Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالیکه اعضای خانواده نوزاد تازه متولد شده در بیمارستان کمالی کرج اعلام کرده‌اند که نوزادشان به دلیل ناتوان بودن خانواده برای پرداخت هزینه‌های زایمان در بیمارستان کمالی کرج گرو نگه داشته شده است، اما مدیر بیمارستان نظر دیگری دارد و می‌گوید هیچ قصوری در کیفیت و کمیت خدمات‌رسانی به مادر و نوزاد صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمار با وجود نداشتن بیمه از بیمارستان ترخیص شده و نوزاد به دلیل ابتلا به زردی در بخش نوزادان نگه داری می شود.

ایران آنلاین /ولی نژاد، خاله نوزاد تازه متولد شده در بیمارستان کمالی کرج به خبرنگار ایسنا گفت: کودک تازه متولد شده به خاطر عدم توان خانواده برای پرداخت هزینه‌های زایمان در بیمارستان کمالی کرج گرو نگه داشته شده است.  خواهرم 27 فروردین در بیمارستان کمالی کرج برای وضع حمل بستری شد.    

وی در تشریح وضعیت خانواده همسر خواهرش ادامه داد: شوهر خواهرم به دلایلی در زندان است و پدر شوهرش هم فوت کرده و مادر شوهرش هم به دلیل وضعیت نامناسب مالی ازعهده پرداخت هزینه‌های زایمان خواهرم بر نمی‌آید.    

وی توضیح داد: خانواده خودمان هم اصلا وضعیت مالی مناسبی ندارند و پدرم بیمار اعصاب روان است و مادرم هم دیالیز می‌شود. از 27 فروردین برای تهیه مخارج بیمارستان به هرکس و ناکس رو انداخته‌ام و تنها توانسته‌ام 90 هزار تومان جمع‌آوری کنم.    

ولی نژاد گفت: الان مسئولان بیمارستان خواهرم را ترخیص کرده‌اند ولی می‌گویند تا زمانی که هزینه‌های زایمانش را تامین نکند بچه را به او تحویل نمی‌دهند. از بخش نوزادان به خواهرم زنگ می‌زنند که بیاید بچه‌اش را شیر دهد ولی اجاره ورود او به بخش را نمی‌دهند.    

وی اظهار کرد: بیمارستان کمالی بیمارستانی دولتی است و باید با مراجعه کنندگان راه بیاید و شرایط خاص برخی از آنها رو درک کند و نباید به خاطر نداری، مادری را تحقیر و او را از فرزندش جدا کند.  ما در این شرایط مالی بسیار بد، دو میلیون و 700 هزار تومان از کجا بیاوریم که بچه خواهرم را از گروی بیمارستان خارج کنیم؟    

وی گفت: اگر پول داشتم هرگز حاضر نبودم یک لحظه سختی خواهرم را تحمل کنم ولی دستم خالی است و کاری نمی‌توانم بکنم و فقط شرمندگی برایم باقی مانده است. به مسئولان بیمارستان کمالی می‌گویم به جای دومیلیون و 700 هزار تومان 12 میلیون تومان سفته تا 27 اردیبهشت می‌دهم ولی باز هم قبول نمی‌کنند.  

رییس بیمارستان کمالی کرج گفت: هیچ قصوری در کیفیت و کمیت خدمات‌رسانی به مادر و نوزاد صورت نگرفته است.

خانی اظهار کرد: این خانم 27 فروردین ماه برای زایمان به صورت اورژانسی در بخش بستری می‌شود. بعد از تشکیل پرونده ، مسئولان بخش به وی اطلاع می‌دهند که به دلیل اینکه تحت پوشش بیمه قرار ندارد، باید هزینه‌های زایمان را به صورت آزاد پرداخت کند.

وی توضیح داد: همراهان این خانم بعد از اطلاع از این مساله گفتند که مشکل خاصی با پرداخت آزاد هزینه‌های زایمان وی ندارند ولی در نهایت از پرداخت هزینه‌ها خودداری کرده اند. با وجود وضع به وجود آمده کادر بیمارستان خدمات مناسبی به مادر و نوزادش ارائه داده و هیچ کدام مشکل چندانی در زمینه درمانی نداشته‌اند.

خانی افزود: مادر این نوزاد امروز از بیمارستان مرخص شده و فرزندش نیز به دلیل ابتلا به زردی باید تا فردا در بخش نوزادان نگهداری شود.

وی توضیح داد: این فرد باید برای حل مشکلش به ریاست و مسئولان مستقیم بیمارستان مراجعه می‌کرد و رسانه‌ای کردن این مساله فقط مردم را نسبت به خدمات بیمارستان‌های دولتی ناامید می‌کند. بارها شده افراد بی بضاعت و حتی اتباع خارجی از عهده تامین بخشی از مخارجشان بر نمی‌آمدند و با مراجعه به ریاست تا حد امکان مشکلشان حل شده است.

خانی اظهار کرد: نه این خانم و نه هیچ کدام از اعضای خانواده‌اش تاکنون به ریاست بیمارستان مراجعه نکرده‌اند تا مشکلشان به نوعی حل شود و درست نبود که پای رسانه‌ها را وسط بکشند.

وی توضیح داد: در روز بالای 10 مورد اتفاق می‌افتد که بیماران بستری شده در این بیمارستان اعلام می‌کنند که ازعهده تامین هزینه‌های درمان بر نمی‌آیند و بلاخره با رایزنی به نوعی مشکلشان حل می‌شود. اگر قرار بود همه این بیماران به دلیل مشکلات مالی گرو نگه داشته شوند که الان بیمارستان جایی برای سوزن انداختن هم نداشت.

خانی اظهارکرد: مشکل اکثر بیمارانی که به دلیل عدم بضاعت مالی از عهده تامین هزینه‌های درمان بر نمی‌آیند یا از طریق تخفیف و یا طرق دیگر حل می‌شود و در این خصوص جای نگرانی نیست. اگر قرار بود همه موارد شبیه به این مساله رسانه‌ای شود که روزی باید چندین خبر از همین بیمارستان منتشر می‌شد.

وی افزود: اینکه بیمارستانی نوزاد مادری را به دلیل عدم استطاعت مالی در پرداخت هزینه‌ها از دیدن فرزندش محروم کند اصلا انسانی نبوده و بدون شک چنین چیزی ممکن نیست.  /ایسنا

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۱۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: «پنجم ماه می» با عنوان روز جهانی ماما نامگذاری شده و این روز فرصتی برای پاسداشت از زحمات کسانی است که با عشق خدمت می‌کنند تا زندگی معنا پیدا کند از این رو مسؤولان باید مشکلاتشان را بشنوند و در راستای حمایت از آن‌ها از چیزی دریغ نکنند.

ماماها یکی از مهم‌ترین نیروهای انسانی وزارت بهداشت هستند و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان کشور مدیون زحمات شبانه‌روزی این قشر است که با زحمات دلسوزانه خود چه در طول دوران بارداری مادر و چه در هنگام زایمان حامیانی مهربان برای مادر و نوزاد هستند.

ماما از مهمترین نیروهای انسانی وزارت بهداشت محسوب می‌شوند و بسیاری از ماماها بر این باورند که این وزارت باید توجه بیشتری به این گروه از جامعه پزشکی داشته باشد.

روز ماما فرصتی برای توجه به جایگاه ماما در نظام سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز این روز را به تلاشگران عرصه مامایی تبریک گفت و یادآور شد: روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت و تجلیل و قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه جامعه مامایی است.

فریدون عبدالملکی عنوان کرد: همکاران ماما به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده‌های ایرانی بوده و با خدمات ارزنده در راستای تأمین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می‌آیند.

برگزاری دوره‌های آموزشی برای ماماها در طول سال

مسؤول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سالانه دوره‌های آموزشی برای تمام ماماهای سطح استان برگزار می‌شود.

مصطفی فرامرزی افزود: دوره‌های برگزار شده شامل اورژانس و فوریت‌های مامایی، ارزیابی سلامت جنین، زایمان فیزیولوژیک، تریاژ مامایی، احیای مادر و نوزاد و بیماری‌های شایع طبی بارداری است.

۱۰۰ ماما در کردستان جذب شد

وی ادامه داد: مشکل کمبود ماما در سطح کل کشور وجود دارد اما دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اخذ مجوز تداوم طرح مامایی در این استان انجام شده است و همچنین طی آزمون استخدامی تعداد ۱۰۰ نفر از نیروهای طرح جذب شدند.

فرامرزی با بیان اینکه شعار امسال روز جهانی ماما «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» نام دارد، اعلام کرد: هفته آینده در مراسمی از ۵۲ مامای سطح استان تقدیر می‌شود.

ماما نقش مهمی در سلامت مادر و کودک دارد

یکی از ماماهای بیجاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: بیش از ۲۵ سال است که سابقه فعالیت در شغل مامایی دارم و در واقع این شغل را با عشق انتخاب کردم.

لیلا احمدی با بیان اینکه سال‌های زیادی را در روستاها و مراکز بهداشت بیجار مشغول به فعالیت بوده است، افزود: اکنون در مرکز شماره ۳ بهداشت و درمان بیجار مشغول خدمت به مادران باردار هستم.

وی خاطرنشان کرد: شغل مامایی استرس خاص خود را دارد که در هر لحظه باید مراقب سلامت مادر و کودک متولد نشده بود و حتی با تبحرترین ماماها نیز گاهاً با استرس مواجه هستند.

این مامای بیجاری گفت: با هر زایمانی که انجام می‌دهم فقط معجزه خدا را می‌بینم، بسیار خوشحال می‌شوم که فرزند سالم را در آغوش خانواده‌ای قرار می‌دهم و لبخند بر لبان آن‌ها می‌نشیند.

این کارشناس مامایی با تاکید بر اینکه ماماها نقش اساسی در انجام زایمان طبیعی مادران باردار دارند، بیان کرد: باید مادر باردار پیش از بارداری، بعد و حین بارداری از آموزش‌های لازم در زمینه بهداشت و مراقبت و انجام زایمان طبیعی توسط ماما استفاده کند تا در هنگام زایمان طبیعی با آموزش‌هایی که کسب کرده از ترس و درد هنگام زایمان کاسته شود.

لزوم توجه مسؤولان به مشکلات قشر ماما

احمدی با انتقاد از مشکلات جامعه مامایی گفت: متأسفانه جامعه مامایی مشکلات خاص خود را دارند و لازم است تا مسؤولان در راستای رفع مشکلات این قشر تلاش کند.

وی عنوان کرد: مامایی شغلی حساس و بسیار پرخطر است و با توجه به زحماتی که برای مادر و کودک کشیده می‌شود متأسفانه مامایی جزو مشاغل سخت محسوب نمی‌شود و این یکی از خواسته‌های شاغلان در این حرفه است.

احمدی یادآور شد: من نه تنها در آموزش مادران و مراقبت از آنها فعالیت دارم بلکه در هر فرصتی در راستای آگاه سازی بانوان در باب انواع سرطان نیز تلاش می‌کنم تا قدمی هرچند کوتاه در راستای آگاه سازی مردم بتوانم بردارم.

ماما اصلی‌ترین حلقه تأمین سلامت خانواده است

رئیس مرکز بهداشت سنندج نیز در گفت‌و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روز جهانی ماما فرصتی برای تقدیر از زحمت کشان این حرفه است.

محمد شاه ویسی افزود: پنجم ماه می مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به منظور روز تجلیل از تلاش‌های صادقانه و بی شائبه ماما، در ارتقا سلامت باروری به ویژه ارتقا سلامت مادر و نوزاد، «روز جهانی ماما» نامگذاری شده و فرصت مغتنمی است تا از خدمات صادقانه و ارزشمند ماماهای گرامی در حوزه سلامت و بهداشت در تمام سطوح بهداشتی، درمانی و دانشگاهی تقدیر کرد.

وی اضافه کرد: شغل ماما نقش حیاتی دارد و رسالت و تعهد ماماها را در قبال سلامت جامعه، تأمین، حفظ و ارتقا سطح سلامت مادران برجسته‌تر می‌کند.

شاه ویسی با تاکید بر اینکه جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت هستند گفت: ماماها با نقش محوری خود در تأمین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تأمین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد.

مامایی از شغل‌های حساس و مهم در کشور است کسانی که با دستانشان زندگی را خلق می‌کنند و با توجه به اهمیت این شغل لازم است تا مسؤولان در سطح کشور در راستای رفع مشکلات شاغلان این حوزه گام بردارند.

کد خبر 6097314

دیگر خبرها

  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • فیلم/ وداع جانسوز مادر فلسطینی با نوزاد شهیدش
  • تولد پنجاه و شش نوزاد از ابتدای امسال در بیمارستان کیش
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد