Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-26@00:21:51 GMT

نحوه دست دادنتان درباره مغز شما چه می‌گوید ؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۱۰۷۰۵

نحوه دست دادنتان درباره مغز شما چه می‌گوید ؟

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، قدرت بدنی یک فرد در دوران میانسالی معیاری بر سلامت مغز او به شمار می‌رود. محققان در مطالعات اخیر به این نتیجه رسیده‌اند افرادی که هنگام دست دادن، دست شما را محکم می‌گیرند در حل مساله، تست‌های هوش و استدلال قدرتمندتر عمل می‌کنند و زمان واکنش سریع تری دارند.

 

داده‌های به دست آمده از 475 هزار نفر نشان می‌دهد افرادی که ماهیچه‌های دست قوی‌تری دارند، از مغز سالم‌تری برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه منچستر بر این باورند که ورزش کردن راه مناسبی برای تقویت عملکرد مغزی است.

 

این در حالی است که تحقیقات قبلی حاکی از آن بود افرادی که فشار دست آنها هنگام دست دادن با دیگران کمتر است، احتمال تخریب سلول‌های ماده سفید رنگ داخل مغز آنها بیشتر است. این سلول‌ها مانند کابل‌هایی برای برقراری ارتباط بین نقاط مختلف مغز عمل می‌کنند.

 

نتایج به دست آمده بیانگر آن است، افرادی که محکم دست می‌دهند، توانایی حل مساله منطقی تر را در دو دقیقه دارند و اعداد بیشتری را به خاطر می‌سپارند و نیز واکنش‌های سریع تری در مقابل محرک‌های بصری از خود نشان می‌دهند.در واقع، دانشمندان به ارتباط مستقیمی بین قدرت عضلانی و سلامت مغز دست یافته‌اند. اما آنها در حال حاضر به دنبال این پاسخ هستند که آیا با انجام کارهایی چون تقویت عضلات و کار با وزنه می‌توان سلامت مغز را بهبود بخشید و آن را تقویت کرد؟

 

محققان قدرت دست افراد سالمند را با کمک یک گیره هیدرولیک مورد ارزیابی قرار داده اند و دریافتند سالمندانی که قدرت دست ضعیف تری دارند بیشتر در معرض خطر سقوط و افتادن و شکستگی استخوان‌ها قرار دارند. آنها همچنین اعلام کرده بودند که این معیار می‌تواند نسبت به فشار خون شاخص دقیق‌تری‌ برای پیش‌بینی احتمال بروز مشکلات قلبی باشد.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: تست های هوش نحوه دست دادن گوناگون دست جام نیوز مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۰۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟

ایتنا - این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.
ما از چند سالگی «پیر» محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در حال تغییر است، چرا که عمر مردم طولانی‌تری شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند. 

طبق پژوهشی که نتیجه آن اخیرا در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

مارکوس وتشتاین، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: «درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌اند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آن‌ها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.»

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند و پژوهش‌ها از بهبود سلامتی قلب، قابلیت‌‌های شناختی و کیفیت کلی زندگی در جمعیت مسن آلمان در طول این سال‌ها خبر می‌دهد.

وتشتاین می‌گوید: «افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.»

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

البته برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد. زیرا دیدگاه‌‌های فرهنگی درباره پیری و روند‌ تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹، به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید، در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌اند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل، افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند، بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

دیگر خبرها

  • نحوه طبخ و سرو سیری پای توسط یک آشپز مشهور خیابانی (فیلم)
  • نحوه درست کردن لیوان‌های سرامیکی + فیلم
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • نحوه رفع نشتی لوله آب که لوله کش‌ها به شما نمی‌گویند (فیلم)
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • افشای سندی مهم درباره افرادی که مسعود رجوی به ساواک لو داد | ویدئو
  • پزشکیان: اجبار و گشت ارشاد نتیجه عکس می‌دهد
  • احتمال کاهش محدوده طرح ترافیک
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • راهنمای خرید تشک طبی یک نفره و دونفره