Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@12:12:48 GMT

قدردانی سازمان بورس از شركت تامين سرمايه نوين

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۲۱۰۶

قدردانی سازمان بورس از شركت تامين سرمايه نوين

پول‌نیوز - رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار از عملكرد شركت تامين سرمايه نوين قدرداني كرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، شاپور محمدي رئيس سازمان بورس و اوراق بهادار با اهدا لوح تقدير به ولي نادي قمي مديرعامل شركت تامين سرمايه نوين از اين شركت به عنوان فعال‌ترين شركت تامين سرمايه بر اساس ميزان درآمد بازارگرداني و تعهد پذيره‌نويسي با رعايت نسبت كفايت سرمايه قدرداني كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گروه تأمين سرمايه نوين به عنوان يكي از شركت‌هاي گروه اقتصادنوين، اولين بانک سرمايه‌گذاري فعال در کشور است كه عنوان واسطه بين ناشر اوراق بهادار و عامه سرمايه‌گذاران فعاليت نموده و فعاليت‌هاي كارگزاري، معامله‌گري و بازارگرداني، مشاوره، سبدگرداني، پذيره‌نويسي، تعهد پذيره‌نويسي و فعاليت‌هاي مشابه را با اخذ مجوز از سازمان در قالب ايجاد زمينه انتشار انواع اوراق بهادار نظير انواع صكوك، اوراق مشاركت و گواهي سپرده، طراحي، تأسيس و مديريت صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري مشترك بزرگ و كوچك، تشکيل سبدهاي اختصاصي و مديريت حرفه‌اي منابع با هدف کسب سود بالاتر براي سرمايه‌گذاران، تسهيل در پذيرش شركت‌هاي واجد شرايط در بورس يا فرابورس، كمك به تكميل فرآيند افزايش سرمايه‌ها در قالب تعهد پذيره‌نويسي و تأسيس انواع شركت‌هاي مالي، پولي و بيمه‌اي و ارائه خدمات لازم تا حصول اطمينان از عمليات پذيره‌نويسي اوليه ارايه مي‌دهد.

علاوه بر اين فراهم نمودن پلت فرم‌هاي معاملاتي و تسهيل معاملات اوراق بهادار از طريق شبکه کارگزاري اين شركت در حال حاضر با سرمايه‌اي بالغ بر 4 هزار ميليارد ريال توانسته با انتشار انواع اوراق بهادار و ارائه صکوک براي اولين بار در بازار مالي ايران، تشكيل صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري مشترك، صندوق‌هاي با درآمد ثابت، صندوق‌هاي بازارگرداني اختصاصي، صندوق‌هاي قابل معامله، صندوق‌هاي كالايي، صندوق‌هاي ارزي، همچنين تشكيل صندوق‌هاي زمين و ساختمان، بازارگرداني انواع اوراق بهادار، مشاوره در زمينه انتشار و پذيرش انواع اوراق بهادار، طراحي اوراق مشاركت رهني، عرضه محصولات بانكداري اختصاصي، تشكيل شركت‌هاي سرمايه‌گذاري مخاطره پذير (Venture Capital)، عرضه عمومي انواع اوراق بهادار، عرضه اختصاصي سهام براي پروژه‌ها و تأمين نقدينگي جهت سرمايه در گردش شركت‌ها و موارد متعدد ديگر، توانسته نقش برجسته‌اي در بازار سرمايه كشور ايفا نمايد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • حمام شیشه‌ای سازه‌ای نوین طراحی دکوراسیون داخلی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات