Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید اصغر بنی هاشمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان ساعی خمینی شهر در هشت طبقه احداث می شود که طبقه زیرزمین مجهز به سی تی اسکن، ام آری آی، رادیوگرافی، فلورسکوبی، سونوگرافی، ماموگرافی، رادیوگرافی ساده و ایستاده، آزمایشگاه با قسمت های مختلف، بانک خون، هورمون شناسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: طبقه همکف شامل ورودی بیمارستان، اورژانس، فوریت‌های پزشکی، اطاق احیا، بخش زنان، مردان، کودکان و دیالیز است.

رئیس هیئت مدیره بیمارستان ساعی خمینی شهر اعلام کرد: طبقه اول شامل بخش های داخلی، اورولوژی، جراحی عمومی، قلب، کاردیوگرافی، گوش و حلق و بینی، چشم پزشکی، دستگاه گوارش، مغز و اعصاب است.

وی گفت: طبقه دوم بستری زنان و جراحی زنان، طبقه سوم بستری مردان و جراحی مردان، طبقه چهارم سی سی یو، آی سی یو و ان آی سی یو، طبقه پنجم بخش زنان و زایمان، طبقه ششم هشت باب اتاق جراحی (قلب و ارتوپدی)، آنژیوگرافی و طبقه هفتم مدیریت، سالن کنفرانس، بایگانی، حسابداری، سوئیت پزشکان مقیم و سقف هشتم هم شامل باند هلی کوپتر است.

بنی هاشمی افزود: استاندارد تخت بیمارستانی برای هر یک هزار نفر ۱.۷ تخت است که با توجه به جمعیت ۳۵۰ هزار نفری شهرستان خمینی شهر طبق استاندارد ملی به ۵۰۰ تخت و بر اساس استانداردهای بین المللی به ۷۰۰ تخت نیاز است.

وی اضافه کرد: هم اکنون بیمارستان اشرفی اصفهانی دارای ۹۰ تخت است و بیمارستان منظریه نیز در صورت افتتاح دارای ۱۷۰ تخت بیمار می شود.

رئیس هیئت مدیره بیمارستان ساعی خمینی شهر ادامه داد: این در حالی است که بیمارستان اشرفی اصفهانی با راه اندازی بیمارستان جدید ساعی دیگر به لحاظ فرسودگی امکان ادامه کار را نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه بنابراین نیاز به بیمارستان با ۳۰۰ تخت امری بسیار بدیهی است، گفت: در حال حاضر اعزام بیمار به اصفهان به ویژه افراد مبتلا به سکته قلبی، سکته مغزی و مصدومین تصادفات به دلیل ترافیک سنگین با خطرات جدی همراه است.

در ادامه این نشست علی اصغر حاج حیدری،  اظهار داشت: با وجودی که در حال حاضر دو بیمارستان در خمینی شهر وجود دارد اما شاهد کم و کاستی در حوزه درمان هستیم و وضعیت بهداشتی این شهر خوب نیست.

وی با بیان اینکه بیمارستان منظریه و اشرفیه خمینی شهر، کادر متخصص ندارد و این یک ضعف اصلی در حوزه درمان خمینی شهر است، ادامه داد: در همین راستا اقدام به احداث بیمارستان جنرال ساعی کردیم که با همت خیران و کمک‌های مردمی ساخته شده است که طی سال های گذشته توانستیم سفت کاری این بیمارستان را به مرحله اتمام برسانیم.

شهردار خمینی شهر با بیان اینکه این بیمارستان در هشت طبقه ساخته شده است که طبقه آخر زمینه فرود پروازهای هوایی اورژانس در مواقع ضروری را فراهم ساخته است، تاکید کرد: خمینی شهر توانمندی‌های بالایی دارد که متاسفانه طی سال های گذشته سیاه‌نمایی‌های زیادی صورت دادند.

وی با اعلام اینکه خمینی شهر نزدیکترین شهر به کلان شهر اصفهان است و همیشه شاهد سرریز جمعیت به سمت خمینی شهر بودیم و از این رو شاهد بیشترین میزان مهاجرت است، گفت: خمینی شهر پرتراکم ترین شهر کشور است.

حاج حیدری گفت: به منظور تکمیل بیمارستان ساعی خمینی شهر نیاز به کمک های مردمی و حضور بیشتر خیران داریم.


46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 بیمارستان درمان سکته قلبی کمک های مردمی کودکان موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید

مدیر مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از اهدای اعضای بدن یک کودک اهل لالی به بیماران نیازمندخبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز جواد شریعتی اظهار کرد: «پارمیدا رضایی» دانش‌آموز 13 ساله شهرستان لالی بود که دچار مرگ مغزی شده بود، به بیمارستان گلستان اهواز انتقال یافت. 

وی افزود: دو کلیه و کبد این دانش‌آموز که چند روز پیش بر اثر حادثه دچار مرگ مغزی شده بود، با تلاش همکاران بخش مرکز فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی خوزستان و رضایت خانواده وی در بیمارستان گلستان اهواز به سه بیمار نیازمند عضو، پیوند داده شد.

شریعتی گفت: امید است مردم با رضایت به اهدای عضو، خیرات ماندگاری برای عزیزان از دست رفته خود بر جای بگذارند و با انجام این سنت حسنه، جان تعداد بیشتری از بیماران نیازمند را نجات دهند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • اجرای طرح‌های عمرانی بیمارستان شهید گنجی برازجان
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است