Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@11:00:29 GMT

کدام چای برای کاهش وزن مفید است؟

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۵۱۹۳۲

یک فنجان چای دم کرده برای گلو درد، گرم شدن در شب‌های سرد زمستانی و البته کاهش وزن و چربی سوزی مفید است. ناطقان: در این مطلب پنج چای مناسب برای کاهش وزن معرفی شده است؛ هر یک از این پنج چای خواص جادویی و منحصر به فرد خود را دارند، اما همه آنها با کاهش ترشح هورمون‌های مربوط به گرسنگی به سوختن کالری و چربی ذخیره شده در سلول‌های چربی بدن شما کمک می‌کنند؛ این چای‌ها در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، رفع گلودرد و دیابت نیز تاثیر دارند، روزانه سه تا چهار فنجان از این چای‌ها را مصرف کنید تا شاهد تاثیرات شگرف آنها باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


1-چای سبزقبل از شروع ورزش با نوشیدن یک فنجان چای سبز، فرآیند از بین رفتن چربی‌ها را سرعت ببخشید، اخیرا در همین زمینه یک مطالعه 12هفته‌ای انجام شده است؛ طبق نتایج به دست آمده از این مطالعه، افرادی که در کنار ورزش 25 دقیقه‌ای روزانه خود، چهار تا پنج فنجان چای سبز مصرف می‌کنند، به طور متوسط حدود یک کیلوگرم بیش از دیگران وزن از دست می‌دهند، چای سبز حاوی ترکیبی به اسم کاتچین است، این ماده ضمن آزاد کردن چربی از سلول‌های چربی، عملکرد کبد را در تبدیل چربی به انرژی بهبود می‌بخشد.
2-چای اولانگاولانگ در زبان چینی به معنای اژدهای سیاه است، این چای، گیاهی به رنگ روشن است؛ این چای نیز مانند چای سبز حاوی ماده کاتچین است، چای اولانگ با افزایش متابولیسم روند کاهش وزن را سرعت می‌بخشد. مطالعه انجام شده در مجله چینی "ژورنال انتگریتیو مدیسن" نشان داده  افرادی که به طور منظم چای اولانگ مصرف می‌کردند، توانستند در 6 هفته، 6 پوند (معادل 2.7کیلوگرم) وزن کم کنند.


3-چای نعناعیک فنجان چای نعناع بنوشید و لاغر شوید، برخی مواد معطر می‌توانند گرسنگی را تحریک کنند، برخی دیگر نیز در سرکوب گرسنگی بسیار مفید عمل می‌کنند. طبق نتایج یکی از مطالعات منتشر شده در مجله پزشکی اعصاب و ارتوپدی، افراد توانستند با بو کردن رایحه نعناع در هر دو ساعت یک بار، در یک ماه حداقل پنج پوند (2.3 کیلوگرم) وزن کم کنند؛ همچنین کافئین موجود در چای نعناع 25درصد کافئین موجود در یک فنجان قهوه است،  به همین دلیل چای نعناع با داشتن میزان کم کافئین برای حل مشکل بی‌خوابی مفید است، شما می‌توانید با اضافه کردن چند قطره نعناع به بالشت خود یا سوزاندن شمع‌های نعناعی و بو کردن رایحه این گیاه به لاغر شدن خود کمک کنید.
4-چای سفیدفرآیند خشک شدن چای سفید به صورت طبیعی و اغلب در زیر نور آفتاب انجام می‌شود، همین موضوع سبب شده است تا چای سفید در مقایسه با سایر چای‌ها، منبع غنی آنتی اکسیدان‌ها باشد، پلی فنول موجود در چای سفید سه برابر چای سبز است، طبق نتایج منتشر شده در مجله تغذیه و متابولیسم چای سفید به طور هم زمان ضمن افزایش سرعت سوختن چربی، تشکیل سلول‌های چربی را متوقف می‌کند.
5-چای رویبوسچای رویبوس از گیاهی با  برگ‌های قرمز درست می‌شود، این گیاه بیشتر در منطقه سدربرگ واقع در آفریقای جنوبی و در نزدیکی کیپ تاون رشد می‌کند، رویبوس حاوس آنتی اکسیدان منحصر به فرد و قدرتمند آسپالاتین است، این ماده رویبوس را تبدیل به یکی از بهترین چای‌های لاغری کرده است، طبق تحقیقات وجود این ماده در رویبوس ترشح هورمون‌های استرس را کاهش می‌دهد؛ هورمون استرس خود محرک گرسنگی است و به ذخیره چربی اضافه کمک می‌کند، این هورمون همچنین در فشار خون بالا، سندروم متابولیک، بیماری‌های قلبی عروقی، مقاومت در برابر انسولین و دیابت نوع 2 نیز تاثیر دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: کاهش وزن ، چربی سوزی ، چای

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کاهش وزن چربی سوزی چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۱۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰

به گزارش خبرآنلاین، بارندگی‌های اخیر این پرسش را پر رنگ کرده است که از نظر بارش در چه وضعی هستیم؟ آیا خشکسالی تمام شده است؟

مهدی زارع، کارشناس محیط‌ زیست، در این‌باره می‌گوید: خشکسالی هواشناسی یک نیروی محرکه طبیعی اصلی بیابان‌زایی است و به دلیل دوره‌های طولانی مدت کم بارش رخ می‌دهد. کمبود آب و همچنین استفاده بی رویه از منابع آبی، عمدتاً برای کشاورزی، تعادل آبی منفی و تغییر در پوشش گیاهی ایجاد می‌کند و بیابان‌زایی را تسریع می‌کند.

او با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات سیاسی مختلف در گذشته، بیابان‌زایی همچنان یک معضل جدی زیست‌محیطی در بسیاری از مناطق ایران است، ادامه می‌دهد: شاخص‌های خشکسالی و خشکی حاصل از داده‌های بلندمدت دما و بارندگی وقوع خشکسالی طولانی‌مدت در مناطق مختلف اقلیمی ایران را نشان می‌دهد. خشکسالی‌های شدید و فوق‌العاده شدید هواشناسی در دهه‌های اخیر با رشد سریع جمعیت، شور شدن خاک و مدیریت ضعیف منابع آب نیز به عنوان محرک‌های اصلی انسانی در نظر گرفته می‌شوند.

این استاد پژوهشکده زلزله‌شناسی توضیح می‌دهد: درصد جمعیت روستایی در ایران رو به کاهش است و مناطق شهری به سرعت در حال رشد هستند. از دهه پنجاه شمسی، میزان استفاده از آب‌های زیرزمینی در ایران حدود ۴ برابر شده و میانگین کاهش سالانه سطح آب زیرزمینی حدود ۵۰ سانتی‌متر بوده است. بیابان‌زایی را نمی‌توان به طور کامل متوقف یا مدیریت کرد، اما می‌توان با اتخاذ برخی راهبردهای مدیریت پایدار زمین آن را کاهش داد.

زارع با اشاره به اینکه رویدادهای طبیعی شدید مانند خشکسالی و سیلاب می‌تواند با تغییرات اقلیمی مرتبط باشد، می‌گوید: بررسی شاخص خشکسالی نشان داده است که روندی منفی به ویژه در فلات مرکزی با اقلیم خشک و نیمه خشک برقرار است. این روند منفی منجر به افزایش خشکی در آینده و بدتر شدن وضعیت خشکسالی شدید فعلی در مناطق خشک و نیمه خشک خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که کدام نواحی ایران در معرض بیابان‌زایی هستند، ادامه می‌دهد: مردم فلات مرکزی ایران نسبت به سایر نقاط کشور در معرض خطر خشکسالی شدید و بیابان‌زایی هستند. افزایش مدت و شدت خشکسالی منجر به افزایش مهاجرت خواهد شد.

زارع معتقد است: مشارکت سازمان‌های مردم نهاد محلی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت آب برای دستیابی به مدیریت پایدار حوزه آبخیز، مطالعه بهترین روش‌های تأمین و ذخیره‌سازی آب و سامانه‌های آبیاری اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری مصرف آب، انتخاب مدیران مناسب و چارچوب‌های مدیریتی مناسب در طرح‌های توسعه روستایی برای ایجاد بستر مناسب برای تسریع در روند مبارزه با بیابان‌زایی و توسعه برنامه‌های چند رشته‌ای برای ترکیب یافته‌های علمی مدرن با دانش بومی از روش‌هایی است که می‌توان در مدیریت خشکسالی به کار بست.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اظهار می‌کند: در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بارندگی ایران به طور متوسط حدود ۱۱ درصد، آب‌های سطحی حدود ۴۴ درصد و آب‌های تجدیدپذیر حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. در دهه‌های اخیر میانگین دمای شهرهای اصلی ایران حدود ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. پیش‌بینی‌ها تا ۱۴۱۵ بین ۰.۷ (در سناریوی متوسط) تا ۱ (در بدترین حالت) درجه افزایش دما را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه در ایران کاهش حدود ۱۵ درصدی بارش و از سوی دیگر افزایش تا حدود ۴.۵ درجه سانتی گراد در میانگین دمای ایران در هفت دهه آینده پیش‌بینی شده و اگر اقدامات فوری برای حل این مشکلات انجام نشود، وضعیت می‌تواند به زودی فاجعه‌بارتر شود، می‌گوید: آب تنها منبع طبیعی است که جایگزینی ندارد و نیاز به آن طاقت فرسا، ثابت و فوری است. رقابت برای دستیابی به منابع کمیاب آب، حداقل به صورت ناخودآگاه، می‌تواند افراد را به رفتارهای خودخواهانه، غیرهمکاری و حتی تهاجمی و خشونت‌آمیز سوق دهد. علاوه بر این، کمبود بارش ممکن است درآمد مردم را کاهش دهد، مثلاً در بخش کشاورزی، و بنابراین، اضطراب و استرس مرتبط می‌تواند مردم را به سمت خشونت سوق دهد.

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899097

دیگر خبرها

  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • شیوه‌ای مناسب برای کاهش وزن
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • کدام مناطق پایتخت در جدول تصادفات صدرنشین هستند؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • این اسید لاغرتان می‌کند