Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام فخاری‌ عضو شورای شهر تهران‌ در پنجاه‌ و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران در تذکری خطاب به شهرداری در مورد بررسی مجدد طرح ساماندهی پردیس دانشگاهی تهران و علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در ادبیات شهری دنیا حیات شهری به مؤلفه‌های مختلفی نسبت داده می‌شود که یکی از این مؤلفه‌ها زنده بودن و پویایی مرکزیت‌ شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقش مرکزی میدان انقلاب تا پل حافظ سالیان سال است که وجود دارد و با گسترش دانشگاه به این مرکزیت‌ خدشه وارد می‌شود و هنوز مطالعه‌ای صورت نگرفته تا آثار تملک‌ و تک‌ بُعد‌ی کردن 50 هزار هکتار زمین مشخص شود.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه دانشگاه تهران مکان رویدادهای مهم تاریخی – سیاسی بوده است، گفت: با توسعه دانشگاه به این خاطرات جمعی و میراث جامعه لطمه‌ وارد می‌شود.

فخاری‌ با اشاره به اینکه در شهر تهران بیش از حد ساختمان احداث شده است، گفت: طرح جدیدی که برای توسعه دانشگاه تهران مطرح شده است، ساخت و ساز گسترده‌ای را به محدوده تحمیل می‌کند.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه حدود 117 بنای تاریخی و ارزشمند در محدوده مورد نظر وجود دارد، گفت: پردیس دانشگاهی تهران در فهرست‌ ثبت یونسکو‌ قرار دارد، این در حالی است که با طرح جدید پیشنهادی احتمال ایجاد اختلال در فرآیند ثبت جهانی دانشگاه تهران وجود دارد.

وی افزود: همچنین به منظور تأمین حمل و نقل عمومی شهرداری موظف است که طرح‌ها را پس از تهیه به شورای حمل و نقل عمومی برای تأیید تحویل دهد، اما برای طرح جدید این اتفاق نیفتاده است.

عضو شورای شهر تهران جای فعالیت‌ تشکل‌های حرفه‌ای در کمیسیون ماده 5 و شورای شهر را خالی دانست و گفت: چنین خلأیی به حقوق مسلم شهروندان خدشه وارد می‌کند، همچنین آینده زندگی شهروندان را دچار مشکل می‌کند.

فخاری‌ مسکن و محل کسب و کار هر فردی را مهمترین سرمایه‌اش دانست و گفت: با این طرح به این مسائل آسیب وارد می‌شود و همچنین با محدودیت‌های جدی پیش رو بعید می‌دانم هزینه چند هزار میلیاردی این طرح تأمین شود.

وی با اشاره به عدم شفافیت‌ در فرآیند تصویب‌ طرح و انجام فرآیندهای مشارکتی‌ غیرواقعی‌ گفت: راه‌حل این موضوع آن است که اسناد مرتبط‌ با مطالعات طرح به طور آشکار و شفاف در اختیار مردم قرار گیرد و همچنین بازنگری‌ این طرح در دستور کار شورا در قالب‌ جلسه علنی‌ مطرح شود.

انتهای پیام/

صحبت‌های فخاری در پنجاه و هفتمین جلسه شورای شهر تهران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۸۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • علت اختلال خط ۵ متروی تهران مشخص شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • توقف اعزام قطارهای تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود