Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@17:04:22 GMT

تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان درمان جدید برای سرطان هاست

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۸۵۲۴۰

تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان درمان جدید برای سرطان هاست

رکنا: تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان راه موفقی برای درمان انواع سرطان ها خواهد بود.

محققان در یک تحقیقات علمی موفق به تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان شدند که زمینه را برای ایجاد روش های درمانی جدید سرطان نیز فراهم می کند.

 برگزیدگان جشنواره خوارزمی در تحقیقات علمی موفق به تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان شدند که موفق به کسب رتبه اول پژوهش های بنیادی در گروه تخصصی زیست فناوری و علوم پایه پزشکی این جشنواره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح «تحریک ایمنی ذاتی علیه سرطان» توسط دکتر اریک ویویه از کشور فرانسه در رشته ایمونولوژی انجام گرفته است.

موضوع این پژوهش کشف مکانیسم عملکرد گروهی از سلول های سفید خون موسوم به سلول های کشنده طبیعی (NK cells) است. این سلول ها از بدن در مقابل تهاجمات داخلی سلول های سرطانی (و یا خارجی) مانند عفونت های میکروبی محافظت می کنند.

مطالعات انجام شده روی سلول های کشنده طبیعی نه تنها منجر به تبیین بنیان مولکولی فعالیت این سلول ها در زمینه شناسایی و انهدام سلول های مهاجم شد، بلکه زمینه را برای ایجاد روش های درمانی جدید بر علیه بیماری سرطان نیز فراهم کرد.

ادامه مطالعات منجر به عبور از مرحله اکتشافات پژوهشی به کاربردهای بالینی و تولید نسل جدیدی از آنتی بادی های درمانی مونوکلونال شد. هم اکنون ارزیابی اثربخشی این داروها بر علیه سرطان های مختلف در مرحله دو کارآزمایی بالینی قرار دارد. بر بستر این پژوهش ها، گروه جدیدی از لنفوسیت ها موسوم به سلول های لنفوئیدی ذاتی (ILCs) کشف شدند.

امروزه این رده جدید سلولی در تحقیقات بنیادی و کاربردهای بالینی مورد توجه خاص قرار گرفته اند. زیرا مطالعات انجام شده نشان می دهد که ILCs همتراز ذاتی سلول های T محسوب می شوند که نقش مهمی در حفظ سلامت بدن به ویژه در محل لانه گزینی خود در بافت های مخاطی (مثل روده و ریه) ایفا می کنند.

پروفسور اریک ویویه دوره دکترای عمومی در رشته دامپزشکی را در موسسه ملی دامپزشکی آلفورت پاریس گذراند و در سال ۱۹۹۱ موفق به دریافت مدرک دکترای تخصصی در رشته ایمنی شناسی از دانشگاه پاریس ۱۱ شد. سپس به مدت چهار سال دوره تحقیقاتی پسادکترا در زمینه ایمونولوژی سرطان را در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد سپری کرد.

وی از سال ۱۹۹۵ به دانشگاه اکس مارسی (Aix-Marseille University) پیوست و با سمت استادی در مراکز ایمنی شناسی مارسی-لومینی (CIML) وابسته به دانشکده پزشکی مارسی مشغول به کار شد و از سال ۲۰۰۸ تاکنون ریاست این مرکز را بر عهده دارد. وی از سال ۲۰۰۷ عضو ارشد موسسه نخبگان دانشگاهی فرانسه (IFU) و آکادمی ملی پزشکی فرانسه است.

تحقیقات اریک ویویه منجر به تولید مدل حیوانی ترانس ژنیکی شد که باعث تسهیل مطالعه درون بدنی (Invivo) فعالیت و سرنوشت سلول های کشنده طبیعی شد. در ادامه این مطالعات سلول های لنفوئیدی ذاتی (ILCs) و زیر گروهی از این سلول ها که در روده مستقر هستند را معرفی کرد. مطالعات و پژوهش های انجام شده منجر به تالیف و انتشار بیش از سیصد مقاله و چهار کتاب جامع در زمینه ایمنی ذاتی شده است.

در سال ۱۹۹۸ اریک ویویه به همراه سه ایمنی شناس دیگر یک استارت آپ زیست فناوری با نام Innate-Pharma را راه اندازی کرد که امروزه به یک شرکت زیست دارویی فعال در زمینه تولید آنتی بادی های درمانی بر علیه سرطان های مختلف توسعه یافته است.این تحقیقات در موسسه علمی دانشگاه اکس مارسی انجام گرفته است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران سرطان پزشکی سلامت مدل درمان سرطان فرانسه مقاله ایمنی عکس حوادث حوادث تهران فیلم قتل پدر زندگی دستگیر شد دختر طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد