Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا آذربایجان غربی، نخستین جلسه کارگروه اشتغال استان در سال 97 صبح امروز به ریاست رضا حسینی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی و با حضور اعضای کارگروه در سالن شهید عطایی استانداری برگزار شد.

در این جلسه که با دستور کار بررسی روند اجرای طرح تسهیلات اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان برگزار شد، 388 مصوبه کمیته فنی اشتغال پایدار روستایی و عشایری و 90 طرح مصوب کمیته فنی اشتغال فراگیر استان، مورد تصویب کارگروه اشتغال استان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی استاندار در این رابطه گفت: بانک های عامل از امروز حداکثر به مدت یک ماه فرصت دارند تا نسبت به پرداخت تسهیلات به طرح های مصوب کارگروه اشتغال استان اقدام نمایند.

وی افزود: در جلسات آتی کارگروه که به ریاست استاندار محترم برگزار خواهد شد، عملکرد بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار روستایی و عشایری مورد ارزیابی قرار می گیرد و مدیران بانک ها باید در این خصوص گزارش ارائه کنند.

حسینی خاطرنشان کرد: باید به کمک تشکل ها و بخش خصوصی، ظرفیت های استان که پتانسیل درآمدزایی و تولید ثروت بالایی را دارند و منجر به رونق تولید و اشتغال می شوند شناسایی شده و به کمک دستگاههای اجرایی و بانک ها به مرحله عملیاتی و بهره برداری برسند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح تسهیلات اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار روستایی و عشایری در استان ارائه کرد.

رضا نقی زاده افزود: کل اعتبار استان در برنامه اشتغال پایدار روستایی و عشایری ۴۸۰ میلیارد تومان است که از میزان تاکنون ۱۶۸ میلیارد تومان ابلاغ و 77 میلیارد تومان نیز وصول شده است.

وی کل اعتبار استان در برنامه اشتغال فراگیر را نیز ۷۰۱ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: تاکنون ۳۰۳ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کارگروه اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مهدی اسماعیلی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

رویکرد مردم به سمت انتخاب نیروهای ارزشی ولایی و انقلابی است، شاکله مجلس دوازدهم هم مانند یازدهم بوده و اکثر نمایندگان سمت و سوی اصولگرایی خواهند داشت‌.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باتوجه به اهمیت نظام آموزشی کشور که پایه پیشرفت و اساس هر کشوری بوده و با توجه به سابقه دیرینه‌ام در آموزش عالی و آموزش و پرورش، ترجیح می‌دهم در مجلس آینده مانند مجلس یازدهم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فعالیت داشته باشم.

مهمترین رکن آموزش و پرورش مربوط به نیروی انسانی آن است، معلمان نقش کلیدی در نظام تعلیم و تربیت کشور دارند و برای ایجاد انگیزه در معلمان و تأمین کسری آموزش و پرورش باید اهتمام لازم را داشته باشیم.

همچنین مهمترین چالش آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است و سالانه ۶۰ هزار نیرو بازنشسته می‌شوند پس لازم است به شیوه‌های مختلفی این کمبود را برطرف کنیم.

مدارس باید با تکمیل کادر پرورشی، مدیران و معاونان اداره شود؛ بنابراین باید نیروها تأمین شوند تا اثرگذاری و ارتقا کمیت و کیفیت آموزش و پرورش را شاهد باشیم.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش و تحقیقات- و موضوعاتی چون تعجیل در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساماندهی نیروهای انسانی و تدوین محتواهای آموزشی متناسب با زمان حاضر را پیگیری می‌کنم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهاجرت بی رویه‌ای را در شهرهای مختلف استان شاهد هستیم، یکی از عوامل نگه‌داشت جمعیت در هر جامعه‌ای اشتغال پایدار است، پس باید یکی از مهمترین موضوعات لزوم کارآفرینی و اشتغال‌زایی برای افراد جویای کار باشد تا ماندگاری جمعیت را رقم بزند.

تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال پایدار به کار ببندیم تا از مهاجرت بی‌رویه جلوگیری کرده و شاهد پیشرفت و آبادانی تمام شهرستان‌های استان باشیم.

کد خبر 6092670

دیگر خبرها

  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • مراسم گرامیداشت هفته معلم و عقیدتی سیاسی در خوی + تصاویر
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی