و پس از ثبت اصالت تلفن همراه از امتداد خدمات گیری آن در آینده اطمینان پیدا کنند.

وی تشریح کرد: دستگاه های تبلت و تلفن همراهی که دارای ۲ خشاب سیم کارت است باید به طور همزمان با سیم کارت هایی که به نام صاحب دستگاه ثبت شده است، تماس تلفنی برقرار شود. اگر صاحب دستگاه تنها یک سیم کارت را به نام خود دارد اما تلفن همراه وی دارای ۲ خشاب است باید سیم کارت به نوبت در خشاب ها جایگذاری شده  و اقدام به تماس تلفنی کند.

این مقام مسئول اضافه کرد: افراد باید تا پایان روز جمعه ( ۳۰ فروردین) فرآیند مربوط به طرح رجیستری را به پایان برسانند و پس از اتمام این زمان مهلتی برای تمدید اعلام نخواهد شد.

دهقانی نیا بیان کرد: شهروندانی که نسبت به اجرای طرح رجیستری سوال و ابهامی دارند با مراجعه به آدرس Hamta.ntsw.ir و یا سامانه همتا در برنامه های پیام رسان داخلی همانند سروش، ایتا، آی گپ و... می توانند پاسخ خود را دریافت کنند.

وی ادامه داد: افراد می توانند کد IMEI که بر روی کارت گارانتی و یا جعبه تلفن همراه حک شده است را به شماره #۷۷۷۷* ارسال کنند تا پیامک مبنی بر فعال سازی دستگاه به دست آنها برسد.

سخنگوی طرح رجیستری افزود: اگر شهروندی از کد IMEI دستگاه خود اطلاعی نداشته باشد، در مرحله نخست می تواند #۰۶#* را شماره گیری کند و پس از آگاهی از آن در مرحله دوم نسبت به ثبت اصالت دستگاه خود اقدام کند.

دهقانی نیا مطرح کرد: پیامکی که پس از ارسال کد IMEI به صاحب تلفن همراه ارسال می‌شود با سرشماره 7777 مطابقت دارد.

وی هشدار داد: خریداران دستگاه تبلت و یا تلفن همراه پس از فعال سازی اصالت دستگاه و فرآیند های مربوط به طرح رجیستری باید کد ۶ رقمی IMEI خود را بر روی فاکتور خرید بنویسند.

سخنگوی طرح رجیستری گفت: برخی از فروشنده نما ها، به بهانه امتیاز خرید ، نسبت به اقدامات مربوط به ثبت طرح رجیستری پیش دستی می کنند و پیامک مربوط به قاچاق را از لیست پیامک خریدار پاک می کنند و فرد خریدار پس از گذشت یک ماه از فعالیت دستگاه متوجه می شود که پس از آن هم دیگر راه برگشتی  وجود ندارد.

دهقانی نیا تصریح کرد: چندی پیش عده ای از بازرگانان پیش از اینکه محموله ای از تلفن همراه اپل وارد کشور شود، باطری آن را با یک باطری جعلی تعویض کردند که این محموله در سامانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به عنوان کالای قاچاق شناسایی شد و تمامی آنها از دریافت خدمات محروم شدند.

مدیرکل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: برخی از متخلفان پیش از اجرای این طرح برای ترخیص محموله های خود در سامانه گمرکی کالایی را ثبت می کردند که با اصل محموله مطابقت نداشت. به طور مثال فرد متخلف در سامانه گمرکی محموله خود را آیفون ۵ ثبت می کرد اما در زمان ترخیص آیفون ۸ دیده می شد، ازاینرو در زمان ترخیص اگر دستگاه با ثبت اصلی خود مطابقت نداشته باشد به عنوان قاچاق شناسایی شده و از سرویس دهی محروم می ماند.

دهقانی نیا اضافه کرد: زمانی دستگاه های تبلت و یا تلفن همراه از سرویس دهی بهره مند می شوند که پیش از ورود به کشور حق ورودی گمرک آن پرداخت شده باشد و در غیر این صورت دستگاه به عنوان کالای قاچاق، آن را شناسایی می کند.

حق مهمانی ۳ ماهه دستگاه های مناطق آزاد

وی درمورد مزیت مناطق آزاد در معافیت طرح رجیستری، ابراز کرد: دستگاه های مناطق آزاد تنها در همان منطقه امکان استفاده را دارند و پیامکی که برای اصالت این تلفن همراه ارسال می شود این نکته را گوش زد می کند؛ اگر دستگاهی که ویژه مناطق آزاد است بیش از سه ماه در به سرزمین اصلی ورود کند، از دریافت خدمات محروم می شود.

سخنگوی طرح رجیستری با اشاره به دستگاه هایی که به شکل مسافرتی وارد کشور می شود، تصریح کرد: به مسافرانی که برای استفاده شخصی خود تلفن همراهی را وارد کشور می کنند، یک ماه فرصت داده می شود تا اطلاعات دستگاه خود را به شیوه الکترونیکی در سایت گمرک ثبت کنند.

این مقام مسئول با اشاره به تکلیف گوشی های دست دوم در طرح رجیستری، تصریح کرد: اگر افرادی دستگاه دست دومی را خریداری می کنند باید با شماره گیری #۷۷۷* نسبت به انتقال مالکیت طرح رجیستری اقدام کنند تا در آینده با مشکل مواجه نشوند.

دهقانی نیا گفت: چندی پیش سه هزار دستگاه تبلت و تلفن همراه به علت کوتاهی در ثبت طرح رجیستری آنها منهدم شد، بنابراین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به تجار خارجی پیشنهاد می کند که از رویه های ابلاغی جهت واردات استفاده کنند، چرا که در غیر این صورت سرانجامی بجز انهدام آنها انتظار نمی رود.

مدیرکل اداره فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبرداد: حدود ۱۰۸ هزار و ۵۸۸ گوشی آیفون از زمان آغاز طرح رجیستری تا کنون مسدود شده‌اند.

دهقانی نیا با بیان اینکه بیش از ۲۱۰ هزار و ۷۶۷ دستگاه تلفن همراه در لیست سیاه  قرار گرفته است، ادامه داد: تاکنون ۱۰ هزار و ۴۵۰ دستگاه تلفن همراه موتورولا، ۲۳۵ تلفن همراه گوگل، ۹۲۳ تلفن همراه بلک بری، ۲۰ هزار و ۷۵۴ تلفن همراه ال‌جی، ۷۹ تلفن همراه مدل اس ۹ و اس ۹ پلاس سامسونگ، ۴۳ هزار و ۹۴۴ تلفن همراه نوکیا و ۲۵ هزار و ۷۴۵ تلفن همراه هواوی مسدود شده‌اند و دیگر امکان سرویس دهی و بازگردانی آنها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تکمیل فرآیند طرح رجیستری ملزم به ثبت اطلاعات شخصی همانند کد ملی دارنده دستگاه تلفن همراه است، اضافه کرد: اتباع خارجی برای بهره مندی از خدمات تلفن همراه خود باید به طور حضوری به گمرک ایران مراجعه کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

این مقام مسئول افزود: حدود ۹۹ درصد بازار تلفن همراه کشور در دست ۱۰ نشان تجاری مطرح است که سازوکار مناسبی برای اقدامات رجیستری آن در نظر گرفته شده است اما یک درصد باقی مانده از بازار کشور در دست هزار و ۳۰۰ شرکت با نشان تجاری متفرقه و کم یاب است.

سخنگوی طرح رجیستری ادامه داد: افرادی که تلفن همراه آنها در دسته این هزار و ۳۰۰ شرکت یاد شده قرار می گیرد باید برای ثبت اطلاعات طرح رجیستری آن به طور حضوری به گمرک مرکزی ایران مراجعه کنند.

دهقانی نیا با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اقدامی انجام دهید تا اجناس قاچاق صرفه اقتصادی نداشته باشد، تصریح کرد: هدف از اجرای طرح رجیستری مبارزه با قاچاق است و با اجرای این طرح تلاش قاچاقچیان بدون صرفه اقتصادی می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث افزایش واردات رسمی تلفن‌های همراه اشاره کرد و گفت: در سال ۱۳۹۶ دولت دو هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال عایدی از واردات موبایل داشته است در حالیکه این رقم در سال ۹۵ تنها ۹۰۰ میلیارد ریال بوده است. امسال نیز تا تاریخ ۲۶ فروردین ماه این رقم به ۲۷۰۰ میلیارد ریال رسیده است و ارزش ریالی واردات صورت گرفته در این بخش ۱۵ هزار میلیارد ارزیابی می‌شود.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: فناوری اطلاعات مبارزه با قاچاق اصحاب رسانه سامسونگ تلفن های همراه تلفن همراه تلفن سیم کارت پیامک مبارزه با قاچاق کالا ارز فناوری قاچاق کالا و ارز گمرک مناطق آزاد واردات نوکیا ایران مقام معظم رهبری دولت موبایل تلفن همراه قاچاق ریجستری مویابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت

بررسی بازار موبایل نشان می دهد برخی از اقلام موبایل های دکمه ای موجود در بازار، نسبت به قیمت تمام شده با احتساب سود واردکننده و عوارض گمرکی، اختلاف قیمت قابل توجهی دارند. - اخبار اقتصادی -

مهدی عبقری، دبیر سابق انجمن موبایل در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ضمن اشاره به اهمیت تولید با کیفیت تلفن های همراه در داخل کشور گفت: در سال گذشته انجمن تولیدکنندگان تلفن همراه عنوان کرد که ظرفیت تامین 3 میلیون گوشی تلفن همراه را دارد و این تقاضا را مطرح کرد که واردات این دسته از تلفن های همراه ملغی شود.

عبقری ادامه داد: در نهایت نظر وزارت صمت بر این شد که برای حمایت از تولید داخل واردات به طور کامل ممنوع نشود اما محدودیت هایی ایجاد شود. البته با توجه به صحبت های اخیر وزیر صمت منتظر نظر نهایی این وزارت خانه و همچنین قوه قضاییه در خصوص اصالت گوشی های تولید شده در کشور با برند خارجی هستیم.

وی افزود: نکته ای که وجود دارد این است که برخی از شرکت هایی که در لیست رسمی خودشان یک گوشی از برند نوکیا را به قیمت 950 هزار تومان قیمت گذاشتند (که در بازار قیمت این گوشی به 1 میلیون و 300 هزار تومان هم می رسد) قیمت بسیار پایین تری باید عرضه کنند.

عبقری گفت: لازم به ذکر است، قیمت مدل اصلی این مدل تلفن همراه در بازار امارات 45 درهم است و مدل های کپی آن حدود 15 درهم قیمت دارد. بنابراین با نرخ درهم 11 هزار 200 تومانی در مرکز مبادله، احتساب عوارض گمرکی، و 18 درصد سود واردکننده این محصول، نهایت قیمت آن باید حدود 600 هزار تومان باشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون در فاکتورهای رسمی این گوشی 950 هزار تومان و در بازار حدود 1 میلیون و 200 تا 300 هزار تومان به دست مشتری می رسد. البته این فروض برای زمانی است که از اصالت کالا اطمینان داشته باشیم چرا که همانطور که اشاره شد های کپی این محصول در بازار امارات 15 درهم است.

عبقری گفت: نکته ی دیگری که وجود دارد این است که قیمت این کالا در سامانه ارزش گذاری گمرک 60 درهم است در حالی که هم اکنون در بازار دوبی نهایت قیمت این محصول 45 درهم است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج