Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نجیب‌الله خواجه عمری وزیر تحصیلات عالی افغانستان در نشست مشترک با دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با قدردانی از میزبانی این دانشگاه از هیات وزارت تحصیلات عالی افغانستان، گفت: بی شک روابط ایران و افغانستان از مبدأ تا امروز ناگسستنی بوده و این رابطه همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان دارای اشتراکات فراوانی در عرصه های مختلف هستند، گفت: کمک ها و همکاری جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ به ویژه در سال های اخیر که دچار بحران بوده‌ایم، شامل حال افغانستان بوده است. مردم افغانستان قدردان این کمک ها هستند و قدر حسن نیت و برادری ایران را می دانند.

دکتر خواجه عمری با بیان اینکه افغانستان از لحاظ کمی در عرصه آموزش و پرورش مشکلی ندارد، گفت: معضل اصلی ما در حوزه آموزش، کیفیت است و وزارت تحصیلات عالی توجه ویژه ای به ارتقای کیفیت و ظرفیت دارد و معتقدیم این مهم بدون همکاری متخصصان در عرصه های مختلف امکان‌پذیر نیست.

وزیر تحصیلات عالی افغانستان تصریح کرد: متاسفانه افغانستان در سالهای گذشته با توجه به شرایط مختلف توفیقی در تربیت نیروی انسانی متخصص نداشته و وقت زیادی را ضایع کرده است. اکنون باید از هر لحظه استفاده کنیم تا در جهت پیشرفت کشور گام برداریم و به خودکفایی برسیم.

دکتر خواجه عمری با بیان اینکه آرزو داریم زیرساخت ها و زیربناهایی که در واحد علوم و تحقیقات وجود دارد را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل هم داشته باشیم، گفت: یکی از نیازهای جدی افغانستان، علوم پزشکی است که دانشگاه های خصوصی با توجه به امکاناتشان در این زمینه فعالیت های خوبی داشته‌اند. اگر دانشگاه آزاد اسلامی هم به این حوزه ورود کند و معیارهایی که برای واحدهای خود در نظر گرفته، برای واحدهای برون‌مرزی نظیر افغانستان هم در نظر بگیرد، کمک فراوانی به پزشکی ما کرده است.

وی افزود: بنده دانشگاه های خارجی زیادی را از نزدیک دیده‌ام، اما بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی و واحد علوم و تحقیقات، باعث نشاط ما شد. اگر این امکانات را در افغانستان ایجاد کنیم، می توانیم پیشرفت های خوبی در رشته های مهندسی و پزشکی داشته باشیم.

وزیر تحصیلات عالی افغانستان با انتقاد از کاربردی نبودن رشته های دانشگاهی در دانشگاه های افغانستان، گفت: متاسفانه رشته هایی که در دانشگاه های افغانستان ارائه می شود، منطبق با نیاز جامعه نیست و هیچ مطالعه‌ای در مورد آن صورت نگرفته، به طوری که در اکثر دانشگاه های افغانستان رشته های علوم انسانی و مشابه ارائه می شود.

وی با بیان اینکه ما نمی توانیم کشور را با علوم سیاسی آباد کنیم، گفت: نیاز به متخصصان و دانش‌آموختگان رشته های فنی و مهندسی داریم و این در حالی است که رشته های علوم سیاسی و روزنامه‌نگاری و ارتباطات در بیش از 130 دانشگاه افغانستان تدریس می شود.

وزیر تحصیلات عالی افغانستان خاطرنشان کرد: مطمئنیم دانشگاه آزاد اسلامی با گسترش فعالیت های خود در افغانستان می تواند رشته های مورد نیاز ما را ایجاد کند و در این مورد نیازمند تعامل و یاری دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، پژمان فاضلی از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی ارشد آسیب شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی در دانشگاه آزاد شهرکرد خبر داد و افزود: هم اکنون در این دانشگاه ۵۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

وی‌گفت: دانشگاه آزاد شهرکرد با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به ویژه تحصیلات تکمیلی، به دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

فاضلی یادآورشد: برای تشویق نسل جوان و جویای علم، شرایط ویژه‌ای مانند تخفیف شهریه و وام‌های تحصیلی مختلف در نظر گرفته‌ایم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳ می‌توانند از مهرماه امسال در این رشته‌ها مشغول به تحصیل شوند.

به‌گفته وی در این دانشگاه حدود ۱۰ هزار دانشجو در رشته‌های تحصیلی مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری عمومی و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901627

دیگر خبرها

  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی