Web Analytics Made Easy - Statcounter

خجسته با اشاره به تعیین قیمت چهار هزار و ۲۰۰ تومان برای دلار گفت: چرا قیمت دلار را چهار هزار و ۲۰۰ تعیین کردند؟ با کدام معیار؟ قیمت دلار سه هزار و ۵۰۰ تومان بوده و باید به همین قیمت برگردد و اگر وزیر نتواند این کار را بکند، باید خودش تعیین تکلیف شود.

الف: امیر خجسته نماینده همدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سه سوالش از مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد و دارایی که روز یکشنبه در صحن مجلس مطرح می‌شود، گفت: یکی از این سوالات درباره التهابات بازار ارز و سوء مدیریت بانک مرکزی و تیم اقتصادی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه وزیر اقتصاد و تیم اقتصادی دولت بازار را رها کردند، افزود: دست‌هایی در پشت پرده در داخل و خارج به عمد در بازار التهاب ایجاد کردند تا به سود‌هایی برسند.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس تصریح کرد: همین بی تدبیری باعث شد تا اجناس ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد و از طرف دیگر ارزش پول ملی کاهش پیدا کرد.

خجسته تاکید کرد: استخوان‌های مردم زیر فشار‌های اقتصادی مردم در حال خرد شدن است.

وی با تاکید بر اینکه بیت المال در حال غارت شدن است، اما تیم اقتصادی دولت سکوت کرده، افزود: تیم اقتصادی باید از بیت المال حفاظت کند.

نماینده همدان در مجلس گفت: در هنگام تصویب لایحه بودجه ما جلوی افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی را گرفتیم، اما از طرف دیگر با بی تدبیری آقایان قیمت‌های اجناس ۵۰ درصد گران شده است.

خجسته با اشاره به تعیین قیمت چهار هزار و ۲۰۰ تومان برای دلار گفت: چرا قیمت دلار را چهار هزار و ۲۰۰ تعیین کردند؟ با کدام معیار؟ قیمت دلار سه هزار و ۵۰۰ تومان بوده و باید به همین قیمت برگردد و اگر وزیر نتواند این کار را بکند، باید خودش تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه برخی با اقدامات خود می‌خواهند نظام را ناکارآمد جلوه دهند، افزود: اگر فشار مجلس و پیگیری‌های نمایندگان نبود دلار تا هشت هزار تومان هم افزایش قیمت پیدا می‌کرد.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس با انتقاد از هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: اینجانب از مدت‌ها قبل از سال گذشته در خصوص التهابات بازار ارز از وزیر اقتصاد سوال کردم، اما هیئت رئیسه مجلس سوال را در صحن مجلس مطرح نکرد تا اینکه دلار از شش هزار تومن هم فراتر رفت.

خجسته تاکید کرد: وزیر اقتصاد باید پاسخگوی این مشکلات باشد. یا باید اوضاع و قیمت‌ها را کنترل کند و اگر نمی‌تواند باید تکلیف وی در مجلس روشن شود.

وی با بیان اینکه سوال دوم در خصوص حیف و میل سپرده‌های مردم در بانک‌ها و موسسات مالی- اعتباری است، افزود: متاسفانه بانک مرکزی هیچ نظارتی بر موسسات مذکور نداشته و سپرده‌های مردم در موسساتی مثل کاسپین، فرشتگان و چند بانک دیگر به غارت رفته و ممکن است در آینده هم شاهد اینگونه سوء مدیریت‌ها باشیم.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس با تاکید بر لزوم پیشگیری از اتفاقات ناگوار در موسسات و بانک‌ها در آینده افزود: باید از چالش‌های دیگر در آینده پیشگیری کرد و مانع اتفاقات دیگر شد.

خجسته با بیان اینکه بانک مرکزی باید پاسخگو باشد و باید درباره سرمایه‌های مردم که به غارت رفته، جوابگو باشد، افزود: اگر این مسائل مدیریت نشود قطعا اتفاقات دیگر می‌افتد که سبب نارضایتی مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه محور سوم سوال مالیات بر ارزش افزوده است، افزود: دولت از یک طرف از اقشار کم درآمد مالیات می‌گیرد و از طرف دیگر میلیادر‌ها هیچ مالیاتی پرداخت نمی‌کنند.

نماینده همدان در مجلس با تاکید بر اینکه فرار مالیاتی در کشور زیاد است، افزود: مالیات باید بر درآمد باشد نه مالیات بر پایه زور. متاسفانه در حال حاضر بخشی از مالیات‌ها بر پایه زور است. اگر مالیات برآمد باشد، اشکالی ندارد.

خجسته با تاکید بر اینکه باید عدالت در گرفتن مالیات برقرار شود، افزود: مردم از مالیات‌هایی که بر پایه زور است زجر می‌کشند.

وی با بیان اینکه مالیات‌هایی فراری کلان در کشور وجود دارد، افزود: این افراد قابل شناسایی هستند و حتی برخی افراد هم مشخص و معلوم هستند، اما دولت کاری با آن‌ها ندارد. این افراد سرمایه‌های کشور را غارت می‌کنند، اما کسی با آن‌ها کاری ندارد.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس گفت: مگر می‌شود ما بگوییم یک وزیری به اسم وزیر اقتصاد داریم، اما شش هزار و ۴۸۱ خودرو با ثبت سفارش جعلی وارد کشور شود.

خجسته تصریح کرد: آقایان ادعا می‌کنند که این موضوع دروغ است و یک خودرو هم وارد نشده، این در حالی است که سند‌های لازم را داریم و بدون سند حرف نمی‌زنم. چطور می‌گویید این اسناد دروغ است.

وی تاکید کرد: وزیر یا می‌تواند اوضاع را مدیریت کند یا نمی‌تواند. یا این توانائی را دارد، اما انجام نمی‌دهد و با جا‌های و افرادی هماهنگ است.

نماینده همدان در مجلس گفت: اگر وزیر اقتصاد و تیم وی نمی‌توانند اوضاع را کنترل کنند، تیم اقتصادی دولت باید تغییر کند و یک تیم قوی اقتصادی برسرکار آید. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003NAO

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۶۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!

بازار خودرو طی سه ماه اخیر شرایط آشفته‌ای از نظر قیمت پیدا کرده است. گران شدن پژو پارس و رسیدن ۲۰۷ به یک میلیارد و گران شدن ۲۵ درصدی خودرو‌های چینی، شرایط را برای مصرف‌کنندگان واقعی سخت‌تر کرده است. سیاست‌های دولت در رابطه با خودرو نیز تاکنون فقط موجب افزایش قیمت و سخت شدن شرایط خرید برای خریدار واقعی شده است.

به گزارش انتخاب، احسان گائینی، کارشناس خودرو، درباره افزایش قیمت خودرو‌های خارجی طی چند ماه اخیر به خبرنگاران گفت: اگر ما از نیمه‌ی بهمن تا پایان فروردین را به عنوان دو ماه اخیر در نظر بگیریم، در ماشین‌های وارداتی چینی، میانگین ۱۵ درصد افزایش قیمت داشتیم که در برخی از مدل‌ها تا ۲۵ درصد افزایش را هم مشاهده کردیم. مثلاً فونیکس اف. ایکس از ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون افزایش قیمت را تجربه کرده بود. به هر حال بازار در نوساناتی که با افزایش نرخ ارز داشت، دچار چالش بود و بازار شب عید در اسفند هم مؤثر بود. در فروردین نوسانات ارزی خیلی مؤثر بود. بازار در یک هفته اخیر خیلی داغ نبوده و تعداد خرید و فروش‌ها پایین است. بازار به سمت رکود است و همچنان قیمت‌ها نسبت به آنچه در دی و بهمن داشتیم، بیشتر است؛ و افزود: عرضه‌ی بیشتر و در دسترس بودن خودرو‌های جدید برای خریداری می‌تواند نرخ‌ها را کاهشی کند؛ متأسفانه طی ماه‌های گذشته این عرضه نیز زیاد نبوده و بهتر است اگر می‌خواهیم قیمت‌ها کاهشی باشد، میزان تزریق خودرو به بازار تسهیل شود.

وی درباره سیاست‌های دولت در حوزه ماشین‌های خارجی بیان کرد: با توجه به محقق نشدن وعده‌ای که بابت واردات گسترده با برند‌های متفاوت داده شده بود و همچنان هم ادامه دارد و بوی خوشی از سمت واردات نمی‌آید، مسلماً در ماشین‌های وارداتی و خودرو‌هایی که در گذشته وجود داشت، افزایش قیمت را همچنان خواهیم داشت. بازار در سگمنت خودرو‌های وارداتی بسیار خالیست و به نظر نمی‌رسد امیدی بابت متعادل شدن خودرو‌های وارداتی وجود داشته باشد. خودرو‌های وارداتی عمدتاً بیش از ۵ سال کار کرده‌اند و همچنان قیمت‌های در حال افزایش دارند.

این کارشناس خودرو درباره قیمت غیرواقعی خودرو‌های خارجی در ایران اظهار داشت: قیمت خودرو‌های خارجی در کشور ما گاه ۴ تا ۵ برابر مدل روز خودرو با مدل‌های ۵ سال کارکرده معامله می‌شود. دلیل اصلی عدم وجود خودروی وارداتی صفر با مدل‌های متنوع است. با توجه به واردات محدودی که انجام شد، خودرو‌های وارداتی قیمت‌هایی دارند که نزدیک به سه برابر قیمت واقعی‌شان است. اگر سیاست‌ها به سمت واردات بیشتر برود، تنها راه کاهش قیمت است، در غیراین صورت قیمت‌ها به شدت افزایشی است و واسطه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

ائینی در رابطه با تأثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو داخلی گفت: با توجه به شرایط بازار خودرو در کشور، با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و استفاده از اهل فن در حوزه‌ی خودرو، با همکاری دولت، برنامه‌ریزی درست و تصویب قوانینی که واردات را تسهیل کند، در سگمنت خودرو‌های وارداتی بازار بهتری را ایجاد کنیم. در خودرو‌های داخلی نیز زمانیکه خودرو وارداتی زیاد شود، قیمت آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. قیمت خودرو‌های داخلی بسیار بالاست؛ اینکه ۱ میلیارد تومان برای ۲۰۷ هزینه کنیم.

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!