Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فرمانده نیروی دریایی ارتش از الحاق ناوشکن سهند در ماه‌های آینده خبر داد و گفت: از دوم تا پنجم اردیبهشت ایران میزبان ۳۵ هیئت عالی‌رتبه نیروی دریایی در اجلاس کشورهای حاشیه اقیانوس هند است.

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در نشست خبری از برگزاری ششمین اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند خبر داد و گفت: با تصویب جلسه فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند در سال 2016 ایران عهده‌دار میزبانی این اجلاس شد و بر همین اساس مدت 2 سال ریاست دوره ای این اجلاس به جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به نقش منطقه اقیانوس هند به جهت تجارت جهانی و اهمیت این منطقه افزود: یک سوم تجارت جهانی در شمال اقیانوس هند انجام می شود، به همین جهت این منطقه سهم بزرگی از تجارت جهانی را به خود اختصاص داده است در حالی که در سایر اقیانوس های دیگر این سهم از مبادلات تجارت دریایی وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه 70 درصد انرژی دنیا در این منطقه متمرکز است و جمهوری اسلامی ایران در کانون مرکز انرژی قرار دارد، خاطرنشان کرد: روزانه 17 میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور می کند که بر اهمیت این منطقه و جمهوری اسلامی ایران می افزاید.

 

وی خاطرنشان کرد: این منطقه با توجه به تمرکز انرژی و ظرفیت استراتژیکی توانایی تولید قدرت و روند را دارد به همین جهت ظرفیت خلق ثروت فزاینده را در خود به همراه داشته و همواره مورد توجه قدرت های دنیا بوده است.

 

وی یادآور شد: بر همین اساس آمریکا ناوگان پنجم خود که یکی از بزرگترین ناوگان هایش است در این منطقه مستقر کرده است که این حضور نشاندهنده اهمیت توجه قدرت های بزرگ به این منطقه است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس، اقیانوس هند و حتی کشورهای اروپایی علاقه مند به حضور در این اجلاس هستند تا به عنوان ناظر حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: کشور آمریکا هم در سال 2014 و هم در سال 2018 درخواست کرد در اجلاس بنگلادش و پس از بنگلادش درخواست کرد که در اجلاسی که در ایران برگزار می شود به عنوان ناظر حضور داشته باشد که با رأی منفی ایران حضور نیروی دریایی آمریکا در این دو اجلاس منتفی شد و آمریکا 4 سال است که نمی تواند از ظرفیت حضور در این اجلاس بهره مند شود.

 

دریادار خانزادی با بیان اینکه از دوم تا پنجم اردیبهشت ماه در تهران برگزار می شود، یادآور شد: این اجلاس تاکنون پنج دوره آن در کشورهای مختلف برگزار شده و بزرگترین اجلاس نظامی تاریخ ایران است که به میزبانی ایران برگزار خواهد شد و حدود 35 هیئت عالی رتبه نظامی از کشورهای مختلف جهان برای شرکت در این اجلاس دوروزه به تهران سفر خواهند کرد.

 

وی افزود: ششمین اجلاس فرمانده نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند با عنوان آیونس شامل 23 عضو دایم و 9 عضو ناظر است و نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران عضو اعضای دایم این اجلاس است.

 

امیر دریادار خانزادی در مورد آخرین وضعیت ناوشکن سهند ابراز کرد: زیرساخت های مجموعه ای سامانه های دفاعی این ناوشکن در حال تکمیل است و در ماه های آینده خبر الحاق ناوشکن سهند را به مردم خواهیم داد. همچنین این ناوشکن آزمایشات دریایی را پشت سر گذاشته است.

 

وی ادامه داد: ناوشکن جماران نیز در حال حاضر در منطقه خلیج عدن حضور دارد و قرار است بیانیه صوتی و تصویری خود را ارسال نماید.

 

ادامه دارد...

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: دولت سپاه پاسداران حسن روحانی نماز جمعه سبک زندگی اسلامی قرآن کریم شیراز خبرگزاری شبستان آمریکا روز ارتش ناوشکن سهند امیر خانزادی نیروی دریایی ارتش کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد

عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا