Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:بازنشستگان در مشاغل سخت و زیان آور ٢٢ درصد تعداد کل بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی است و ٢٧ درصد ازکل هزینه های بلند مدت سازمان در سال ١٣٩٥ مربوط به بازنشستگان پیش از موعد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان تامین اجتماعی، سید محمدعلی جنانی با اعلام این مطلب افزود: مشاغل سخت و زیان آور، کارهایی‌ است‌ که‌ در آنها عوامل فیزیکی‌، شیمیایی‌، مکانیکی‌ و بیولوژیکی‌ محیط‌ کار غیر استاندارد است که‌ در اثر اشتغال‌ کارگر تنشی‌ به‌ مراتب‌ بالاتر از ظرفیت‌های‌ طبیعی (جسمی‌ و روانی‌) در وی‌ ایجاد می‌ شود که‌ نتیجه‌ آن‌ بیماری‌ شغلی‌ و عوارض‌ ناشی‌ از آن‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: بر اساس جزء یک بند (ب) قانون مشاغل سخت و زیان آور، افرادی که حداقل ٢٠ سال متوالی ویا ٢٥ سال متناوب در کارهای سخت وزیان آور(مخل سلامت) اشتغال داشته باشند می توانند تقاضای مستمری بازنشستگی کنند.

 

جنانی گفت: از مزایای این قانون، جهت بیمه شدگان، احتساب یک و نیم سال سابقه بیمه ای جهت هر سال سابقه اشتغال و پرداخت حق بیمه در مشاغل سخت وزیان آور، عدم نیاز به شرط سنی معین جهت بهرمندی از مزایای بازنشستگی و بهرمندی از مستمری کامل بازنشستگی است.

 

مدیر کل امور فنی مستمری های سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: میانگین سن مورد نیاز برای بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور در اغلب کشورها به صورت میانگین ٥ سال کمتر از میانگین سن لازم برای بازنشستگی در مشاغل عادی است، این در حالی است که در ایران برای بازنشستگی در مشاغل سخت وزیان آور شرط سنی وجود ندارد.  

 

وی گفت: مصارف بلند مدت این سازمان طی ٣ سال اخیر (١٣٩٤، ١٣٩٥ و ١٣٩٦)، به ترتیب بیانگر هزینه بالغ بر٣٦ هزار میلیارد تومان، ٤٢ هزار میلیارد تومان و هزار٥٥ میلیارد تومان بوده است.

 

جنانی افزود: در حالی که رشد تعداد بیمه شدگان از سال ١٣٦٠ لغایت ١٣٩٥ ، ٧,٨ برابر رشد بوده است، تعداد مستمری بگیران در همین دوره حدود ١٦.٥  برابر شده است.

 

مدیر کل امور فنی مستمری های سازمان تامین اجتماعی گفت: ١٩ درصد ازکل هزینه های بلند مدت سازمان تامین اجتماعی در سال ١٣٩٥ مربوط به بازنشستگان در مشاغل سخت و زیان آور است.

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: قرآن کریم مجلس سپاه پاسداران سبک زندگی اسلامی جشنواره جهانی فیلم فجر دولت مهدویت سعدی نماز جمعه اردبیل مشاغل سخت و زیان اور بیمه بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس جمهور با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

به گزارش ایسنا،  سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟