Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-دبیر مجمع نمایندگان تهران با بیان این‌که انتقادها نسبت به انفعال این مجمع و شورای ۵۱ نفره امید در جریان استعفای شهردار پایتخت را قبول ندارد، مقصر اصلی در این ماجرا را شخص نجفی دانست که پیش از استعفا با هیچکس مشورت نکرد و با تاکید بر این‌که شهرداری نباید تبدیل به سکوی ریاست‌جمهوری شود، گفت: مخالف خروج عارف از مجلس و رفتن به شهرداری هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن علیجانی زمانی با اشاره به انتقادها نسبت به انفعال مجمع نمایندگان تهران در بحث استعفای شهردار پایتخت اظهار داشت: ما این انتقادها را نمی‌پذیریم و معتقدیم اتفاقاً مجمع نمایندگان تهران به‌خوبی در این حوزه ورود کرد.

انتقادها به شورای ۵۱ نفره امید وارد نیست

وی افزود: انتقادها وارد نیستند و شورای ۵۱ نفره امید نه‌تنها عملکرد بدی نداشت، بلکه اتفاقاً اقدامات موثری هم در مدیریت شهری داشته است. ازجمله اقدامات موثر مجمع نمایندگان تهران در راستای همکاری با شورای شهر و مجموعه شهرداری تهران، ابتکار تشکیل شورای ۵۱ نفره امید بود. همچنین ما شورای راهبردی این مجمع ۵۱ نفره را با حضور ۳ عضو مجمع نمایندگان، ۳ عضو شورای شهر و همچنین شخص شهردار و استاندار تهران را تشکیل دادیم.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این شورای راهبردی مسائل و مشکلات پایتخت را پیگیری می‌کردیم و علاوه بر آن نسبت به حل مشکلات و معضلات ملی و کشوری نیز اقداماتی انجام دادیم که ازجمله بسته پیشنهادی برای حل مشکلاتی همچون آسیب‌های اجتماعی، بافت‌های فرسوده، هوای آلوده و مشکلات ترافیکی و حمل و نقل را تهیه کردیم.

بودجه ۲۰ هزار میلیارد تومانی به پایتخت نتیجه فعالیت شورای امید بود

دبیر مجمع نمایندگان تهران با اشاره به خروجی و نتیجه کار شورای ۵۱ نفره امید و شورای راهبردی تاکید کرد: نتیجه جلسات متعدد شورای امید و شورای راهبردی این شد که حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان در جریان بودجه سال جاری برای شورای شهر و شهرداری تهران اختصاص داد.

نجفی نه‌تنها مشکلاتش را با شورای شهر درمیان نگذاشت، بلکه برای استعفا هم مشورت نکرد

علیجانی زمانی در واکنش به انتقادها نسبت به انفعال نمایندگان تهران درمورد استعفای نجفی نیز گفت: در بحث استعفا معتقدیم این شخص شهردار تهران بود که باید مشکلات خود را در شورای امید یا شورای راهبردی مطرح می‌کرد اما آقای نجفی نه‌تنها مشکلات خود را با مجمع نمایندگان درمیان نگذاشت، بلکه حتی برای استعفا با اعضای شورای شهر تهران هم مشورت نکرد.

وی در پاسخ به علت این رفتار ازسوی شهردار مستعفی تهران گفت: این تشخیص آقای نجفی بود؛ اگر پیش از استعفا با شورای شهر مشورت می‌کرد و علت اصلی را با اعضای شورای شهر درمیان می‌گذاشت، قطعاً اعضای شورا می‌توانستند موثرتر باشند. وقتی نجفی بدون مشورت با شورای شهر استعفا داد، دیگر نمی‌توانست به خواست شورای شهر استعفای خود را پس بگیرد و بماند.

نجفی می‌توانست با مجمع نمایندگان تهران، شورای شهر و عارف مشورت کند اما نکرد

دبیر مجمع نمایندگان تهران همچنین تاکید کرد: آقای نجفی همچنین می‌توانست با اعضا و رییس مجمع نمایندگان تهران نیز مشورت کند. نجفی می‌توانست با عارف مشورت کند اما چنین نکرد و علتش را باید از خود او بپرسید.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا علت اصلی عدم حمایت از نجفی، نحوه رفتار خود او بوده است، گفت: معتقدم مقصر خود نجفی بود؛ آقای نجفی باید شورای شهر و مجمع نمایندگان را به کمک می‌گرفت اما چنین نکرد.

شورای شهر، شهردار انتخاب کنند، نه رییس‌جمهور!

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در ادامه خطاب به اعضای شورای شهر پایتخت گفت: درخواست ما این است که دوستان در شورای شهر، شهردار انتخاب کنند، نه رییس‌جمهور!

وی در توضیح این گفته خاطرنشان کرد: منظورم این است که اگر در شهرداری تهران که ظرفیتی مناسب برای خدمت به مردم است، گزینه‌هایی را مطرح کنیم که امکان ریاست‌جمهوری در آینده دارند، ممکن است از ظرفیت‌ها و امکانات را در معرض دید هزینه کند و از پرداختن به امور اساسی که موردنیاز مردم است، کم‌کاری کند. به‌عنوان مثال رسیدگی به بافت‌های فرسوده در ابتدا چندان مورد توجه مردم قرار نمی‌گیرد اما درخت‌کاری و اتوبان‌سازی در معرض دید مردم است و پرداختن به این امور معمولاً ازسوی شهردارهایی انجام می‌شود که به‌دنبال ریاست‌جمهوری در آینده هستند. بنابر این شورای شهر باید شهردار انتخاب کند؛ نه رییس‌جمهوری!

مخالف خروج عارف از مجلس و رفتن به شهرداری هستم

این عضو فراکسیون امید مجلس در واکنش به برخی گمانه‌زنی‌ها درمورد احتمال شهرداری رییس فراکسیون امید تصریح کرد: شخصاً مخالفم که آقای دکتر عارف از مجلس خارج شده و به شهرداری تهران برود؛ چرا که مجلس در راس امور است و بالای سر رییس‌جمهوری، شهرداری و وزرای دولت است.

وی افزود: کسی که در مجلس حضور دارند، عملاً قادر بر مدیریت و نظارت بر عملکرد شوراهای شهر و شهرداری‌ها نیز است و این درحالی است که معتقدم شهرداری که بدون مجلس و شورای شهر حرکت کند، ضربه خواهد خورد.

دبیر مجمع نمایندگان تهران افزود: از آن‌جا که عارف به‌عنوان رییس شورای ۵۱ نفره امید، فراکسیون امید، مجمع نمایندگان تهران و شورایعالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان قادر به مدیریت و خط‌دهی به شهرداری و دیگر امور است، نباید راساً در شهرداری تهران حاضر شود. در عین حال این مخالفت شامل آن تز قبلی مبنی بر لزوم انتخاب شهرداری که سودای ریاست‌جمهوری نداشته باشد نیز می‌شود.

لازم نیست کسی که می‌خواهد رییس‌جمهور شود ابتدا شهردار باشد

او در عین حال خاطرنشان کرد: کسی که می‌خواهد رییس‌جمهور شود نیز لازم نیست که ابتدا شهردار شود؛‌ مگر آن‌که جمیع عقلای جریان اصلاحات به این نتیجه برسند که مثلاً عارف باید برای خدمت در شهرداری اقدام کند که طبیعتاً در این صورت اوضاع متفاوت خواهد بود.

این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که این احتمال تا چه میزان ممکن خواهد  بود، گفت: شخصاً به‌عنوان یک نماینده مخالف شهردار شدن عارف هستم و وقتی هم که از عقلای جریان اصلاحات صحبت می‌کنم، منظورم لزوماً بزرگان این جریان است؛ بنده عضوی کوچک در جریان اصلاحات هستم.

اگر بزرگان اصلاحات به این نتیجه برسند که عارف به شهرداری برود، بعید است نپذیرد

دبیر مجمع نمایندگان تهران در پاسخ به این پرسش که آیا نظر شورای ۵۱ نفره امید می‌تواند در تصمیم‌گیری عارف موثر باشد، گفت: البته این شورا به‌لحاظ جایگاه حقوقی حائز اهمیت است و طبیعتاً اگر همه شورای ۵۱ نفره چنین درخواستی را از عارف داشته باشند و همزمان بزرگان جریان اصلاحات نیز به این نتیجه برسند که حضور عارف در شهرداری مناسب است، بعید می‌دانم آقای عارف نپذیرد اما همان‌طور که گفتم شخصاً موافق این تصمیم نیستم.

علیجانی زمانی تصریح کرد: به‌طور مشخص هم با حضور عارف در شهرداری تهران و مهم‌تر از آن، با این‌که شهرداری پایتخت تبدیل به سکوی ریاست‌جمهوری شود، مخالف هستم.

ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • پس لرزه قرارداد پنهانی و ۲ میلیارد یورویی زاکانی با چین /علیرضا بیگی: هیچ ترسی وجود ندارد و هرکسی هرجا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • سواستفاده از کارگران در قراردادهای کاری موقت