Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کردستان، محمد رضایی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری استان کردستان امروز، سوم اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان منابع و دارایی های هر کشور، تهدیدات و صیانت از منابع در مقابل این تهدیدها را سه ضلع پدافند غیرعامل دانست.
وی افزود: منابع و دارایی‌های یک کشور به چند قسمت دارایی ‌های سایبری، زیرساخت های IT، دارایی حوزه های زیستی، کالبد و ساختمانی و حوزه‌های اقتصادی تقسیم‌بندی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان تهدیدات این منابع به دو دسته انسان ساز و طبیعی تقسیم بندی می شود، بیان کرد: تهدیدات انسان‌ساز که ماهیت سیال دارند، کار مقابله را دشوار می کند که برای مقابله با این تهدیدات باید همواره به روز باشیم تا بتوانیم منابع خود را در مقابل تهدیداتی که هر روز تغییر می ‌کنند، حفظ کنیم.
وی با اشاره به اینکه ما در 10 سال گذشته هیچگاه تهدیدات سایبری را نداشتیم، بیان کرد: امروز در گذر زمان بسیار کوتاهی تهدیدات سایبری جهانی شکل گرفته است.
رضایی عنوان کرد: یکی از این منابع مورد تهدید منابع زیستی است که با توجه به اینکه پدافند غیرعامل با این رویکرد در سطح کشور پیش می رود، لازم است به مباحث آکادمیک، تئوریک و اینکه برای این تهدیدات به روز، پیش بینی لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکهه برای پیش بینی تهدیدات سایبری داده ها برای ما کارایی ندارد، افزود: درصورتی که این داده‌ها در کنار هم قرار گرفته، تجزیه و تحلیل شده و تبدیل به اطلاعات شوند، این اطلاعات به دانش تبدیل شده و این دانش توان پیش‌بینی و پیشگیری را داشته باشد، می توان از آن استفاده کرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان اعلام کرد: داده‌های آکادمیکی که نتواند این سیکل را طی کند نمی‌تواند منابع ما را در مقابله با تهدیدات دشمن محافظت کند.
وی اعلام کرد: در این راستا ما در استان چندین قرارگاه را در ساختار پدافند غیرعامل داریم یکی از این قرارگاه ها، زیستی است که به عنوان قرارگاه عملیاتی و مهم ترین قرارگاه‌های ماست.
رضایی افزود: در این راستا ما ستاد هماهنگی قرارگاه زیستی را راه اندازی کردیم که مجموعه تهدیدات زیستی استان را رصد و پایش می‌کند و آن را در اختیار مدیران قرار می ‌دهد تا خود را آماده برای مقابله با این تهدیدات کنند.
وی با اشاره به اینکه گسترش روابط با مراکز علمی و دانشگاهی می‌تواند در زمینه مقابله با این تهدیدات به ما کمک شایانی کند، اعلام کرد: در این زمینه ما در استان کردستان با استقبال روبه رو شدیم.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان افزود: در این راستا و به دلیل وجود مراکز علمی و وجود نخبگان استان که می‌توانند در این حوزه به ما کمک کنند سال گذشته انجمن علمی پدافند غیرعامل را در استان راه‌اندازی کردیم.
وی عنوان کرد: باتوجه به اینکه کرستان به دلیلی مرزی بودن یکی از استان‌های اول کشور در بحث تهدیدات زیستی است در قرارگاه زیستی تصمیم به برگزاری همایش منطقه‌ای «مدیریت پیشگیری و کنترل تهدیدات زیستی و بیولوژیک» گرفته شد.
رضایی افزود: هدف ما از برگزاری این همایش هم شناسایی توانایی‌های استان و هم اهداف دیگر که به دنبال آن هستیم، بود. تا بتوانیم استان را به عنوان استان پایلوت بررسی تهدیدات زیستی کشور معرفی کنیم.
وی افزود: دبیرعلمی این همایش دکتر هومن قصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و دبیر اجرایی دکتر چیا سهراب نژاد، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان هستند که امیدواریم با برگزاری این همایش بتوانیم به اهداف خود برای مقابله با تهدیدات دشمن دست پیدا کنیم.
رضایی در پایان یادآور شد: امیدواریم انجام برنامه های مختلف در زمینه پدافند غیرعامل به ارتقا پایداری ملی و تسهیل مدیریت بحران منجر شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۰۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت:از ۱۲۵میلیون هکتار مناطقی که قابلیت اجرای عملیات آبخیزداری را دارند تاکنون حدود ۳۲ میلیون هکتار اجرا و ۹۰میلیون هکتار باقی مانده است. این یعنی حدود ۲۴درصد عملیات آبخیزداری در کشور انجام شده است.

محمد فرامرز در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تاکنون در کشور حدود ۴۲ میلیون هکتار مطالعه آبخیزداری انجام شده و ۳۲ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری در دست اجرا و اجرا شده است، گفت: همچنین ۲۰ میلیون هکتار مطالعات آبخیزداری داریم که اجرایی نشده است.

وی افزود: به طور کل در کشور از ۱۲۵میلیون هکتار مناطقی که قابلیت اجرای عملیات آبخیزداری را دارند تاکنون حدود ۳۲ میلیون هکتار اجرا و ۹۰ میلیون هکتار باقی مانده است. از این ۹۰ میلیون هکتار نیز ۲۰ میلیون هکتار دارای مطالعه آبخیزداری و ۷۰ میلیون هکتار نیز بدون مطالعه است.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تصریح کرد: این یعنی تمام این سالها تنها حدود ۲۴درصد عملیات آبخیزداری در کشور انجام شده که عدد بسیار کمی است.

بارش ها تا ۳۰۰میلی متر هم گزارش شد

وی در ادامه به بارش های اخیر نیز اشاره کرد و گفت:امسال و سال‌های قبل در مناطق جنوبی و مرکزی کشور بارش های شدیدی  گزارش شد. به طور مثال در سیستان و بلوچستان میانگین بارندگی ۱۱۰ میلی متر است ولی در نیمه اول فروردین سالجاری ۳۰۰میلی متر بارندگی در آن منطقه داشتیم.

فرامرز عنوان کرد: در نیمه اول فروردین استان‌های ایلام،  خوزستان، فارس، کرمانشاه،  لرستان، مرکزی و یزد درگیر بارندگی بودند و در نیمه دوم فروردین نیز  بوشهر،  جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان، یزد و خراسان جنوبی بارندگی های زیادی داشتند. در اوایل اردیبهشت نیز علاوه بر استان‌های ذکر شده اصفهان نیز اضافه شد.

باید روان آب‌ها را مدیریت کنیم

وی با بیان اینکه آبخیزداری به معنای کنترل سیل نیست بلکه مدیریت روان آب است، گفت: هر سال بخشی از روان آب‌های سیلابی وارد دریا، کویر یا از کشور خارج می‌شوند و باید با استفاده از آبخیزداری بتوانیم بخشی از روان آب‌ها را داخل حوضه نگه داریم و  آنها را وارد منابع آبی قابل دسترس کنیم تا امکان استفاده از آنها در بخش های مختلف فراهم شود.

مدیرکل دفتر کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان منابع طبیعی اضافه کرد:کارکرد دیگر آبخیزداری حفاظت از پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک است.

وی با اشاره به اینکه برای سال ۱۴۰۲ ،۱.۷ همت بودجه آبخیزداری در نظر گرفته شده بود، گفت: که از این میزان تنها ۶۰درصد اختصاص یافت.

 اعتبار آبخیزداری کافی نیست

فرامرز در پایان با بیان اینکه در لایحه برنامه هفتم توسعه باید ۲۰ میلیون هکتار عملیات آبخیزداری مصوب و اجرایی شود، گفت:در حال حاضر تامین اعتبار  و منابع یکی از چالش های پیش و روی آبخیزداری است. ظرفیت اجرایی، متخصص، پژوهش وجود دارد ولی منابع کافی نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • فو فایتر ؛ چشم تیزبین پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک ها(+عکس)
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد