Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص اوضاع حقوق بشر در سال ۲۰۱۷ جمعه گذشته صادر شد که ۴۱ صفحه از آن در خصوص موارد نقض حقوق بشر در بحرین بود. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه آمریکا هم به تجاوزات و نقض حقوق بشر در بحرین اذعان کرد. گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص اوضاع حقوق بشر در سال ۲۰۱۷ جمعه گذشته صادر شد که ۴۱ صفحه از آن در خصوص موارد نقض حقوق بشر در بحرین بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این گزارش به موارد بسیاری از تجاوزات و نقض حقوق در بحرین در سال گذشته میلادی اشاره شده که برخی از آن‌ها به شرح زیر هستند:

- نیرو‌های امنیتی بحرین در این سال مرتکب قتل خودسرانه و یا غیر قانونی شهروندان شده‌اند.

- قتل ۵ تن از معترضان توسط نیرو‌های امنیتی در هجوم به منزل شیخ عیسی قاسم -که مرجعیت اعظم دینی در بحرین است- در منطقه الدراز در ماه مه ۲۰۱۷

- ۸ تن از زندانیان (سیاسی) در مدت زمان ما بین ماه مه ۲۰۱۶ و آوریل ۲۰۱۷ جان خود را از دست داده‌اند که در خصوص برخی از آنان اطلاعاتی ارایه نشده و در خصوص برخی نیز ادعا شده در اثر مشکلات سلامت و بیماری فوت شده‌اند.

- جوان تحت تعقیب عبد الله العجوز ۲۲ ساله در جریان تعقیب و گریز جان خود را از دست داده و ادعا شده است که در حین فرار از روی بام سقوط نموده است و این در حالی است که خانواده وی گفته‌اند وی مورد اصابت قرار گرفته است.

- گزارش‌های فراوان و متداولی در خصوص شکنجه بازداشت شدگان، بازداشت‌های خودسرانه و محرومیت متهمان و بازداشت شدگان از روند محاکمه عادلانه به ثبت رسیده است. (بسیاری از این موارد با مشخصات و جزییات در گزارش آورده شده‌اند).

- اعدام سه تن از قربانیان شکنجه در ژانویه ۲۰۱۷ به اتهام قتل پلیس اماراتی الاصل در سال ۲۰۱۴

- گزارش‌های متعددی از شکنجه طی بازداشت و بازجویی به ثبت رسیده به خصوص موارد شکنجه توسط دستگاه امنیت ملی بحرین، شکنجه شدن فعالان حقوقی مانند خانم ابتسام الصایغ و یا خانواده فعالان حقوقی و سیاسی مانند محمد السلطان فرزند شیخ حسن السلطان از اعضای جمعیت الوفاق که بعد از آن شیخ حسن السلطان در قضیه جاسوسی برای قطر و توطئه برای سرنگونی نظام در کنار شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق محکوم شناخته شده است.

- مخفی نگاه داشتن بازداشت شدگان و عدم ارایه اطلاعات در خصوص آنان به خانواده هایشان

- علیرغم آزاد شدن برخی افراد و علمایی که در منطقه الدراز در طول ماه‌های متمادی هجوم به این منطقه بازداشت شده‌اند (پس از پایان دوران محکومیت و یا بازجویی‌هایی که چندین ماه طول کشیده)، تاکنون بسیاری از بازداشت شدگان از منطقه الدراز و بسیاری دیگر از زندانیان سیاسی در زندان بسر می‌برند.

- شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق، عبدالهادی الخواجه فعال حقوقی و سیاسی و نبیل رجب رییس مرکز حقوق بشر بحرین از جمله زندانیان سیاسی‌اند که هنوز در زندان بسر می‌برند.

- شیخ علی سلمان در حالی که پیش از این به تحمل ۴ سال حبس محکوم شده بوده است در قضیه‌ای جدید به توطئه برای سرنگونی نظام با همدستی قطر و جاسوسی برای قطر محکوم شده است.

- نبیل رجب به اتهام «نشر اکاذیب و شایعه» محکوم شده است.

-به روش‌های مختلف و قانونگذاری‌های جدید آزادی بیان و روزنامه نگاری / خبرنگاری در جراید و شبکه‌های اجتماعی در بحرین محدود شده است.

- از دیگر روش‌های عقوبت و مجازاتی که بحرین مرتکب میشود سلب تابعیت شهروندان است. رژیم بحرین به لغو تابعیت شخصیت‌های سیاسی و دینی معارض خود همچنان ادامه می‌دهد، که از نمونه‌های آن شیخ عیسی قاسم است که تابعیت وی به صورت خودسرانه و مستبدانه در تابستان ۲۰۱۶ سلب شده است.

- اقدامات یاد شده بخشی از اقدامات وسیعی ست که اکثریت شیعیان در بحرین را مورد هدف قرار داده و همچنین در پی محدود نمودن مشارکت سیاسی آنان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۱۱۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است

سایت رسمی طالبان در واکنش به خیزش دانشجویی در آمریکا اظهار داشت بازداشت گسترده دانشجویان معترض به کشتار و نسل‌کشی مردم غزه، نشانه سرکوب دموکراسی در آمریکا است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی طالبان با انتشار یادداشتی در حمایت از دانشجویان معترض به کشتار و نسل‌کشی مردم غزه، بازداشت گسترده آنان را توسط پلیس نشانه سرکوب دموکراسی در آمریکا دانست.

در بخشی از این یادداشت آمده است: در پی نسل‌کشی در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی که دست آمریکا پشت این جنایات بوده و کمک‌های مالی و تسلیحاتی آمریکا بدون وقفه به رژیم اشغال‌گر، وحشی و متجاوز جریان دارد، دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا دست به تظاهرات و اعتراضات گسترده برای محکوم‌کردن این نسل‌کشی زده‌اند، اما تا به حال صدها نفر‌شان توسط پلیس دستگیر و با آن‌ها بر خورد خشن صورت گرفته است، زنان و دخترانی نیز در میان معترضان بودند که با بدترین رفتار پلیس مواجه شدند.

طالبان تاکید کرد: آمریکا به بهانه تحکیم دموکراسی، آزادی بیان، حقوق بشر و حقوق زنان به چندین کشور لشکرکشی کرده و دهها کشور دیگر را نیز تحریم و تحت فشارهای سنگین قرار داده است، آیا این کشور پرمدعا، آن را در جامعه خودش عملی کرده است؟

بررسی یک سازمان آمریکایی از وضعیت آزادی و دموکراسی در افغانستاندیدبان حقوق بشر: نیروهای آمریکایی در افغانستان مرتکب جنایت شده‌اندبیش از 157 هزار کشته به بهانه برقراری دموکراسی آمریکایی در افغانستان

نویسنده رفتار آمریکا را بیانگر بی‌حیثیت‌بودن دموکراسی و آزادی بیان در این کشور می‌داند و به صراحت می‌نویسد: «طی چند روز اخیر صدها تن، در دانشگاه‌های مختلف آمریکا به جرم اعتراض علیه نسل‌کشی در غزه بازداشت شده‌اند و مورد شکنجه‌ پلیس قرار گرفته‌اند. این عملکرد نشان‌دهنده بی‌حیثیت‌بودن دموکراسی و آزادی بیان در این کشور است که حتی خودشان نیز پای این ادعای حضور ندارند».

الاماره اظهار داشت: «سرکوب اساتید و دانشجویانی که خواستار پایان جنایات در غزه هستند، در آمریکا که خود را مهد دموکراسی جلوه می‌دهد، بی‌نهایت شرم‌آور است. آمریکا با این رویکرد، صدای دموکراسی و آزادی بیان را در گلو خفه کرده است».

این نوشته همچنین با اشاره به مطلب «العربیه» خاطرنشان کرد: بازداشت 2100 نفر از دانشجویان معترض، نمایانگر اوج برخورد نامتناسب نیرو‌های پلیس آمریکا با آن‌هایی است که می‌خواهند صدای خود را از طریق دموکراسی و آزادی بیان، بلند کنند.

این سایت وابسته به طالبان تصریح کرد: جهانیان دورویی آمریکا در قبال آزادی بیان و دموکراسی را درک کند، آنها به قانون خودشان نیز پایبند نیستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش ابراهیم رئیسی به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • چند دانشجو در آمریکا بازداشت شده‌اند؟
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • گزارش فلسطینی از اقدامات خرابکارانه و حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا