Web Analytics Made Easy - Statcounter

واگذاری ۴۰ فقره وام اشتغال روستایی در استان خراسان شمالی٬ مصوبه‌ای است که تاکنون روی زمین مانده است. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۲ استانها خراسان شمالی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد در شرایطی وارد سال 97 شدیم که استاندار خراسان شمالی در جلسه 9 اسفند کارگروه توسعه و اشتغال روستایی با توجه به کم‌کاری‌ها و پرداخت نشدن تسهیلات اشتغال روستایی اظهارداشت‌: باید تا قبل از پایان سال 96 تسهیلات داده نشده و همچنین 56 مورد تسهیلات جدید که معرفی اداره کار شده، از دریافت وام بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سنگ اندازی‌بانک‌ها برای مسئولین قابل درک نیست

بر اساس آمار و گزارش‌ها شواهد نشان از این دارد که نه تنها تسهیلات معوقه اسفند ماه پرداخت نشده است، بلکه دستور استاندار مبنی بر وصول وام‌ها تا قبل سال 97 نیز اجرایی نشد.

وجود موانع بسیار در دریافت وام و سنگ اندازی‌ها در مسیر تخصیص این تسهیلات از سوی بانک‌ها در پیش پای دریافت کننده‌های تسهیلات، برای جناب آقای استاندار حل نشده است. استاندار از اداره کار خواسته با جدیت پیگیر این موضوع باشند. خوشبختانه مسئولان استان در "بیان" آمارها و اقدامات، توانایی بسیاری دارند اما پیگیر اجرایی شدن یا نشدن آن نیستند، و دود آن به چشم مردم و بیکاران استان می رود.

در ادامه صحبت‌های استاندار و منتقدین این موضوع را مرور می‌کنیم

اهدای تسهیلات تا پایان سال 97 انجام گیرد

محمدرضا صالحی استاندار خراسان شمالی در نشستی در این خصوص اظهار داشت: به موجب جلسه 7بهمن باید تا 9 اسفند 96 اهدای تسهیلات 40طرح انجام شده باشد که این کار انجام نشده و باید مورد برسی قرار گیرد.

وی افزود: 56طرحی که مورد تاکید کمیته فنی قرار گرفته باید هرچه زود تر بین بانک‌ها تقسیم شود تا اعطای تسهیلات آن ها به زودی و تا قبل سال 97 انجام گیرد.

بالاترین مقام اجرایی استان خاطرنشان کرد: برنامه توزیع پول و وام نداریم بلکه برنامه ایجاد اشتغال داریم و در کنار اشتغال است که تشهیلات تعلق می‌گیرد.

فراهم کردن شرایط بانک‌ها برای مردم سخت است

علی اکبری نماینده مردم بجنورد٬ مانه و سملقان، گرمه جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی در این خصوص اظهار داشت: شرایط و دستور العمل‌ها برای دریافت وام اشتغال برای روستائیان بسیار سخت است.

وی افزود: در حوزه دامداری و کشاورزی به روستائیان گفته‌اند که سیستم‌های به روز و نوین را ارائه دهید تا وام بدهیم، عشایر و روستائیان توانایی فراهم کردن آن هارا ندارند.

محمد یوسفی یکی از کشاورزان منطقه گیفان از توابع بجنورد با بیان اینکه برای تامین خواسته‌های بانک برای دریافت تسهیلات به مشکلات زیادی برخورد کرده است٬ اظهار داشت: متاسفانه بانک از من مدارکی می خواهد که تامین آن بسیار سخت است. بادی سند زیمن کشاورزی مورد تایید بانک را به آن‌ها بدهم و این در حالی است که هیچ‌کدام از زمین‌های کشاورزی روستاها٬ سند مالکیت ندارد.

تسهیلات ایجاد اشتغال سال 96 پرداخت هنوز نشده است

نیک فرجام دبیر و کارشناس بخش دامداری استان نیز در این زمینه اظهار داشت: تسهیلات روستایی سال 96 برای ایجاد اشتغال، هنوز پرداخت نشده است.

وی افزود: کشاورزان و دامداران در پشت سد بانک‌ها برای دریافت وام گیر کرده‌اند. تسهیلات اگر پرداخت شود هم٬ با بهره مناسب پرداخت نمی‌شوند.

نیک فرجام تصریح کرد: پائین بودن قیمت شیر و نبود نظارت در این بخش باعث تعطیلی بسیاری از واحدهای دامداری استان شده است. بالا و پائین شدن قیمت غذای دام یکی از عوامل اصلی این بخش است. حمایت از این بخش باید به صورت جدی صورت بگیرد.

وضعیت بد تولید در استان و مشکلات حوزه اشتغال باعث شده افراد زیادی از مردم روستا و عشایر استان نیز در این سامانه برای دریافت وام ثبت نام کنند و هم‌اکنون منتظر دریافت تسهیلات هستند تا وضع زندگی خود را سر و سامان دهند، اما تنها چیزی که از مسئولین می‌شنوند «قول‌هایی» است که اجرا شدنی نیست.

امیدواریم مسئولین متولی، دستورات و ابلاغ هایی که می‌دهند با در نظر گرفتن شرایط، و کارشناسی شده باشد. امیدواریم استاندار محترم در خصوص این امور قدری جدی تر وارد شوند و مطالبه اجرایی شدن مصوبات را داشته باشند.

گزارش: محمدحسین محمدزاده

انتهای پیام/ ت

R7719/P1336/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات

امتداد - صمد عزیزنژاد عضو هیات مدیره بانک ملی ایران و رئیس کمیته رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) در نشست این کمیته بر عزم همه ارکان بانک برای تطبیق فعالیت ها و روندهای جاری بانک با قوانین و مقررات تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در پی این نشست که در آن حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون امور شعب، موسی اسلامیان رئیس اداره کل رعایت قوانین و مقررات و سایر اعضای این کمیته نیز حضور داشتند، دستورالعمل ها و مقررات احتیاطی ابلاغی از سوی بانک مرکزی و ماموریت و تکالیفی که قانونگذار برعهده مدیر ارشد رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) و کمیته رعایت قوانین و مقررات گذاشته، بررسی و سازوکارهای مناسب جهت نظارت بر حسن اجرای آن ارائه شد. 

در ادامه صمد عزیزنژاد عضو هیات مدیره بانک گفت: سال گذشته با تلاش همه کارکنان، سال درخشانی برای بانک ملی ایران رقم خورد و توانستیم عملکرد درخشانی را در بخش های مختلف و به خصوص در واگذاری دارایی های غیربانکی رقم بزنیم. 

وی افزود: واگذاری ۳۶ همت از دارایی های بانک ملی ایران در سال گذشته که در کمال شفافیت و سلامت صورت گرفته است، تحسین نهادهای بالادستی را در پی داشته است. 

عزیزنژاد با اشاره به تاریخ و پیشینه پر افتخار بانک ملی ایران بیان کرد: بانک ملی ایران در نظام بانکی کشور پیشرو است و هر حرکت و برنامه ای که در این بانک به اجرا در آید در کل شبکه بانکی کشور انعکاس یافته و الگوبرداری می شود. از این رو در وضع قوانین و ضوابط و آیین نامه های بانک ملی ایران باید به گونه ای عمل شود که همه شبکه بانکی کشور از آن به درستی الگوبرداری کنند.

 حسن مونسان عضو هیات عامل و معاون امور شعب نیز در این مراسم عنوان کرد: بانک ملی ایران از بدنه کارشناسی با دانش و با تجربه ای برخوردار است که تبلور آن را در کمیته های ذیل هیات مدیره بانک حسب الزامات و استقرار حاکمیت شرکتی می توان یافت.

 وی افزود: اعضای کمیته رعایت قوانین و مقررات با دلسوزی و عرق و تعصب نسبت به بانک ملی ایران، طی جلساتی فشرده در تهیه آیین نامه ها برای کارآمدی و پویایی قوانین و مقررات تلاش کرده اند. 

در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر از تلاش های اعضای کمیته رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) تقدیر بعمل آمد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری